Sessiz, sükunet dolu, içi geçmiş, duyguları uyumuş, ruhu kurumuş, saçları beyazlamış, davranışları karamsar bulutlarla dolu ama çok iyi niyetli biriyle arkadaş, eş, dost, sevgili olabilir misiniz? Bu insanın hayatını değiştirebilir misiniz?

Rakı sofrası kurup, gel anlat derim. Her derdin bir hikayesi vardır. Şarkı da bu olsun
https://www.youtube.com/embed/ZDCWQAret74Olunmaz ya sıkıcı olur yanında öyle durması, şüphe ederdim acaba beni sevmiyor mu başkasını mı seviyor ilgisini artık çekmiyormuyum diye. Soğurdum bir zaman sonra olamazdım.
Yoğun bakım ünitesi arkadaşlığı gibi. Benim 100m'e bile yaklaşamaz bu enerji emicileri enerjimle çarparim
Enerjinle çarp akımınla böl 🤣
Detayı okurken içime bir fenalık geldi 😏
Detay mumyalık
Cevap
9Cevap
Ne arkadaşım, nede sevgilim böyle olsun ruh emiciler, negatif insanlar 🤒 hasta eder beni böylesi, açıklamayı okurken ruhum sıkıldı.
Errafimda hiç böyle bir yok. Yani arkadas olmamız imkansız benim gibi delinin yaninda barınamaz.
Yalnızım ama o kadar da değil.
İyi niyetli ve yardımsever olmak bazen yeterli olmuyor. İnsan heyecan ve aksiyon arıyor.
Mumyalarız hocam. 😂😂😂💯 Yardıma ihtiyacı varsa yardımsever biriyiz, eyvallah.
Mumyala hocam 🤣
🤣🤣🤣
Evet, sevgili olurum. Sevgilimi gençliğine döndürmek benim işim.
Yok olmam kimseyi değiştirmek içinde uğraşamamm banane.
Okurken darlandım hayır ne arkadaş ne sevgili olamam
Olamam bende depresif bir dönemden geciyorum zaten yeterince karamsarim. Ama normal bir donemimde olsa arkadas olabilirdik
Severim öyle insanları ama saçları beyazlamasın tabi 😂
Özü önemli benim için. Özü mükemmelse olurum
Arkadaş olurum da sevgili ters bana
Ne gerek var ki
Olamam bana deli lazım
yok bana göre değil..
Beni tanımladın
hayır sdfsdfg
hayıırrr
Yaşıyor mu ölü mü 😏
Asla
istemem kesinlikle