Erkek arkadasımla 5 senedir ilişkimiz var 1 senedir uzak yasıyoruz hiç görüşmeden. O yogun calısıyor ama beni sadece işe giderken ya da dönerken arıyor. Evdeyken hemen uyuyor. Hiç güzel şeyler söylemiyor. Bana o aramaları da yeter ama aradıgında sanki kankasıyla konusuyor gibi konusuyor. Ya da soguk bir sekilde. Telefonu kapatırken konunun ortasında ben kapatıyorum dinlenicem diyip kapatıyor bazen. Konuşmayı da denedim ama düzelmiyor. Kalbim kırılıyor ve cok yalnız hissediyorum. Ne yapsam daha cok üstüme düser. Ben o her aradıgında müsait olmasam bile müsaitlik oluşturuyorum. Yemek yapıypr olsam bırakıp onla konuşuyorum ama o mesela işten çıktı 10 dk konuştuk bi annemle konuşcam sonra ararım seni dedi ve bir daha aramadı 3 saat geçti. Eve gitti mi ne yaptı bilmiyorum. Ben de yazmadım sormadım. Ne yapacagımı bilmiyorum. Hiç böyle bir insan değildi
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca benimle cinsel açıdan da hiç bir konıya girmiyor. Belki de haftalar hatta aylar olmuştur. Asla böyle bir konu konuşmadığımız
Greencard cıktı. Hem öğretmenlik hem garsonluk yapıyor amerikada günde 2 işte çalışıyor. Bilmiyorum. Çok yalnız hissediyorum. Kaç gündür özledim bile demedi bana
Ben oraya gidicem dil okulu yardımıyla. 1 ay içinde de evliliği halledicez planlarımıza göre. O çok zor ama başka yolumuz yok diyor. En zoru baban diyor. Bilmiyorum bilmiyorum. şu an benden sıkılmış gibi hissediyorum. Nasıl davransam tekrar eskisi gibi olur bilmiyorum
Evet. Sence eger beni aramazsa bugün tavır koymalı mıyım? Yoksa normal mi karşılamalıyım? Sorun cıkarmazsam mı daha iyi olur yoksa agırlıgımı koyup anlamasını bekleyerek mi
Eğer normal karşılarsan seni çantada keklik görmeye başlayabilir. Uzak mesafe ilişki zordur biliyorum. Eğer böyle bahane üretmeye başlarsa tepkini koy yoksa ilerleyen günlerde koyacağın tepkin bile kalmayacak.
Evet işte. Öyle oldu. Bir gün bana aramak zorunda mıyım ben yine de arıyorum dedi. Her hareketimi yazmak zorunda değilim vs dedi. Bugün aramazsa yarın telefonunu açmayıp trip mi yapayım yoksa müsait değildim vs gibi bahaneler mi bulmalıyım
Bence açma trip at. Ayrıca evet hergün aramak zorunda ne yaptığınıda anlatmak zorunda uzak mesafe ilişki bu boru değil. Ankara İstanbul arası da değil. Abd Tr
4 ay kuralını bu videodan öğrendim diye hatırlıyorum. Belki daha fazladır. Şunu bilmelisin. Geçmişte çok güzel günler yaşamış olabilirsiniz. 1 yıl sabretmiş olabilirsin ama baktın olmuyorsa geçmişe sünger çekmen gerekecek. İnsanlar önemsenmek ister seni önemsemiyorsa mutsuz olursun. Kırılmaya başladıysan bitti gitti artık. Çok zor işin. Allah yardımcın olsun ne deyim. Hayırlısı neyse o olsun. İlerleyen günlerde paylaşmak isteyeceğin şeyler olursa beklerim iyi ya da kötü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sen bi sor sesin çıkmadı başına bişey mi geldi merak ettim diye
Uyuyor bu saatlerde. 11.30 gibi uyanır ancak
4 ay sonra ilişkiniz biticek.
