Aşk İlişkileri Karşı cinste dikkatinizi çeken ilk yer neresi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Havvaryuuiiu 🤣💫💫 mavaryuu Yalan söylemeden karşı cinste dikkatinizi çeken ilk yer neyoş🤣🤣🤣🤣 Güncellemeler+1 yıl Frendler soruyu beğenin rica etsem👻👻👻 Karşı cinste dikkatinizi çeken ilk yer neresi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ÇirkinKral00 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Tayt giyerse @mı popo yerse kalçası elbise veya etek giyerse memeleri 1 1 Yorumla ÇirkinKral00 +1 yıl Kot giyerse kalçası Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. GülüşGözlerSes tonu ilk aşamada.Somrası ise gördükçe tanıdıkça ve konuştukça 1 0 Yorumla
Blaackk35 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Yüzü güzel olması ve fiziği ortalama olsa iyi kaslı güzel değil bence 1 0 Yorumla
osmancorapcı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Sanırım göğüs bölgesi ilk gözüm oraya kayar 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Genel olarak tüm fiziği giyimi 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Gögüs ve kalça 1 10 Yorumla Richardgör +1 yıl Ne çıkarınız, var soruyu bwğenirsek😆😆😆 Yorumla Soran +1 yıl Vitrine çıkıyor bgensen 👻🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bir kez bile olsa sorumu vitrinde girmek istedim 🤣😢😢😢😢 Yorumla Richardgör +1 yıl Bi whooper menümnü yerim Yorumla Richardgör +1 yıl Aç karnına oy veremiyorum😆😆😆 Yorumla Soran +1 yıl Abi ben kendimi bı doyurabilsem 😢🤣🤣🤣 Yorumla Richardgör +1 yıl İçimi acıttın gel bendensin, erenköy den geçersen sana 3 ıslak hamburger Bi limonata menü benden Yorumla Soran +1 yıl Ben hamburger yemem ama 😢😢🤣🤣 Yorumla Richardgör +1 yıl Kızolkayalardan seçersin o zaman Yorumla Soran +1 yıl Olur🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Memeler 1 7 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Sen erklerden Yorumla Soran +1 yıl Boy ve kas galiba 🤣🤣👻👻 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Him niye kas peki Yorumla Soran +1 yıl Aynı soruyu sana da sorayım neden meme? Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Him ama hoskaniyrum ama kas farkki sert filan seviyorsundur Yorumla Soran +1 yıl Hayır da benim dikkatimi çekiyor kaslı erkekler👻 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Anladim sen bilmiyorsunda o oyledir Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hangi açıdan baktığına bagli 1 0 Yorumla
mrcakir53 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 87% +1 yıl göğüs ve göğüs çatalı he birde dudaklar 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Gülümsemesi 1 0 Yorumla
Aşırı_Mantıklı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Türkçe terk 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Göğüsler kalça 😋 1 0 Yorumla
oziist34 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı. göğüsler sanırım 1 54 Yorumla oziist34 +1 yıl senin? Yorumla Soran +1 yıl Boy, ve kas galiba 🤣🤣🤣👻 Yorumla oziist34 +1 yıl hmm boy kaç olmalı :) Yorumla Soran +1 yıl Walla bilmeme ama kesin benden uzun olmalı 😁🤣🤣🤣🤣 Yorumla oziist34 +1 yıl sen kaçsın o zaman yav :) Yorumla Soran +1 yıl Off çok uzunum sorma 😈👻 Yorumla oziist34 +1 yıl dikkatini çeker miyim onu merak ettim :) Yorumla Soran +1 yıl Çok uzunum 🤣 Yorumla oziist34 +1 yıl 2 metre :) Yorumla Soran +1 yıl Daha uzun Yorumla oziist34 +1 yıl abart abart Yorumla Soran +1 yıl Neden daha uzun olamaz mıyım? Yasak mj 🤣🤣🤣 Yorumla oziist34 +1 yıl yasak :D Yorumla Soran +1 yıl Nedenmiş? Yorumla oziist34 +1 yıl dikkatini çekemem :) Yorumla Soran +1 yıl Şimdi sana bir şey yazacam bu yazıdan boyum kaç olduğunu bilebilecek misin? Yorumla oziist34 +1 yıl yaz bakalım Yorumla Soran +1 yıl 👩 +ille+10 -5 Yorumla Soran +1 yıl Bil bakalim🤣🤣 Yorumla oziist34 +1 yıl 2 metreden 45 cm eksik :D Yorumla oziist34 +1 yıl bildimmi :D Yorumla Soran +1 yıl 2 metreden 45 eksiği de yani? Yorumla oziist34 +1 yıl 155 da Yorumla Soran +1 yıl Cok uzunum demi🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla oziist34 +1 yıl maşallah sırık gibisin :D Yorumla Soran +1 yıl Nazar değmesin inşallah 🤣🤣tüf tüf Yorumla oziist34 +1 yıl :D:D:D: Yorumla Soran +1 yıl Ne?