Niye böyle bir şey yaptın o benim travmam hala ağlıyorum kendime gelemedim Allah senin be lan ı versin Berkay bitek sana anlattım ben niye böyle bir şey yaptın ben sana güvenmiştim sende aynı durumu yaşa benim gibi
Senle anlaşabiliyoruz ama önyargılı oluyorsun. Geç yazınca mesela başkasıyla konuşuyorsun diyorsun. Yok öyle bir şey bunu anla. Ben yüz yüze tanışmayı hala çok istiyorum senle çünkü uzaktan mesajla yanlış anlaşılmalar oluyor
Cidden aküye gel yanıma eylül ayında. Sevgili olursak ben zaten ciddi düşünen biriyim o yüzden sana karşı da kötülüğüm olmaz zaten. Kaç ay konuştuk 1 defa bile sapıkça şeyler demedim it kopuk erkekler gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
En son yazdığın şeyi siler misn ok ızn gönderisine
O kızın göndersini sil numaranı verdin fialn yazmışsın
Berkay sil o yorumu
Ben sana özelimi anlattım
Silmeni bekliyorum
O kızm yorumunu siler msin
Berkay silsene
Neyi bekliyorsun
O kız yanlış anladı sen ona yazmadın zaten. Bak lütfen bana önyargılı davranma ya hep aynı şeyleri diyorsun😓
O kızm yorumunun hepsini siler misn
Bana öyle yazdın numaranı verdin yazdın
Anlattinya ama o olayları
Siler msin
O kızın yorumunu siler misin
Berkay lütfen sil o yorumu
Kizin suçu yok sadece yanlış anlamış. Bana yazdın sen o yorumları tamam yani
Tamam sil işte lütfen sil
Berkay o kızm yorumunu sil
Silmeni bekliyorum berkay sinir krizi geçiriyorum şu an yapma bunu bana
Berkay 100 tane yazdım bnite silmiyorsun lütfen sil
Niye siliyim
Kafaya takma
Sinir olma ya
Berkay yapma bunu bana şu an çok ağlıyorum yapma lütfen yapma yalvariyorum birtek sana söyledim şu an sinir krizi geçiriyorum lütfen sil
Sildim tamam üzülme. Dmden yaz bana konuşalım
Niye böyle bir şey yaptın o benim travmam hala ağlıyorum kendime gelemedim Allah senin be lan ı versin Berkay bitek sana anlattım ben niye böyle bir şey yaptın ben sana güvenmiştim sende aynı durumu yaşa benim gibi
Ya detay vermedim ki ben. Tamam sildim üzülme. O kız seni tanımıyor zaten senin hakkında bir şey düşünmez. Ben hariç kimseye güvenme
Bu hesabı kapatıyorum ben bu kadar kötülüğü haketmedim elveda
Ya bak aynı şeyleri söyleme ya artık
Umarım sen gibi birisi karşıma çıkmaz beni çok üzdün elveda
Üzdüm mü? Ne yaptım ki?
Bu soruyu da sordun ya bana senin kalbin yok
Sen uniye yanıma gel o zaman anlarsın iyi biri olduğumu ve sevgili olursak yüz yüze olalım demistim
Yüz yüze tanışmadan uzakdan asla anlaşamayız
Senle anlaşabiliyoruz ama önyargılı oluyorsun. Geç yazınca mesela başkasıyla konuşuyorsun diyorsun. Yok öyle bir şey bunu anla. Ben yüz yüze tanışmayı hala çok istiyorum senle çünkü uzaktan mesajla yanlış anlaşılmalar oluyor
Cidden aküye gel yanıma eylül ayında. Sevgili olursak ben zaten ciddi düşünen biriyim o yüzden sana karşı da kötülüğüm olmaz zaten. Kaç ay konuştuk 1 defa bile sapıkça şeyler demedim it kopuk erkekler gibi
Hayır
Hayır gelmez
Sonuna kadar efendi erkekler
Güldüm
2. dediğin şeye
İtici gelir
Iyy çok itici