Çocukla göz göze gelmeye çalışsam mı?

Her sabah aynı belediyede bir çocukla biniyoruz. Sürekli denk geliyoruz. Bir kere dikkatimj çekmişti ve bi ara ona baktım. Sonra sanırım beni fark etmiş. Genellikle aynı durakta da bekliyoruz. Bizim yan okullarda okuyor ama aynı durakta iniyoruz. (Aynı belediyeye biniyoruz)
Çocuğun da bana karşı hislerini hissediyorum çünkü bi keresinde arkadaşımı bekleyeyim dedim durakta beklediğimi görmüştü araba geldiğinde o biniyordu ben binmedim sonra arkasını dönüp benim gelip gelmediğime bakmıştı tam o sırada göz göze geldik.

Çocuğa bakmam yanlış bir şeye sebep olur mu adını öğrenmem çok zor utangaç biriyim kendim ama o da öyle biri gibi duruyor ki nasıl tanışabilirim bilmiyorum. O da pek tanışacak gibi durmuyor yani o cesareti göremiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Göz göze gelsem benle tanışabilir mi yani ya da bir şeyler olur mu acaba
Çocukla göz göze gelmeye çalışsam mı?
Cevapla