🤣 Yorumla oziist34 +1 yıl neden mesajın kapalı ya Yorumla Soran +1 yıl Neden açık olsun yaa Yorumla oziist34 +1 yıl :(:(:(: Yorumla Soran +1 yıl : ☺️ ☺️ ☺️ ne demek? Yorumla oziist34 +1 yıl üzgün surat da Yorumla Soran +1 yıl Neden üzgünsün da Yorumla oziist34 +1 yıl Gelebildim mı nerdesin sen Yorumla oziist34 +1 yıl Gelebildin mi Yorumla Soran +1 yıl Hee gelebildim Yorumla oziist34 +1 yıl Neden buradan konuşuyoruz biz Yorumla Soran +1 yıl Başka nereden konusalim? Yorumla Soran +1 yıl Nerden Yorumla oziist34 +1 yıl Ozeeel :) Yorumla Soran +1 yıl Özel adı üstünde özel yani benim özelim istediğim zaman istediğimi yaparım değil mi🤣🤣🤣🤣 Yorumla oziist34 +1 yıl Bende onu sorguluyorum da Yorumla Soran +1 yıl İnsta ver oradan konuşalım Yorumla oziist34 +1 yıl Burdan mı yazayım instayi Yorumla oziist34 +1 yıl Msaji av yazayım kapatirsin yine Yorumla Soran +1 yıl Eee yani 😐😶 Yorumla oziist34 +1 yıl @dufy_duck_tr Yorumla oziist34 +1 yıl Kayboldun yine Yorumla Soran +1 yıl Tm bakarim Yorumla oziist34 +1 yıl Bakmamissin Yorumla Soran +1 yıl TM tm bakarim Yorumla oziist34 +1 yıl E bakmadın Yorumla Soran +1 yıl Tamam bakarim😁 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Yüzü ve elleri. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güzelliği 🤭 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Tayt giyerse @mı popo yerse kalçası elbise veya etek giyerse memeleri
Kot giyerse kalçası
Gülüş
Gözler
Ses tonu ilk aşamada.
Somrası ise gördükçe tanıdıkça ve konuştukça
Yüzü güzel olması ve fiziği ortalama olsa iyi kaslı güzel değil bence
Göğüsler (ufaksa mükemmel oluyor)
Gözler
Bacaklar
popo
Fiziği saçları gülüşü
Sanırım göğüs bölgesi ilk gözüm oraya kayar
Geniş omuz ve popo..
Fiziği saçı sakalı falan
Genel olarak tüm fiziği giyimi
Gögüs ve kalça
Ne çıkarınız, var soruyu bwğenirsek😆😆😆
Vitrine çıkıyor bgensen 👻🤣🤣🤣
Bir kez bile olsa sorumu vitrinde girmek istedim 🤣😢😢😢😢
Bi whooper menümnü yerim
Aç karnına oy veremiyorum😆😆😆
Abi ben kendimi bı doyurabilsem 😢🤣🤣🤣
İçimi acıttın gel bendensin, erenköy den geçersen sana 3 ıslak hamburger Bi limonata menü benden
Ben hamburger yemem ama 😢😢🤣🤣
Kızolkayalardan seçersin o zaman
Olur🤣🤣🤣🤣🤣
Memeler
Sen erklerden
Boy ve kas galiba 🤣🤣👻👻
Him niye kas peki
Aynı soruyu sana da sorayım neden meme?
Him ama hoskaniyrum ama kas farkki sert filan seviyorsundur
Hayır da benim dikkatimi çekiyor kaslı erkekler👻
Anladim sen bilmiyorsunda o oyledir
Hangi açıdan baktığına bagli
göğüs ve göğüs çatalı he birde dudaklar
Gülumsemesi 😊
Vay 👏👏👏
Kalbi yüreği insanlığı
Gülümsemesi
eli yüzü boyu
Türkçe terk
Göğüsler kalça 😋
göğüsler sanırım
senin?
Boy, ve kas galiba 🤣🤣🤣👻
hmm boy kaç olmalı :)
Walla bilmeme ama kesin benden uzun olmalı 😁🤣🤣🤣🤣
sen kaçsın o zaman yav :)
Off çok uzunum sorma 😈👻
dikkatini çeker miyim onu merak ettim :)
Çok uzunum 🤣
2 metre :)
Daha uzun
abart abart
Neden daha uzun olamaz mıyım? Yasak mj 🤣🤣🤣
yasak :D
Nedenmiş?
dikkatini çekemem :)
Şimdi sana bir şey yazacam bu yazıdan boyum kaç olduğunu bilebilecek misin?
yaz bakalım
👩 +ille+10 -5
Bil bakalim🤣🤣
2 metreden 45 cm eksik :D
bildimmi :D
2 metreden 45 eksiği de yani?
155 da
Cok uzunum demi🤣🤣🤣🤣🤣
maşallah sırık gibisin :D
Nazar değmesin inşallah 🤣🤣tüf tüf
:D:D:D:
Ne?🤣
neden mesajın kapalı ya
Neden açık olsun yaa
:(:(:(:
: ☺️ ☺️ ☺️ ne demek?
üzgün surat da
Neden üzgünsün da
Gelebildim mı nerdesin sen
Gelebildin mi
Hee gelebildim
Neden buradan konuşuyoruz biz
Başka nereden konusalim?
Özel adı üstünde özel yani benim özelim istediğim zaman istediğimi yaparım değil mi🤣🤣🤣🤣
Bende onu sorguluyorum da
İnsta ver oradan konuşalım
Burdan mı yazayım instayi
Msaji av yazayım kapatirsin yine
Eee yani 😐😶
@dufy_duck_tr
Kayboldun yine
Tm bakarim
Bakmamissin
TM tm bakarim
E bakmadın
Tamam bakarim😁