Ya aramızda çok fazla yaş farkı yok. İki yaş küçük benden. Ama ben hep kendimden büyük erkeklere ilgi duydum. Şimdi ki bu flörtüm benden küçük olunca kendimi garip hissediyorum. Kardeşim gibi geliyor. Aynı gözle bakamıyorum.
İlişkilerde kadının yaşı büyükse sıkıntı yaratır mı?
Yaratılış olarak erkek geç, kız da erken olgunlaşır. Bu insanın tabiatıdır. Ben bu yaratılışa hayranım mesela, bu yüzden de sağlıklı evliliklerde genelde erkeğin biraz daha büyük olması yeğdir. Ben hiç kendimi benden büyük biriyle hayal edemiyorum mesela, anlaşamam, ayak uyduramaz ki bana. Biraz ekstrem bir örneğim ben ama genel itibariyle zaten yapısal olgunluktan ötürü erkek hep biraz daha büyük olmalıdır.
Sizin anlattığınız durumda da bir iki yaştan bahsediyorsanız bunu önemsemeyin, ama daha fazla bir fark varsa ileride problem olabilir..
Yine de dünya gariptir. Mehmet Günsür, Hugh Jackman gibi isimlere bakın, çok çok büyük hayranıyım bu oyuncuların ama annesi gibi kişilerle evliler. Hem de inanılmaz mutlu olduklarını her fırsatta söylüyorlar, istisnalar her daim olacaktır...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Bencede erkek büyük olmalı. Ama kız büyük olunca bana garip geliyor. 1-2 fark olsa bile.
Bizden önceki nesilde birkaç yaş kadın büyük olabiliyormuş, şimdilerde nedense daha çok sorun yaşanıyor...
Dediğim gibi ben kendimi hayal edemiyorum kendimden büyük ile, hatta yaşıtla, öyle bir yaşamım yok. Ama bir iki yaş ise bahsettiğiniz bu göz ardı edilebilir.
Hayır, bence daha güzel ve öğretici oluyor. Yaş ve düşünce yapısı olarak olgun kadınlardan çok şey öğrendim ilişkilerimde. Keşke bu konuda daha fazla tecrübe sahibi olabilseydim diyorum hatta..
Hayır hiç problem olmaz canım. Sadece nerede nasıl konuşacağını iki tarafta iyi bilmeli. Aksi takdirde her ilişkide olduğu gibi sizin ilişkinizde de problemler çıkar. <3
o kafadan gideceksen yazık etme çocuğa bırak gitsin benim annem babamdan 1 yaş büyük bi sıkıntı görmedim daha. 2 3 yaş hiç bi halt değil.
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya işte sorun ne biliyor musun? Ben değil çocuk benden hoşlanıyor. Ve ben ona o gözle bakamıyorum. Yoksa çocuğu ben zorluyormuşum durumu yok. Sadece ben kendimi çok standartladığım için küçük yaş ilişkilerine karşı rahat bakamıyorum kendim açımdam.
e ama bu standartlandırmayı yaratan sensin bunda çocuğun bi hatası yok ki, kaldı ki madem sen de durum bu niye çocuğa pas veriyosun ki baştan söylesene böyleyken böyle diye alınma ama biraz pasif bi karakter gibisin.
Bak hayır öyle olmadı biz ilk başta normal normal konuşuyorduk oyunda tanıştık. Neyse işte bir süre konuştuk o ama baştan beri hani niyeti belli gibiyidi ki ben ona hiç pas vermedim aksine hani öyle olayları sevmediğimden falan bahsettim.
2) O çocuk bana sürekli ilişki muhabbeti yapıyor. Ama yakın arkadaşım olarak görüyorum. Mesela 101 e gidiyoruz Allahım yarabbim bana kız arkadaşıyım gibi davranıyor.
dediğim gibi tutumun çok pasif her şeyi içinde düşünüyosun ama bi eylem yok e senden bişey duymayınca da çocuk kendince evet kabul etmiş yakın tutumunu ne olarak gördüğünü belirtmediğin için akıl okumuyo ya sonuçta sen adam gibi söylemedikçe anlamayacak demek ki ha sana demiyorum ki git üzülürse üzülsün de kır kalbini sadece ona karşı öyle hissetmediğini söyle yeter eğer dediğin yaş doğruysa 2002 liysen benim yaşımdasın öyle işlerin kendinden hallolmasını bekleyemezsin madem durum bu ipleri eline alman lazım
Ya bak hayır ben ona zaten başından beri öyle bir şey olmıcağını belli ediyorum ama sanırım haklısın. Normalde arkadaş olarak falan çok iyi anlaşıyoruz o yüzden insiyatif tanıyor olabilirim fark etmeden. Neyse sağ ol.
Tamam ozaman flört olma muhabbetini bitir ve sevdiğin gibi olgun birini bul
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kafanız uyuşuyorsa ve yan yana gelince sırıtmıyorsanız problem yok diyeceğim de kardeşim gibi geliyor demişsin 😄
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bak şimdi ben değil o bana o şekilde bakıyor. Bende ikimizi bir ilişki içinde düşünemiyorum. Fikirleri uslübu falan çocukça değil. Ama tabiki bence o bi çocuk ne bileyim.
Yaş farkına bağlı bu durum biraz da. Arada ki birkaç yaştan pek sorun olacağını sanmam.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bak benim için erkek isterse benden 6-7 yaş büyük olsın sorun yok. Ama çocuk benden küçük olunca bir yaş bile olsa kendimi sugger mommy gibi hissediyorum.
Hayır tam olarak değiliz yakın arkadaşız. Bayadır görüşüp anlaşıyoruz ben ona hala arkadaş olarak bakıyorum fakat. O baştan beri bana o şekilde bakmıyor.
Tam olarak ilişkimiz yok. Çocuk bana yürüyordu. Niyeti belliydi zaten. Burdaki sorun ben yaşı küçük olduğu için onunla birlikte olabilir miyim bilmiyorum.