Nerden biliyosun
Uzak mesafe ilişkiler öyle oluyor
Biz 4 sene birlikte yasadık. 1 senedir uzaktan
Arada bir buluşuyor musunuz
Hayır. Farklı ülkeye taşındı
Sende de iyi sabır varmış. İlişkinin çoktan bitmesi lazımdı.
Bitmedi. Bitemedi. Hep birbirimize tutunduk. Kopamadık
İlişki evliliğe gitmeyecekse yazık olur
Evlenelim seneye gelicem isticem diyo. Ama şu an buradayım işte
Sabırla bekle o zaman. Yurt dışına düğün parasını biriktirmek için gitmiştir ne iş yapıyor
Greencard cıktı. Hem öğretmenlik hem garsonluk yapıyor amerikada günde 2 işte çalışıyor. Bilmiyorum. Çok yalnız hissediyorum. Kaç gündür özledim bile demedi bana
Sende bir yolunu bul git Amerikaya kurtar kendini bu ülkeden. Ya da o alsın seni yanına ama nasıl alacak bilmiyorum.
Ben oraya gidicem dil okulu yardımıyla. 1 ay içinde de evliliği halledicez planlarımıza göre. O çok zor ama başka yolumuz yok diyor. En zoru baban diyor. Bilmiyorum bilmiyorum. şu an benden sıkılmış gibi hissediyorum. Nasıl davransam tekrar eskisi gibi olur bilmiyorum
Yanına gitmen lazım eskisi gibi olması için bir yolunu bul git.
Param yokki. Gerçekten babam da izin vermez. O en erken zamanda gelicem dedi ama ne zaman bilmiyorum çok zor her şey
Allahtan sabır dilemekten başka bir şey yapamayız maalesef. Eğer olacağı varsa Abd mesafeler falan engel olamaz.
Evet. Sence eger beni aramazsa bugün tavır koymalı mıyım? Yoksa normal mi karşılamalıyım? Sorun cıkarmazsam mı daha iyi olur yoksa agırlıgımı koyup anlamasını bekleyerek mi
Eğer normal karşılarsan seni çantada keklik görmeye başlayabilir. Uzak mesafe ilişki zordur biliyorum. Eğer böyle bahane üretmeye başlarsa tepkini koy yoksa ilerleyen günlerde koyacağın tepkin bile kalmayacak.
Evet işte. Öyle oldu. Bir gün bana aramak zorunda mıyım ben yine de arıyorum dedi. Her hareketimi yazmak zorunda değilim vs dedi. Bugün aramazsa yarın telefonunu açmayıp trip mi yapayım yoksa müsait değildim vs gibi bahaneler mi bulmalıyım
Bence açma trip at. Ayrıca evet hergün aramak zorunda ne yaptığınıda anlatmak zorunda uzak mesafe ilişki bu boru değil. Ankara İstanbul arası da değil. Abd Tr
Aynen. Kabul etmiyorsa da yapcak bir sey yok demekki istemiyor
Yine devreye 4 ay kuralı girecek. Bir tane uzak mesafe ile ilgili video var onun linkini atayım belki yardımcı olur
https://youtu.be/TMJhuBvQK78
Evet de bizim 1 sene oldu zaten. Bilmiyorum ya. Zaten her seyi alttan almak bir sey kazandırmıyo. İnsanlar takmayıp kırmaya baslıyo
4 ay kuralını bu videodan öğrendim diye hatırlıyorum. Belki daha fazladır. Şunu bilmelisin. Geçmişte çok güzel günler yaşamış olabilirsiniz. 1 yıl sabretmiş olabilirsin ama baktın olmuyorsa geçmişe sünger çekmen gerekecek. İnsanlar önemsenmek ister seni önemsemiyorsa mutsuz olursun. Kırılmaya başladıysan bitti gitti artık. Çok zor işin. Allah yardımcın olsun ne deyim. Hayırlısı neyse o olsun. İlerleyen günlerde paylaşmak isteyeceğin şeyler olursa beklerim iyi ya da kötü
Teşekkür ederim. Yardımcı oldun sağol
Önemli değil kendi görüşlerimi paylaştım. İş sende bitecek pişman olmayacağın kararlar vermeye çalış