Sevgilime birinin bakması çıldırtıyor ama kıyamıyorum hiç darlamıyorum sizce doğru mu?

evet ister taş devrinden kalma insan diyin ister geri kafalı o kadar umursamıyorum ki 2 yıldır birlikte olduğum bi sevgilim var ve ailei çok geniş ruhlu insanlar çok güzel bir şey bu ama ilişkinin en başından berri içimde sakladığım o kıskançlık içimi yiğip bitiriyor sırf o darılmasın benden yana dargınlık hisetmesin diye çoğu zaman açık giyinme vs. karışmıyorum yan yana olunca kalçası açık olunca hırkamı beline sarmaktan başka bir şey yapmam yaani doğuda yaşıyoruz biz düşünebildiğiniz gibi burada sen ufacık tayt giysen bile arkandan her erkek dönüp bakıyor bu beni çıldırtıyor bi keresinde söyledim bunu ona saçmalama herkes bana bakmayı mı bekliyor dedi o benim ağzıma sıçar iken ben hep sessiz kalan taraf oluyorum benim bi kız arkadaşımı görüp selam vermem bile günlerce trip yememe neden oluyor darlanıyorum ama sevgim ağır basıyor bir şey yapamıyorum sizce ne yapmalıyım?
Sevgilime birinin bakması çıldırtıyor ama kıyamıyorum hiç darlamıyorum sizce doğru mu?