"Çünkü sen çölüme yağmur oldun Sen geceme gündüz oldun Sen canıma yoldaş oldun Sen kışıma yorgan oldun" Gönlümüzü kutuplardan çöllere çevirirsek mi karşılaşırız yağmurla? 🌧
Şu şarkı gibi aşk hayatım oldu. Kavga eder dururduk. Birgün kıskanma yüzünden kavga ettik. Demirlere yaslanarak bana dalarak baktı, uzunca bakıştık. Yağ gibi eridik.. ben ona o bana baktım derken kantin önünde gittim barıştık. Voleybol oynayacaktık ablası geldi, heyecanımızın yarısını almıştı 😃
Ayrılık acısı erkeklere göre değil, senelerdir çekeceklerine inanmıyorum. Şu hayatımda gördüğüm sadece bir erkek 4 sene acısını çektiğini gördüm. Ayrılığın içinde ölüm varsa kaldırması ayrı bir dert olur. Ben kendi adıma konuşacak olayım, planotik olduğum kişi için bile ağlamakta kalmaz, cenazesine hatta evine bile giderdim.
Bu şarkıyı her dinleyişimde gülümserim ben "İnsanlar çöl olur, deva arar kendine, neden yağmura muhtaçtır ki? Bizler verimli araziler olsak da gelen bizle beraber yeşerse, illa çöl olalım da bize gelen bir şeyleri yeşertmek zorunda mı olmalı?" Diye...
Çöl değil de verimli zeminler gibi olup, öyle hoş karşılama umuduyla gelecek nasibi inşaAllâh🥀
Saygıdeğer hanımefendiler benim umut bahçemin çiçeklerini yolmaktan, çölüme yağmur olmaya fırsat bulamıyor gibiler sanki... Bana saygı duymak düşer tabi ki...
Beyin hücrelerimle mi oynamak istiyorsun yoksa sinir etmeye mi çalışıyorsun shdjdhh cümleye tekrar tekrar baktım farklı bir mesaj mı vermeye çalışıyor diye 😂
Kendi çölünde kaybolan bir Mecnun değil, kendisi çöl olan bir Mecnun oldum. Şimdi Leyla bir rüzgâr esintisi. Bense çölde bir kum tanesiyim. Belki şu koca çölde bir meltem eser diye bekliyorum. Eser de Leyla bir kez olsun bana dokunur diye bekliyorum.
O da başta böyle söylemişti. Sonra azılı bir biseksüel olduğunu öğrendim. Büyük hayal kırıklığıydı. Biseksüel olması değil, bana söylememiş olması. Düşünebiliyor musun tüm o geceleri birbirlerinde kalmalar, kız kıza partilemeler falan.. Damn.
Tamam işte orada ince bir mesaj veriyor. İmkansızı olmuş adamın. İmkansız gördüğü şeyleri yaşamış onunla. Belki bir daha sevmeyeceğini düşündü ama o sözleri yuttu falan dhdhdhd
@padisahinkizi ablacım mesajı anlamıştırda hani öyle birini bulacağının ihtimali olmadığını düşündüğü için böyle bi yorum yapmıştır şahsen ben olsam öyle yapardım :p
Çölüme yağmur olunmasın lütfen zira ben istediğim için o yer çöl. Yağmur olacak olan bahçeme ya da baharıma olsun. Köklerimden değiştirmeye kalkarsa biri, o iş yatar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Önce yağmur oldu. Sonra ceviz büyüklüğünde dolu oldu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hiç olmadı, artık sidiğimi içmek yerine çölün kızgın topraklarına dökücem belki yağmur olurda yağar