Bosanma süreci?

Esim beniü üc ay önce terketti cünkü annesiyle beraber yasamak istedigini, benimle beraberken sanki annesine ihanet ediyormus gibi hissettigini söyledi. Yanlis anlasilma olmasin, istenmeyen gelin degildim, ama esim ve annesi arasinda tuhaf bi iliski var, anlam veremedigim.
Bunu kabul ettim bende, ama sinavlarim oldugu icin baska bi sehire geldim iki ay icin, hemen evin kirasini üstlenmemi istedi avukata verdi beni. Bende iki ay sonra okulum bittiginde maddi durumum düzelecegini, ondan sonra kirayi üstlenebilecegimi söyledim. Dügünde takilan altinlarimi iki gün sonra elimden almislardi zaten, yani hic param yok.
Durum böyle olunca bu beni hemen evin kirasini üstlenmem icin baski kurmaya basladi, bende sinavlarima calismam gerektigi icin hic kavga etmeyip engelledim. Bir hafta önce tanimadigim numara aradi, o cikti. Benim bilgisayarlarimi, telefonumu, maillerimi vs hepsini hacklemis, tüm ailemle arkadaslarimla ondan önce tanistigim erkeklere yazismalarimi okuyup beni bacım pislikle suclayip tehdit etti. Hemen avukata cevap ver kirayi üstlen yoksa nasil pislik oldugunu anlatirim dedi. Yine yanlis anlasilma olmasin, hicbir cinsel icerikli mesajlasmalar yok. Normal bekarken tanistigim erkeklerle normal konusmalar. Ve hepsi evliligimden önce olan, o daha hayatimda yok iken yasanmis seyler. Hayatima girdiginden beri kimseyle kontagim yok. Ona ragmen kendimi cok suclu, kirlenmis, pis hisediyorum. O kadar özelime girilmis ki, sucluluk duymam normal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Sunu da belirtmek isterim ki, aileler bizi tanistirdiginda aileler demis ki, bu cocuklarin simdiye kadar hic sevgilileri olmadi. Tabi ki bu dogru degil. Lakin ailem böyle dedigi icin, onlari da yalanci konumuna sokmamak icin bende itiraz etmedim. O da simdi eski yazismalarimi bulup, sen benden önce erkeklerle tanissmissin diye hakaret ve tehdit ediyor. Ona basta yalan söylendi diye kendimi kötü hisediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Lakin su da var ki, biz evlendigimizde onun yasi 35 benimki de 28di. Bu yasimiza kadar elbette ki tanistigimiz, arkadaslik ettigimiz insanlarin olmasi normal degilmi? Onun hic olmamis, ama onun zaten bu yasta bile hic arkadasi yokki. O herseyi annesiyla yapip yasiyor. Daha bir kere disarda yemek yememis, bir kere kendine kiyafet almamis annesi alirdi hep. Simdi beni kötü kadin konumuna sokuyor ve ben cok utaniyorum
Bosanma süreci?