Bir kadın kocasından nasıl soğur?

Merhabalar... Ben 14 yıllık evli bir bayanım. Eşim önce çok mükemmel bir insandı. Ama bi süredir madde kullanıyor ve eski halinden eser kalmadı. Çok çirkin, bir kadının asla kabul edemeyeceği şeyleri yaptı bana. Defalarca aldatılmak, hakaret, şiddet vs. Fakat şöyle bi durum var. Bütün bunları yapmasına rağmen ondan hiç soğumuyorum. Çoğu zaman eve gelmiyor. Ve tabiki kendi gibi içen bayanlarla birlikte. Telefonunu kapatıyor. Bütün gün elimde telefon yüzsüz gibi telefonu açmasını bekliyorum. Açtığı zaman da arka arkaya arıyorum. Ya tele cevap vermiyor ya arka arkaya meşgule atıyor eğer açarsa da küfür ediyor. Biliyorum çoğunuz ne kadar yüzsünsün diyeceksiniz. Ama elimde değil. Kendime engel olamıyorum. Bunları yapmasına rağmen eve geldiğinde aşkım sen benim herşeyimsin senin yerin ayrı gibi kelimeler söylüyor. Ve benden boşanmayı asla kabul etmiyor. Artık çok acı çekiyorum. Hiçbir şekilde düzelme yok. Denenebilecek her türlü yolu denedim. Ama yok. Peki ben bu takmamazlık seviyesine nasıl ulaşabilirim? Ona olan bu takıntımdan nasıl kurtulabilirim? Boşan seçeneğini şimdiden eliyorum çünkü çocuklarım var küçükler ve gidecek yerim yok. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var...🙏🙏🙏
Bir kadın kocasından nasıl soğur?