Birisi var erkek arkadaşıyla ne yaparsa gün boyu atıyor ve yediği içtiği her şeyi.. ilişki sürekli göz önünde mi yaşanır özellikle özel ve mahrem denilen bir şey var bence... ya da sevgilisi olmayan bir insan imrenebilir özenebilir.. ya da keşke bende bunu yiyebilsem diyebilir.. ilişkinin içine baktığın zamanda yalnız çok boktan bir ilişki her zaman söz veriyorum kendime ay yapma kınama diye ama sinir oluyorum çok ya bazen dedikodu yapasım geliyor aşırı şekilde 😂😂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kendini mutlu göstermeye çalışanlar hayatsızdır zengin göstermeye çalışanlar fakirdir napalım avutsunlar kendilerini
Yaaaa bu yorumu öpmek istiyorum şuaaandaaaa:)))) ne güzel söyledin ya anca en çok en çok en çok haklısın 🤣
Cocuga asik olma sonra nefret ask donusur dikkat et ayrica parasi var yiyor demek ben araba alıpta yüriyeni görmedim
Arkadaşım benim erkek arkadaşım var çok şükür bizde yiyip içiyoruz buna lafım yok herkes varsa yiyecek tabiki ben her şeyi sosyal medyada paylaşılmasına karşıyım
Ama neden iste yakından uzaktan tanıyormusun onlari oyuzden mi icinden oyle seyler geliyor onlara karsi onu demek istedim
Tanıyorum tabiki.. yüzüne de söyledim onun. Bu yüzden benimle konuşmuyor söylediklerimi yanlış buldu bende acaba bende mi sorun dedim anlayacağın
Eger bayansa tanıdıgin kıskanclik yapti bòyle demene erkeği tanıyorsan yannış yapmış sana derim hangi kıza desen bòyle yapar kızlarda biraz kıskanc bu tur seylerde
Evet bayan arkadaşımız bu kıskanç evet kadın kadının düşmanı bence art niyetli oluyorlar herkesin kendi hayatı neticede bende bundan sonra storyleri görmem olur biter değil mi 😂😂 kadın kısmı böyle çok tan tana yapıyor hahahhaha
Öyle valla kadınlar en iyisini sen bilirsin yannis birsey dediysem kusuruma bakma iyi günler
Olur mu öyle şey estağfurullah ben teşekkür ederim yorumların içinn iyi günler dilerim
Banada hiç mantıklı gelmiyor, sanki bizlere bir şeyi ispatlamaya çalışıyorlar gibi
Evet ya napalım ki biz senin yaptığın şeyleri biliyorum herkes banane diyor yani en çok hayatı sen yaşıyorsun tamam diyorum bende 😂
Kız bi de mesela bardak kırılıyor ayy bana nazar değdi diye story atmazlar mı 😂😂
Allah seni napmasın😂😂😂 ay çok güldüm bunaa ya göz de değsin nazar da değsin her şeyi atarsanız öyle oh canıma değsin 😂😂😂
😂😂😂 Allah bizleri bu tarz şeye düşürmesin, gülüyoruz ama ne demişler gülme komşuna gelir başına diye
Allah korusun ne olursa olsun biz kendimizi bilen insanlarız çok şükür 🤣🤣
Aynen çok şükür 😂😂
İyi geceler kuzucuumm yüzümü güldürdün ayrıca teşekkürler:)
Ben teşekkür ederim bende bu soru sayesinde gülmüş oldum. İyi geceler 😊
ya böyle insan çok avr ciddiye alıp düşünme bile dediklerine de katlıyorum
Yok bebişim biraz canım sıkıldı da acaba ben mi böyle tiplere sınır oluyorum diye merak ettim :)
hayır saçmalama ya çok haklısın nett yani
Bencede gerçekten aman ne sınır olcam durduk yere
ya o ne ki neler var valla onlar göstermelik mi seviyorlar amaçları ne anlamıyorum kız normal hayatında da her şeyini paylaşıyorsa bir şey diyemem de gerçi o da bana göre garip ama herkes istedğini yapar boşvereimo yüzden
Çocuk şapur şupur öperken video atıyor işte o yüzden bide benim arkamdan ya o hiç gezmiyor dediği için ben sinirlendim sadece göz önünde değilim kendi halimde bi dünyam var yani öf aman boşverelim kafa şişirdim dimi dolmuşum baya😂
hayır ne kafa şişrmesi ya tanıdıklarınmış bir de bilmiyordum bunu yani herkes siizn gbi her yapıtğı şeyi paylaşmak zorunda değil saçma sapan konuşuyor herkes bu arada cidden yaşın 28 mii
Hayır hayatım 21 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın buraya rastgele yazdım yaşımı
ben de 21 ee okuyor musun
Gezmeyi tozmayı çekerim ama yediğimi içtiğimi çekmem
Manzara falan olursa bende bırakmam orası ayrı😂
Ya şimdi manzara filan çekerim atarım ama yemek içmeyi gönlüm almıyo neden biliyor musun yiyebilen var yiyemiyen var
Evet gerçekten öyle şuanki durumda hele herkes yapamayabiliyor. Dışarda bir kahve içmeyi bile gönlünden geçiren çok insan var o yüzden kimsenin hakkına girmek istemiyorum üzülüyorum ben çok ya yüreğim hiç dayanmaz böyle olaylara
Mesela kolay kolay eskisi gibi manzarada atmıyorum çünkü sıkıldım :) ama olsun ya Allah büyük
Allah uzun ömür ve sağlık versin arkadaşım benim daha çok manzara gör inşallah
İnşallah ama manzaradan önce daha iyi bir manzara atmak istiyorum onuda zamanla :)
Neresi ki
Tekrar ayağa kalktığımda ayakta durduğumun manzarası :)
Nasıl yani ya
Geçici yürüme engelliyim
Yaaa çok üzüldüm kardeşim benim inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşursun dua edicem senin için
Teşekkür ederim :)
Senin için mahsuru yoksa arkadaş olalım
baska sekilde yapamazlar zaten boş
Benimde 1 buçuk yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımla 1 fotoğraf dahi atmadım zaten sosyal medya kullanmıyorum orası ayrı konu. Wp falan durumlara kadar atıyor şahıs ben onu yapmıyorum çünkü anı yaşamayı seviyorum gittiğimiz yerden küçük ufak şeyler alarak anı kutusu yapıyorum daha değerli benim içinnn anı yaşamak yaaniii:)