Platonik olmasa da yüreğimin ateşini kabul etmeyen bir kaç kişinin arkasında uzun süre koşturmuştum. Adına platonik dedim. Gerçek anlamda platonik olmak istemem. Olamam da zaten çünkü içim dışım bir olduğu için bir şekilde söyler, yansıtır, ortaya çıkarırım.
Platonik aşk karşılığı olmayan değil karşıda aşık olunan kişiye söylenilmeyen aşktır. Öyle bir şey yaşamadım. Çünkü bir duygu varsa ben onu muhakkak söylerim
Platonik olmam gider söylerim. Korkak veya pusan bir insan hiç olmadım. Sonuç; Sago'nun dediği gibi "İki kişilikken teke düştüm hayatta ama duble söyledim rakımı masama inatla"
Ne sevdalar yaşadım sarışındı esmerdi, ne sevdalar yaşadım mavi gözlü dilberdi ama hepsi platonikti🤪 gençliğin masumiyeti ve utangaçlığından oldu tabi ki, ama şimdi yaşamam artık, yine de büyük konuşmayayım🤣
Yaşamadım çünkü karşılığı olmayan sevgiler bana göre değil. Allah bile kendisini seveni severken karşımdaki kim oluyorki ben severken o beni sevmesin. Anında atarım çöpe :)
Şu sıra yaşayamam. Hatta bundan sonra da yaşayamam. Aşıksam söylerim. Onda bir karşılığı yoksa üzülürüm geçer. Ama daha önce yaşadım. Lise zamanlarımda ergenliğime denk geldi oldu öyle şeyler 😂
Çocukken yaşadım ama şimdi yaşayacak olsam dünya starlarına aşık olurum. Ne öyle mahalle kızına uzaktan bakacağım. 😂 Ahhh ahh Catherine Zeta Jones ne kadının sen be 😍
Tek başına aşk yaşanmaz gider söylerim dayanamam zaten söylemeden olmaz söylemeyen kendine güveni olmayan biri veya alacağı cevaptan korkuyor olabilir korkunun ecele faydası yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her zaman platonik aşk yaşayan ve yaşatan oldum gerçek aşk çok sıkıcı