Birisi sizin g. tünüz m. meniz için sevecek ama siz paraya bakarken yanlış olacak. 😄
Bu arada biz paraya bakmadık anas. nı satıyim ama ne b. ka yaradı? 😄
Bu arada biz paraya bakmadık anas. nı satıyim ama ne b. ka yaradı? 😄
niye mi o popiş m*me size ait sizin bi parçanız yani onu seveceksek sizi de seviyoruz ya da en azından sizi de istiyoruz ama para mevzusunda onun bizle bi alakası yok o parayı başkası da kazanırdı ve sevdiğiniz biz değil bizim bi parçamız değil gelin kalçamızı sevin omzumuzu karın kasımızı veya organımızı sevin hiç bir erkek gocunmaz bundan (istisnalar hariç) ama bizim bile olmayan ve suyunu çekme ihtimali olan aslında bizi değil kendisini sevdiğiniz istediğiniz para olunca ekstra koyuyo adama o yüzden de iyi ki param yok ta isteyen kız (seven demedim) en azından kendi vücudum tipim için istiyo.
bu sitem miydi yoksa hak mı verdin anlamadım ama durum bu.
G*tüne ve memene bakmak sapıklık mı oluyor? Veya bir erkeğin kadının memesini sevmesi?
popiş ve meme kadına has özellikler.
Sen buna bakmanın sapıklık veya kötü bir düşünce olduğunu söylüyorsan açık giyinen kadınlara soracaksın bunu. Oranı buranı açıp gezerseniz adam tabi ki orana bakar aşık olur bu çok normal sen bir kere göğüs dekoltesi yapıp olayı normalleştirmişsin. Adam bakıp sevince yanlış mı oluyor?
Kalbinizle ön plana çıktınız da erkekler mi karşı çıktı.
Ayrıca erkekler sizin öyle olmanızı istemiyor bu yüzden açık giyinmeye karşı çoğu ama siz zorla yapıyorsunuz bunu. Demek istediğim bol giyinirseniz sizin kalçanıza memenize göre sevmezler
Gel Biz Şunu Şöyle Yapalım…
Hemcinslerimin Bir Çoğu Vücuda Baktığı İçin Sizlerin De Bir Çoğu Daha İyi Vücut İçin Paraya İhtiyaç Duyuyor.
Şahsen İkisininden Daha İyi Olan Karakteri Es Geçiyorlar Ve Bunun Bedelini Onlarca Yıllarını Yanlış İnsanlarla Geçirerek Ödüyolar.
Bazı kızlar hem paraya hem fiziğe bakıyor ama. Karşı taraf da yakışıklıysa, paraya bakmak ekstra bir durum olur. Hem sadece fizik için gelenden de hayır gelmez 😅
Cevap
44Cevap
Ben yargılamıyorum sadece paraya göre erkek seçenlerin sonunu görüyoruz. o yüzden beni ilgilendirmiyor bende güzelliğe bakıyorum her şey karşılıklı
Cunku vucut her iki tarafta olabilir ama para sıkıntılı bir durum. Gelir eşitsizligi, adeletsizlik, yolsuzluk falan filan boyle bir devrde parasiz birisini degersiz gorursen seni kınarım hakliyimda
Vucut kendin yaparsin. Ve ayrica cinsellik aşkın bir parçasidir. PARA değil
obje oldugunuzu kabulleniyosunuz yani para karşılığında ilişki yaşayabilirsin demek bu hahahah. Hem ayrıca vucuda sadece bizim baktığımızı nerden çıkardın kızların alayı da bakıyo mq sen hayırdır mq :D
Lan bı yorumlari okuyak dedik sitenin yarısını engellemişim awk
karakteri ne kadar adam olursa olssun garibana bakmıyossunuz buda bi gerçek : ) ben gariban degilim durumum iyide bende de karakter yok o yuzden kaybediyorum
sizin hoşlandıgınız şeyleride parası olan adam yapabiliyo işte sadece o yuzden gariban adamdan hoşlanmanız için bir neden yok garibana tum kapılar kapalı artık romantiklik bile parayla... 1 buket gul olmuş 300 tl : )
orası neresi
Beğeni şart tır ilişkide tabiki vücut fizik görsellik önemli begenmedigim kadını mutlu edemem ki.
