Evet kırmak istedim çünkü bırak git diye dahada kirabilirim ama yapmiycam daha kötü söz dyemwz miyim çok kötü şeyler diyemez miyim diyebilirim ama yapmiycam insan gibi sana kötü davranıyorum birak git diye ama sen bu sınav haftasinda senle uğraşıyorum git sınavına çalış mal mısın buralarda tek tek soru ariyorusn beni bulmaya çalışıyorsun ha ben senin gibi birini sevemem anlamıyor musun
Benim sınavım bitti bu arada bugün daha yok ama Mehmet böyle kötü davrandikca ben yemin ederim ki çok üzülüyorum ağlıyorum ne yapsan yap vazgeçemiyorum senden anla beni😞bir tek hakaretin bile seni severken ölmeme neden oluyor inan ki ben seni çok sevdim ama lütfen böyle hakaret etme gururum kırılıyor sadece gercekten sevdim seni özledim doğrusu unutamıyorum yani tek ricam bana yeterki kötü davranma 😞😢
İnsan sevinir beni seven var diye ama sen öyle değilsin değerimi bilmiyorsun😞bak bugün maskemi ilk defa çıkardım kızlar gelip nasıl o çocuk bıraktı seni çok güzelsin dediler ama sen anlayamadin iste hakaretlerin beni bitiriyor be düşün sana baskka kız hakaret etse nasıl üzülürsün değmez cidden bak beni uzuyorsun böyle yaparak
Ben her şeyin farkındayım o soruların senin olduğunu çocuk kandırma lütfen canım yaniyor anla seni seveni istemiyorsun sen başka kızın sana geliceginide düşünme burada ben varken😞
Beni en çok hakaretlerin üzüyor zaten bana karşı sen beni dusunsen beni sevsen öyle demezsin öyle diyerek rahatladiginida biliyorum vicdanın hiç mi sizlamiyor bana onları dedikten sonra hiç mi uzulmuyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Halla hala şuna bak sen başka ne söylemiş
Kız yüz vermemiş başkasına açılcam dedi üzüldüm çok
Soruyu atar mısın merak ettim
Nasıl atılıyor ki
Başlığı kopyala yapıştır
Onceden kizdan hoslaniyordum. benden uzaklasti sizce neden?
İşte soru bu bende cevap yazdım başkasına acilicam dedi kaç aydirki üzülüyorum olan şeye bak onu beklerken severken olan şeye bak😞
Kaç dk önce soruldu aşk ilişki sorusu mu
37 dk önce evet aşk ilişki sorusu
Aramızda çok şey geçti bizim aslında
Sema boş yapma demedim mi sana o soruyu soran da ben değilim kafayı yemişsin sen
Severken gitti işte ben hiç zoru oynamam gelse çok mutlu olurum ama işte en son baya kırdı kalbimi
Ama sensin o biliyorum ben
Hakaret ediyorsun bana 😞
Haketmedigim halde hemde ne geçti eline soylermisin
Çok komiksin yemin ederim 🤣
Yaww aaqwqa bennn değilim bak kfuur etmek istemiyorum yemin ederim beni bitrdin sen manayk misin nesin
Haketmedigim halde çok hakaret ettin ne hakla yani kalbimi kirman seni severken yapilicak iş mi birdr başkasına açılmak istemek
Biri sana boyle hakaret etse sende üzülürsün o gün çok kırdın beni
Hala başkası diyor ben değilim o soruyu soran ben değilimmm
Sırf seviyorum diye bana yaşamamam gereken şeyler yaşattın hakaret? Ve de o kız
Benim grurumu kırdın 2 gün önce soruma yazdigin şeyi ss aldim öyle üzülüyorum ki
Evet kırmak istedim çünkü bırak git diye dahada kirabilirim ama yapmiycam daha kötü söz dyemwz miyim çok kötü şeyler diyemez miyim diyebilirim ama yapmiycam insan gibi sana kötü davranıyorum birak git diye ama sen bu sınav haftasinda senle uğraşıyorum git sınavına çalış mal mısın buralarda tek tek soru ariyorusn beni bulmaya çalışıyorsun ha ben senin gibi birini sevemem anlamıyor musun
Lannnmm bı daha kız falan demeee bak yok kimse
İstediğin kadar ss al ne yapiyim umrumda değil
Benim sınavım bitti bu arada bugün daha yok ama Mehmet böyle kötü davrandikca ben yemin ederim ki çok üzülüyorum ağlıyorum ne yapsan yap vazgeçemiyorum senden anla beni😞bir tek hakaretin bile seni severken ölmeme neden oluyor inan ki ben seni çok sevdim ama lütfen böyle hakaret etme gururum kırılıyor sadece gercekten sevdim seni özledim doğrusu unutamıyorum yani tek ricam bana yeterki kötü davranma 😞😢
Bırak beni kardeşim sal beni salll ben seni istemiyorum ne demek zorla olmuyor
İnsan sevinir beni seven var diye ama sen öyle değilsin değerimi bilmiyorsun😞bak bugün maskemi ilk defa çıkardım kızlar gelip nasıl o çocuk bıraktı seni çok güzelsin dediler ama sen anlayamadin iste hakaretlerin beni bitiriyor be düşün sana baskka kız hakaret etse nasıl üzülürsün değmez cidden bak beni uzuyorsun böyle yaparak
Ben sevinmiyyoum işte her insan aynı değil bu kadar basit
Ben güzellige mi bakıyorum dünyanın en güzel kızı olsun banane
Ben her şeyin farkındayım o soruların senin olduğunu çocuk kandırma lütfen canım yaniyor anla seni seveni istemiyorsun sen başka kızın sana geliceginide düşünme burada ben varken😞
Uawww bennn değilim bakk küfür etttirmree
Beni en çok hakaretlerin üzüyor zaten bana karşı sen beni dusunsen beni sevsen öyle demezsin öyle diyerek rahatladiginida biliyorum vicdanın hiç mi sizlamiyor bana onları dedikten sonra hiç mi uzulmuyorsun
Gel intsta sana bir syeler atacam
tamam.
Hayat böyle
İnsanı çok üzüyor bu durum ya
Üzülme üzüldüğünle kalırsın
Hiç düşünmüyor beni öylece bırakıp gitti ne yaşadığımı umursamiyor
Ne diyosun