Eski sevgilimi sürekli rüyamda görüyorum ve unutamıyorum siz olsanız ne yapardınız?

1 1 buçuk senelik bir ilişkimiz vardı üniversitede aynı evde yaşıyorduk yaklaşık 1bucuk ay önce bana yalanlar söylediğini öğrendiğim için ayrıldık ve ben arkadaşlarımın yanına eve geçtim bu ayrılık döneminde sürekli benle iletişime geçmeye çalıştı 3 5 günde bir aradı veya mesaj attı hatta ortak arkadaşlar aracılığıyla iletişime geçmeye çalıştı birkaç kere konuştuk ama olmayacağını söyledim sürekli Twitter'da falan bana göndermeli özlem dolu twitler atıyordu son 1haftadir hiç iletişime geçmeye çalışmadı veya bir gönderide bulunmadı her gün görüyoruz birbirimizi ve bu gerçekten çok zor son zamanlarda sürekli rüyamda görüyorum bir rüyamda beni dövdü birinde yalvar yakar özür diledi ve daha bir sürü şey psikolojik olarak bu durum beni çok yormaya başladı neden sürekli rüyamda görüyorum ve sizce artık benden soğumuş olabilir mi? Unutmak için ne yapmam lazım
Eski sevgilimi sürekli rüyamda görüyorum ve unutamıyorum siz olsanız ne yapardınız?