Aşk İlişkileri Sevgilinizin eski flörtü hesaplarında ekli olsa ne yapardınız? Arzubayan Takip Et Xper 4 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tepkiniz nolurdu Güncellemeler+1 yıl Güncel Sevgilinizin eski flörtü hesaplarında ekli olsa ne yapardınız? Cevapla Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Nedenini sorardım 0 0 Yorumla
Ǥнσsτ010 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Birkaç gün yalnız kalıp kendi kendime ilişkinin muhasebesini yaparım 0 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Essela tu essala. Allah rahmet eylesin ☺️ 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Profil resmine hastayım 0 0 Yorumla
aloneman530 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Eski sevgilim kimbilir nerde en son 2 sene önce 0 0 Yorumla
quidestveritas Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl once nedenini sorardim 0 2 Yorumla Arzubayan +1 yıl Sonra Yorumla quidestveritas +1 yıl ona gore ya silerfim ya da devam ederdim Yorumla
Hemşirbey25 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle çıkarttırırım 0 3 Yorumla Arzubayan +1 yıl Basdan eklememeliydi Yorumla Hemşirbey25 +1 yıl Çıkartttır Yorumla Hemşirbey25 +1 yıl Yazın konuşalım biraz, Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kavga çıkardı 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sektir cekerdim 0 0 Yorumla
yessbeybi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ya o ya ben cicim😅 0 2 Yorumla Arzubayan +1 yıl Vayyyy Yorumla yessbeybi +1 yıl Yani yani 😉öyle de sen bırakırsa bıraksın daha iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Nedenini sorardım
Birkaç gün yalnız kalıp kendi kendime ilişkinin muhasebesini yaparım
Essela tu essala. Allah rahmet eylesin ☺️
Profil resmine hastayım
Sorun yok. Kiskanirim ama kizmam.
Yaptı yapacağını zaten xksmxksmxkn
Eski sevgilim kimbilir nerde en son 2 sene önce
once nedenini sorardim
Sonra