Sanki karşısında kankası varmış gibi konuşuyor.
Ne sandın yar*ram yazmalar kavga anında senin ben beynini s*kym demeler trip atarsan ağzına biber sürerim demeler çok saygısız kaba ve laubali bir tip.
Ben böyle bilmiyordum aslında şöyle söyliyim zaman geçtikçe böyle olmaya başladı eskiden böyle değildi son zamanlarda üslubu iyice bozulmaya başladı ve söyledim senden saygı bekliyorum diye ama nafile az önce yine argo bir mesaj atmış bildirdimden gördüm ve mesajına bakmadım ben küfürden ve saygısızlıktan hoşlanmıyorum her şeyi geçtim karşısındaki bir kadın sonuçta.
Şu konuya da değinmek istiyorum beni öpmek istemiyor benim ona yakınlaşmamı istemiyor benim öpmemi istemiyor aslında beni beğeniyor bunu biliyorum güzelsin diyor bayağı da peşimden koştu kendisi ama öpme dokunma yok sanki erkekmişim gibi hissettiriyor öyle davranıyor ama en feci olayı bu argo konuşması kadın ruhundan anlamıyor.
Ne sandın yar*ram yazmalar kavga anında senin ben beynini s*kym demeler trip atarsan ağzına biber sürerim demeler çok saygısız kaba ve laubali bir tip.
Ben böyle bilmiyordum aslında şöyle söyliyim zaman geçtikçe böyle olmaya başladı eskiden böyle değildi son zamanlarda üslubu iyice bozulmaya başladı ve söyledim senden saygı bekliyorum diye ama nafile az önce yine argo bir mesaj atmış bildirdimden gördüm ve mesajına bakmadım ben küfürden ve saygısızlıktan hoşlanmıyorum her şeyi geçtim karşısındaki bir kadın sonuçta.
Şu konuya da değinmek istiyorum beni öpmek istemiyor benim ona yakınlaşmamı istemiyor benim öpmemi istemiyor aslında beni beğeniyor bunu biliyorum güzelsin diyor bayağı da peşimden koştu kendisi ama öpme dokunma yok sanki erkekmişim gibi hissettiriyor öyle davranıyor ama en feci olayı bu argo konuşması kadın ruhundan anlamıyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayyy tiksinç, hemen ayril kardeşim. Bununla ömür mü geçer
Geçmez gerçekten
Artık sabrımın sonundayım çok saygısız
Zaten iliskide sana saygisi olmayan insana sans vermek en büyük hata. O yuzden sen kendi yoluna bak, karakterli birilerine elbet rast gelirsin
Ayrildim tesekkur ederim
Doğruyu söyle üzerine yürü. Aç kendini <3
Böyle beğenme sevgi çok garip
Bencede bende anlam veremiyorum
Terk Edip başkasını bulma zamanın gelmiş
Haklısınız
Saygı olmaz ise devamı olmaz
Ahahaha igrenç
Kesinlikle bende tam tersi bir insanım ve dayanamıyorum ya
Bence daha konuşma
Hiç cevap dahi vermeyi düşünmüyorum zaten
Kesınlıkle bır kadına böyle konuşulmaz çünkü