Şimdi bak herkesin bı hayatı var yoğunluğu var insanlar koşuşturma içinde ama kimide ne düşünüyor biliyon mu acaba uzun zamandır yoktu bu döndü benden ne isteyecek?
Okulum var ama çok arkadaş canlısı bi insan değilim okuldan arkadaşım yok. Bunlar mahalledendi. Evlendiler sonra işte çocukları falan olmuş ev hanımı onlar. Belki de çocukları olduğunda aramadım falan diye küsmüşlerdir, her şey olabilir :d napalım artık
Evet çok erken evlendiler, sanırım biraz kafalarımız da uyuşmuyor. Ama ne bileyim çok kolay arkadaş edinebilen bi kişiliğe sahip olmadığım için elimdekileri kaçırdım diye üzüldüm biraz hahsh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sende yanlış olan bişey vardır. Onları düşünmelisin. Herkes sana böyle davranıyorsa normal bişey değil
Anlamadım valla küsmüşler sanki
BOŞ ver onları gel ikimiz konuşalım dertleşelim rahat rahat.
Demekki ablanlarin sohbetine katılacak kadar büyük değilsin
Büyükleri zaten ben aramıyorum en küçüğünü arıyorum o da 30 yaşında ben 23 yaşındayım
Onlar evli sen bekarsin ozamann
Evet
Hmmm
Aslında konuşup sohep ederler ama onlar evli olduğu için kendi aralarında ki sohbet farklıdır
Arkadaşlarım da evlendi. Ondan mı acaba
İnsanları biktirdin mi herhangi bir konuda?
Vallahi bişey yapmadım
1 yıldır telefon kullanmıyordum
Kıyamam be :)
Bı sebebi olmalı
Herkes böyle ise sana karşı kırılmış olabilirler
Bak sana tavsiye
Ben mesela yabancı numaraları açmam
Biri i aramadan önce bı mesajla kendini tanit musaitsen arayabilir miyim ya da müşir olunca dönüş yapar mısın diye rica et
Tanıttım işte 2 aydır var hattım telefonum ama kimse cevap vermiyor
Hiç mi dönüş olmuyor?
Aramalara cevap yok mesaj atınca 2 3 gün sonra kısa kısa cevaplar yazıyorlar.
O zaman konuşmak istemiyorlar
Sende uzatma
Sebebini söyleseler bari. Hadi arkadaşlarım tamam da ablama ne oluyor ahsh değişik
Şimdi bak herkesin bı hayatı var yoğunluğu var insanlar koşuşturma içinde ama kimide ne düşünüyor biliyon mu acaba uzun zamandır yoktu bu döndü benden ne isteyecek?
Olabilir, neyse be yeni arkadaşlar edinirim ben de. Umarım bshsj
Üzülme dert etme ya bak sklrsan yezabilirsin
İnşallah bı işin ya da meşgul oldugun okul vardır da daha kolay olur
Okulum var ama çok arkadaş canlısı bi insan değilim okuldan arkadaşım yok. Bunlar mahalledendi. Evlendiler sonra işte çocukları falan olmuş ev hanımı onlar. Belki de çocukları olduğunda aramadım falan diye küsmüşlerdir, her şey olabilir :d napalım artık
Evet kimi takı hediye bekler
Belli olmaz.
Ne çabuk evlenmisler 😂
Evet çok erken evlendiler, sanırım biraz kafalarımız da uyuşmuyor. Ama ne bileyim çok kolay arkadaş edinebilen bi kişiliğe sahip olmadığım için elimdekileri kaçırdım diye üzüldüm biraz hahsh
Hayır yanlış dusunuyorsun
Pırlanta yere düşmekle değer kaybetmez ve Mahir bir elle bulunmadıkça kıymeti. Bİlinmez
Dünyaya bir kere geliryosun kendini ezme
Teşekkür ederimm, Moral verdin. Tamam üzülmüyorum. Beni istemeyeni ben de istemem mood on 😄
Aynen öyle :)
Anlstik 😂
Cirkinsin neden konusalim
Deme ya onlar da lezbiyendi zaten
Konuşalım sıkıntı yok 😄
Ben konusurum
Benle konuş istersen