Bi bakıma değil yüzde yüz doğru. Sen eşin seni görünce gülsün mutlu olsun yatakta sarılarak yatsın iltifat etsin şımartsin ope ope bitiremesin vs vs gibi durumlar istermisin istemezmisin dürüst net cevap ver kivirmadan
Bu davranışları bekliyorsan ki her kadın bekler seni begenmeliyim fiziğin oran buran bana çekici gelmeli begenmedigim fizikte isen seni mutlu edemem. Boş konuşusuyosunuz fizik güzellik tabiki önemli begenmeden hicbisey olmaz
Alakası yok şahsen çıtı pıtı zarif hatunlara bitiyorum o dediklerini de küçük zarif ama şekilli kıvrımlı severim. Tam tersi bir hatunla istekli olamam. Penis ölçümüz sizin vajina darliginizla eş değer. Herşeyi kendinize göre yontuyosunuz siz kadınlar
Aynısının erkek versiyonunu söyleyebilirim 😀 Neye yaradı 😀
Erkeklerin vücuda bakmasını yargılamıyonuz sanki mk
Sizde vucuda bakin.. kendi kazanmadiginiz para sizi ne ilgilendiriyor ..
Para bir şekilde başarıyla kazanılıyor, beden hiçbir çaba olmadan doğuştan elde edilen ayrıntı kanka
Cunku kadinlar kendileriyle barisik degillerdir ve gercekleri duymak istemezler.
Kadınlar da en az erkekler kadar vücuda bakıyorlar. Kadınların paraya bakmasını anlayabilirim ama kadınların para gittikten sonra adamı bırakması, parayı karakterinin önüne koymasını anlayamıyorum.
Hahha bu hep böyle ama şeytanlar paraya bakıyor hep
Paranın artması muhtemeldir ama fiziğin gün günden gerileyeceği kesindir
İki tarafta çıkar için birlikte oluyor, erkekler güzel vücuda dokunma, kadınlar çalışmadan yaşamak derdinde
Ne zaman vücuda bakmadım, görünüşe bakmadım, bir kızla enerjisini beğendiğim için yakınlaştım... İşte o zaman hep şekilsel bahaneler ile karşılaştım.
bu iş aslında bedeni parayla satmak sonucunu doğuruyor
Niye bizim vücudumuz salatalık mı? Shshd
Ben de paraya bakıyorum benim kadar kazansıj yeter
saçma bir genelleme olmuş
ben adırgamıyorum. gayet normal bir durum
Lütfen genelleme yapmayalım dkdmdkdmkd
Yargılamıyorum.
Yqrdimci olmak isterim maddi manevi
parayı veren mala vurur kızlar için para önemli
E o da vücuda baksın yani
Tipik sorunlu insan zırlamaları boş ver
🤣🤣 Çok acıklı bir soru olmuş bu ya
gayet normal bir durum artık..
Yargılayan yargılanır
Sende paraya mı bakıyorsun bebiş
Bilmem onuda sen bileceksin n b. ka yaradığını
Aynı şey değil
seni bi ayarlim ne halt oldugunu goruruz
terazi burcu bi cekemedik ya
ne bizim sorunumuz
yabanci degiliz sadece azeri takintin var
Geleneksek bir durum kardeşim normal
Yüzeysel kriterler.
Normal baksınlar
Helal be 😃
Vallahi de hiç bakmadım :d ama işte şans 🍀
Hea la cok mantıqlu
bakan bakıyor
Sende fiziği bak bunun karşılığı para mi?
Tecrübelisin 😄
bence de sacma
Sizde fiziğe bakin
yine sinirlenmiş
Mantıklı
Ciğer kedi misali
kim yargılıyor
Ben memeye bakıyorum
95 bedense tamam nikahı basarım
Evet çok güzel karımın çekici olması önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?