Dışarı çıkarsak beni evimden arabayla almalı. Öyle otobüse falan binemem. Zengin olmalı, giyimi iyi olmalı. Boyu uzun olsun uzun adımlarla yürüsün bana. Hatta koşsun.
tepeden bakmasın insanlara herkesle konuşan biri olmasın önce bana gelecekse her şeyden konuşmalıyız insanlar birer kitapmış okunmayı bekleyen der yazar onu okurken heyecanlanıcam bir tarafım bitirmek diğer tarafım sindire sindire okuyacaksın diye kavga edecek :d çayda bulduğum o sıcaklığı onda bulmalıyım. onun harici ekstra şöyle yazsın böyle yazsın demem bilsem bulurdum şimdiye kadar :d o yüzden geri kalanda karşıdaki kişinin sihri büyüsüdür
Bana beni özel hissettirecek veya bana ait olan bir şeyle gelecek kişiyi ben asla reddedemem. Bu şey sevdiğim veya ilgi alanıma ait bir unsur da olabilir, paylaştığım bir fikir, duygu veya düşünce de.
Yani bunun herhangi bir taktiği yok veya herhangi bir şey yok yani şöyle yapmalı böyle yapmalı diyemem doğal bir şekilde davransın kendi gibi olsun Eğer hoşlandıysam olay bitmiştir
Uzaktan bana gelirkenki o masum bakışı ve canlara kurban o güzel yüzü. Sonrasında sinsi bir bakışla yaz sıcağının getirdiği sıcak ile beraber dudağını yalaması ile olan yapış yapış dudaklar ve, ayaklarını orantılı tutup yürümesi ve kalçasını kıvırtırken biryandan gözlerimin içine bakarak dudağını ıstırması ve gözünü hafif kısıp bana göz kırpması. O kızı orada parçalarım. Ay ne güzel bi an ya keşke tatmin olacağım bir sevgilim olsa hepsi kurgu işte :(
Abuk sabuk taktiklerle gelmesin yeter zaten anliyorum yürüdüğünü ama surekli kiskandirmaya çalışmalar bi ileri iki geri gitmeler ben net adam isterim karsimda 😂
Yuruyen karsi cinsten hoslanmam otursun oturdugu yerde kadin etkilenmek erkek etkilemek uzere yaratilmis duygusal iliskilerde aksi epey igrencli bi durum
Zekasını belli etmeli. Zaten konusmasından ve dilbazlığından da anlaşılır. Özellikle kültur seviyesi çok önemli o da konuşa konuşa anlaşılıyor bunun dışinda ses tonu ve diksiyon beni çok etkiler bunların hepsi oldu mu pat diye düşerim
Yürümesin bence mümkünse sevmiyorum yürüyen, uçan, koşan. Seçerim ben seciciyim de.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kaslı uzun boylu ve zengin olmadığım için bana değil olsa olsa kızıp üstüme yürürler ona da gerek yok. Tüm hanımefendilere idealindeki erkekle mutluluklar dilerim.
Yani bir insanın bana göre en etkileyici yanı karşı tarafla yapabildiği ve sıkmayan hoş sohbetidir. Birşeyler katmak birbirine, bir konu hakkında bilgi sahibi ise bunu paylaşıp üzerine tartışmak güzel şeyler
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aynı şeylere göz deviricez arkadaş olucaz şu sıralar cinsim benim gibi cins olmadıkça anca birbirimizi darlarız
uysal, şefkatli fedakar ve anaç bi şekilde aksi takdirde gözümde en fazla arkadaş veya cinsellik olur onda da karar bana kalmıştır ben istersem olur istemezsem de hiç bi halt olmaz
@Fırat010101 bunun evlilikle ne alakası var? Daha yeni tanışmaya başladığım adam gelip bana göğüsler de füze gibi derse bir tane yapıştırırım ağzının üstüne. Kocam ya da sevgilim derse tahrik olurum yapıştırmayı bırak boynuna yapıştırırım. Bunun evlilikle ne alakası var yani anlayamadım?
@Fırat010101 maalesef ki biraz öyleyim. Bu arada direkt böyle demez zaten böyle diyorsa has sapıktır yani misal verdim ben buna benzer cinsel bir yaklaşım hissedersem inanılmaz rahatsız olurum
Karşı cins mi Hani hiç bişeye katkısı ve faydası olmayıp Kendini öven ve kendi hemcinsini kollayıp karşı cinsi aşağılayanlardan mı bahsediyorsun , Yok onları istemem , Allah Teala bana huri versin😎