Daha ayrılalı 2 hafta oldu. 1 senelik ilişki bitti. Hemen kadın kız takip etmeye başlamış. Kendi ayrılmak için türlü türlü bahaneler sundu tartışma sırasında bu ne biçim sevgi sevdiğine emin misin dedim telefonda. Sevmiyorum dedi düşünüp bende birkaç saat sonra evine gidip eşyalarını bıraktım masasının üstündeki benim hediye ettiğim fotoğrafı aldım çöpün yanına attım dışarda. Çok pişman olacaksın kaybettiğin zaman anlarsın dedim. Sosyal medya da silmedim daha o da silmemiş. 2 haftadır öldüm öldüm dirildim üzüntüden. Sizce post atarsam ne olur? Sinir olur mu? Güzel bir kızım bu arada öyle söylerler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geçmişte ne sıklıkta post atıyorsan aynı şekilde devam et onu kudurtmak için hiç bisey yapma tamamen tepkisiz kal asıl o zaman kudurur
Atıyordum yine hiç atmıyor değildim asıl ayrıldıktan sonra hikaye atmadım nerdeyse hiç 2 hafta
Yanlis yapmissin böyle durumlarda o hayatında iken nasil davranıyorsan aynı şekilde devam etmen gerek taktik budur. İki hafta sessiz kalarak üzüldüğünü belli etmişsin ama düzeltilebilir. Onun karı kız eklemesini de takma bence saracak yer arıyor belli ki o da normal davranamıyor demek ki ayrılığınız onuda etkiliyor. Sen instagramini eskisi gibi kullanmaya devam et ama karşı tarafa mesaj verici şeyler yazma özlü söz falan yazma mutlu olduğunu ispatlamaya çalışıyor gibi falan şeyler paylaşma. Asıl o zaman onemsemiyor gibi görünürsün bu da karşı tarafta merak uyandırır. Hiç mi etkilenmedi diye düşünmeye başlar. Tamamen insan psikolojisi doğru oyna.
Gerçekten üzüldüm ama ağladım bile çok gördü yani tanında kaç kez ağladım.. nasıl düzeltirim ki? Bence saracak yer değil ipini kopartmış şey gibi gayet ava çıkmış gördü story mi sonra ds post attım onu
Cepte olduğunu belli etmise benziyorsun iliski yaşarken nasıldınız bilmiyorum ama erkeklere her zaman gidebileceğini hissettireceksin aksi halde çok acımasız oluyorlar sevginden emin olunca. İlişkide sürekli taktik yap demiyorum ama işler ciddiye binene kadar en azından her kadın kendisini korumalı. Sana bu kadar rahat davranmasının altında senin sevginden emin olmak var. Hala da öyle o yüzden ava çıkmış çünkü sen el altındasın zaten. Dönse kabul edeceksin belkide zaten silmemeklede açık kapı bırakmış. Toparlan. Kendi değerinin farkına var. Bencil ol. Önce kendine değer ver. Eskisi gibi kullan sosyal medyanı da, sıradan şeyler paylaş. FARKLİ OLAN HİÇ BİR ŞEY YAPMA. Üzüldüğünü belli etme. Cepten çık
Ayrıldık cepten nasıl çıkayım? Çok sevdiğimi biliyordu kaç kez ağladım üzüldüm yanında gördüm. Çok emek verdim çok. En sonda böyle oldu çok üzgünüm ya kahroluyorum da toparlanmam lazım. Ben mi silsem onu?
Bu saatten sonra dönmez bana
Canı istediğinde sana geri dönebileceğini biliyorsa, ayrılınca kahroldugunu biliyorsa hala cepte oluyorsun. Cepte olduğun sürece de istediğin ilgiyi vs göremezsin çünkü insanoğlu nankördür. Aklı sahip olamadiklarindadir. Bu şekilde gorunmezsen çıkarsın. Cebe girmek nasıl oluyorsa cikmakda mümkün. Sadece iradeli olmak lazım. Su an hassas bi dönemdesin senin için zor olabilir ama güçlü olman lazım. Aksi daha üzücü olur. Ben böyle durumlarda karsi tarafın silmesine izin veririm. Sen silersen hirslandigini dolayısıyla üzüldüğünü gene belli etmis olacaksın. 2 gün sonra merak etmeye başlayacaksın. Belki fakelerden bakacaksın iyice cebe gireceksin. Sıradan davran diyorum. Diğer arkadaşlarından herhangi biri. O silersede tepki verme.
Ayrıl barış olacağını hiç sanmam.. Hiçbir şeyine bakmıyorum onun geçen baktım 2 haftada 1 kez. Onda da ipi koparılmış it gibi kozları eklemiş. Kahroldum. Oh kurtuldum diyodur. Çokta güzel olduğumu söylerler. Çok emek verdim çok sevdim olana bak. Cepten çıkmam mümkün değil dönmez o bana doktor ayrıca
Egolu bir arkadaşa benziyor. Erkeklerin çoğu ayrıldıktan sonra kendilerini özgür hissetmek için böyle davranırlar. Bir süre sonra sikilacaktir. Biz ayrılınca hemen etkileniyoruz onlar tam tersi zaman geçtikten sonra etkilenmeye başlıyor. Böyle davraniyorsa korkma tek bir kişiyi ekliyorsa asıl o zaman korkmak lazım. Birde ara ara bakıp ara ara bakmazsan merak edip baktığıni çok belli etmiş oluyorsun ya hep bak ya hiç bakma rutine sok
Yok sayfasına hiç girip bakmadım onu diyorum. Story zaten pek atmıyordu şimdi atar mi bilmiyorum ama açıp bakmam. Fakeden de bakmam. Üzülüyorum çünkü çok kötü.. pişman olur mu bilmiyorum. Ona pişman olursun da kaybettiğin zaman anlarsın o zaman demiştim. Hiç umudum yok
Eğer daha iyisini bulamazsa ancak o zaman pişman olur. Bunun içinde zaman geçmesi gerekiyor. Sen de bu süreçte hazirolda beklemediğini göstereceksin sadece. Kaybettiğini anlayacak. Zamana bırak bundan sonrasını. Hayırlısı olsun.
Daha iyisini bulur benim kadar seveni bulamaz. Onun da sevgiye ihtiyacı yok zaten çok üzülüyorum
Post at erkekleri de ekle
Sence bakıyo mudur hesabıma açıp?
Bakmaz sanmam erkekler aynı bk
Ekledikleri kişilere fakeden yaz sil diye
Ben öyle yaptım
Ne yazacağım ki kızlara ne halt ediyorsa etsin çok sinirlendim üzüldüm
Yaşanmışlık var mı
1 sene var
Pişman olsun istiyorum tabi ki
İg ne