Erkek arkadaşım çok ilgisizsin diye şikayet ediyor?

Mesajda kavga ettik sebebi ise ben ona karşı cok ilgisizmişim. İlişkimize vakit ayirmiyorsun, seni istedigim zaman göremiyorum bile" dedi. Buna benzer birsuru sey soyledi memnuniyetsiz bir sekilde. Uzun zamandir boyle seyler soyluyordu zaten laf arasında. Bende " Sen sadece şikayet ediyorsun. Beni karşına alıp çözüm odaklı konusmuyorsun bile, madem benimle bu kadar mutsuzsun ayrilda kurtul benden" dedim. Oda haftaya yanina gelicem konusucaz iyi geceler yazdı. Cevap vermedim. O kadar kirildim ki bu soylediklerine. Halbuki ben her boş vaktimi ona ayiriyordum. Hayatimdaki zorluklari oda biliyordu. Ben günde 12 saat calisiyorum ve haftada bir gün iznim var. Farkli sehirlerde yasiyoruz sevgilimle ama aramizda 3 saat mesafe var. Her izin gunumde ya o gelir ya da ben giderdim. Cokta iyi anlasirdik onun arkadaslari imrenirdi bize noldu böyle bilmiyorum. Artik herseye yetismeye calismaktan cok yoruldum. Sevgilimin hayati benimkinden cok daha rahat ve kolay. Benim annem yaşlı ve küçük bir şehirde yaşıyorlar dayımla beraber. Bende onlara maddi anlamda elimden geldigince destek olmaya çalisiyorum. İş imkani yüzünden daha büyük bir sehire yerlestim. Babamla da görüşmüyorum. Tek basima herseye herkese yetismekten yoruldum artik. Erkek arkadasim bunlarin hepsini biliyordu oysa ki. Ondan sadece manevi anlamda destek ve anlayış bekliyordum. Acaba benden sıkıldı da ayrilmak mi istiyor yoksa sadece sitem mi ediyor anlayamiyorum artik. Evlenme teklifi etti seneye evlilik dusunuyorduk. Sizce onunla yuzyuzeyken nasil konusayim neler diyeyim? Nasıl daha yapıcı konuşabilirim? Kafam o kadar karisik o kadar yorgunum ki konusmak bile istemiyorum aslinda. Sadece biri beni anlasın ve yanımda dursun istiyorum o kadar. Biri bi akıl versin lütfen.
Erkek arkadaşım çok ilgisizsin diye şikayet ediyor?