Okulda bakıyorum adam yakışıklı değil benim gibi ama kızlarla geziyor baya kız arkadaşı var bu adam ne yaptıda kızlar konuşuyor nerak ediyorum nasıl kızlarla samimi olunur konuşkan oldum diyelim nasıl bir tarzda konuşmak lazım ki yakın olalım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özgüvenli olmak gerekiyor bence kardeşim olmamak gerekiyor . Ben şahsen erkek arkadaşlarımla samimiyet kurarken bile bunlara dikkat ediyorum.
Y@vsak yazdım kardeşm yapti fjfjfj
y4vşak olmak gerekiyor
Öyleleri nasıl kızların takıldığı belli , öyle bir çevre istiyorsanız siz bilirsiniz
benim aklıma direkt öyle bir ortam geldi, gerçek arkadaşlık için y4vşak olmamak gerekiyor
kızlar abaza kokusunu yüz metre ilerden alır, abazaysan kız knka yapma ihtimalin sıfır, net söylüyorum
ha tabi bi de şu var, sevgilin varsa sen istemesen de çevrende, sırf başı bağlı olduğu için senden etkilenip kafeslemek isteyecek yılan kızlar belirir, bunu defalarca gördüm gerek kendi hayatımda gerek çevremde
y4vsaklıkltan kastım abaza olmak değil ki. eğlenceli, kızlarla ugraşan, kafalarına silgi atan ve ortamda olduğu zaman güldüren kişileri kast ettim yanlı s anlasılmısım
@aaaaaaao kafaya silgi atmak nedir kardeşim, ilkokulda mısın, buysa vizyon işin zor
@engnnnnlyda örneklere takılma agam, orada ciddi olmadığım belli. anlamadıysan senin sorunun :^) bence de şahit oldum sevgilisi olan erkekleri kafeslemeye çalışanlara. valla neden yapıyorlar bilmiyorum. sevgili olunacak erkek imajı verdiği için hazırda bekliyor olabilirler
@aaaaaaao kadınlarda birini elde etme hissi olabiliyor, ya da yasak olanın cazibesi, ya da nasıl olsa başı bağlı diyerek ne olsa da davranışlarımı kötüye yoramaz yorsa da elinden bişey gelmez zaten, her ne dersen de, başı bağlı olan her zaman popülerdir
@engnnnnlyda genelleme yapmayı sevmiyorum ama gördüğüm kadarıyla diyeyim, meclisten dışarı sözlerim. erkekler daha düz yaşıyor, mesela konuştuğu kızın sevgilisi olduğunu öğrenince direkt uzaklaşıyolar ama kadınlar evli erkekleri falan daha çekici buluyor sanırım
Ben de kızım yazdıklarınızı hayretle okuyorum 😂
@aaaaaaao evet erkekleri o konuda ben de daha masum buluyorum
ama öyle, ister inan ister inanma hepsi doğru bunların
tomris hanım, benim gördüklerim böyle sen aksi bir şey biliyorsan söyle
mesela bugün çirkin bi sevgili yap, ona çiçekler hediyeler al, hemen yanındaki kız arkadaşı onu kendisiyle kıyaslar, ben bundan güzelim bunların hepsine ben layığım onu değil beni hakkediyor, hemen knka ayağına erkeğe yanaşır ve gizli gizli ayrılmalarını bekler bu da iyi niyetli biriyse tabi
@engnnnnlyda engin sen baya dolmuşsun adlasdşşaaslkdkşal kendi şahit olduğun bi olay mı var
@tomrishatunss bütün kızlar böyle bütün erkekler böyle demiyoruz zaten, belirli bir kısımdan bahsettik
@aaaaaaao ben defalarca yaşadım dostum bunları, sevgilimi bana düşman etti ortak "kankamız"
@engnnnnlyda aga sevgilin onların lafıyla düşman olacaksa iyi ki olmuş boş ver
Engin kac sevgilin oldu
Aaaao bilmiyorum belki de haklısınızdır sadece çevremdeki kızlar böyle değil ben pek görmedim
5 ama benim yaşım için normal diye düşünüyorum hepsi uzun ilişkiydi
Haklısın
Komik ve özgüvenli olmak lazım
hafif 1bne olmak lazım
karakter