İnsan sevdiğiyle konusmak ister.. Hiç sıkılmasın, hiç bıkmayalım ister. Sen sevgilinle hiç sohbet etmez misin? Ya da sevgilin yanında robot gibi dursun, hiç sohbetsiz oturun ister misin? Kim ister ki karsisinda robot gibi duran birini.. Konuştukça daha iyi hissedersiniz, konuşmak iyi gelir.
Benle gezilir , tozulur , film izlenir , aktivite yapılır. İşin sohbet kısmında afrika kabilesi gibiyim.. illaki konuşulur ana meseleler ama gidipte ben saatlerce sohbet etmem. Sadece uzaktan biriyle konuşarak sevgili kalamam. Konuşmak istesem arkadaşımla konuşurum ailemle konuşurum kardeşimle konuşurum.. ya da sırf sohbet etmek için kızla tanışırım.. ama sevgili den beklentim farklı benim. Kendimi böyle açıklayabilirim. Görüş için teskkurler.
Kadınlar sadece dış görünüşe aşık olurlar. yakışıklı biri kadına iltifat ettiğinde yüzleri güler ama çirkin biri iltifat ettiğinde sapık derler. böyle de iki yüzlüler. bir erkek eğlenceli komik ve sürekli konuşabilir. ama kadınlar bir kelime bile etmeyen ama iyi görünen erkeklere aşık olur.