Kışın bir şey yoktu da şimdi buluşuyoruz o dışardan geliyor. Affedersiniz ama çok iğrenç kokuyor. Belki farkında değil. Kırmamak için de bir şey diyemiyorum. Parfüm hediye etsem yanlış anlar diye korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılparfüm hediye etsen bence oo teşekkür ederim bile der ama o parfümü üstüne sıksa parfüm kokmaktan vazgeçer kokuda boğulur. öyle bir anlatmışsın ki :d
tut bir lif hediye et ne biliyim hamam bileti al :ss hatta sessiz sinema oynayın banyoyu anlat belki unutmuştur :d tövbe kışın yok yazın nasıl var ya belki çok terliyodur hastalığı vardır yapacak bir şey yok07 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣 ya ne bilim buluşunca o arkadaşlarından yanından geliyor bir insan o kadar terlemez. Başka şeyler mi yapıyor , nasıl oluyor cidden
- +1 yıl
yok koltuk altı zehirli gaz salgılıyo tövbe :d terliyodur yani napacak arkadaşlarıyla mum söndü mü oynayacak :ss
Soran+1 yılEn iyisi ben ona beraber hamama gitmeyi teklif edeyim😅
- +1 yıl
karışık hamam yok maalesef :d hem onunla aynı hamamada girilmez dediğine göre ona kırk hamamda kırk su gerek çünkü :ss
Soran+1 yılJejsksksj Ya deme öyle. Ben ona gel seni hamama goturum dicem. Niye derse değişiklik olsun derim. Sonra hamamciya anlatip gerisi hamamciya emenet
- +1 yıl
peki ama sen giremezsin işte diyim Ç:d
Soran+1 yılAnladık ben giremicem 😅🤣 o yikansin kafi
En İyi Cevaplar
e yani sevgilisiyle buluşurken bir parfüm sıkmayı, duş almayı akıl edemiyorsa evrimini tamamlayamamış demektir kır yani söyle yüzüne bence kusura bakma
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
45Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle demen daha mantıklı kırmış olmazsın ayrıca hayatım işten çıkınca iş yerinde terlesdigin için elbiselerine siniyor bu şekilde dolasmani istemiyorum rahatsız oluyorum demen yeterli gerçekten anlayışlı biriyse anlar daha dikkatli olur çünkü benim başıma da geldi hatta kendimden nefret ettim gömleği direk çöpe attım yikamadim bile iş yerinde gömlekle çalışıyordum üzerime şeker vs tasidigim şeyler yapisiyordu gün boyu terle. karisinca berbat konuyordu bir koku var bir koku var bu nedir diye düşündüm gömleğimi koklayinca kendimden igrendim direk çöpe attım gömleği yikatmadim bile sonra işte calistigim ve giydiğim elbiseleri hergun değiştirip yikatiyordum
13 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu insan ters yorum yapmış. Ama ben de gerçekten farkında olmadığınu düşünüyorum. Siz de farkında değilmişsiniz. En mantıklı yorum
- +1 yıl
Muhtemelen farkında değil nasıl bir ortam çalışıyor ister istemez bazen çalıştığını ortamda terle birlikte üzerine sinen kokudur çünkü en fazla iş elbiseleri olsa bile aklet ve külot mecburen üzerinde kalır temiz elbise giyse bile mecburen akletteki yeri yeni elbiseye geçer buda kokuya sebebiyet verir şu an çalıştığım isimdede benim böyle o yüzden yeni giydiğim. elbiseleri iç çamaşırları bile günlük değiştiriyorum ayrıca parfüm ve deodorant kullanmama rağmen kokuyormu bilmiyorum netice ter ve iş yerindeki neyle uğraşıyordu onun kokusu bile sinebilir yani bencede kalbini kırmadan konusmalisin seni anlayışla karşılayacağını eminim hayatım ben rahqtsi oluyorum belki seni rahqtsi etmiyorum olabilir fakat gerçekten benim yazdığım gibi yaparsa daha iyi hisseder kendini senin yanına zaten eve gidip gelmiş olsa sorun olmaz duaunu alır öyle gelirse sanırım işten çıkınca bulusuyorsunuz nazikçe uyar gerçekten anlayışlı ve seni seviyorsa kesinlikle bu onun daha çok hoşuna gider
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. Ter kokusunu parfüm de kapamaz. Önce roll-on veya deodorant felan hediye et. Daha bunları kullanmayan adamın parfüm kullanmaya hakkı yok. Gerçi bu tip insanlar; "erkek adam ter kokar" diyen tiplerdir. Sanmıyorum hediye edeceğin şeyi de düzenli kullanacağına. Bence sen en iyisi ayrıl.
12 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ayrılmak abartı olmaz mı. En iyisi ona direkt açık açık kibar bir biçimde diyeyim
- +1 yıl
Sen bilirsin de bu yaşa gelip bunu düşünemeyen adam ileride nasıl olur bilemedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana dedjmlerimi aynen yapmani tavsiye ederim , simdi sevgilinmi kocan mi bilmem hemen aliyorsun bu kisiyi dogru banyoyu herifi guzel bir kese atiyorsun akla paklayip duruluyorsun sonra diyorsun ki bana her gelisin de boyle olmani istiyorum , bak bundan sonra terli terli geliyormu sana
25 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahaha oldu olucak bir de versin
Soran+1 yılDjskwkkwkw biraz abartı olmadı. Ayağımda sallayıp yatıryım da tam olsun sjsksk
Cevap sahibi+1 yılyani abarti degil ben daha fazla yazarimda ortam musait degil
- +1 yıl
Bana anlatsana nolurrr
Cevap sahibi+1 yılOzelini ac caspartina
Söyle söyleyeceksin;
Ben her gün duş almayı ve. bu sayede temiz koymayı seviyorum. Ama toplu taşımadaki bazı insanlar, çok pis ter kokuyor. Bu insanlar, hiç banyo yapmaz mı veya koltuk altına hiç deodorant kullanmazlar mi?11 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı
+1 yılYanına geldiğinde canım sanki ter kokuyorsun diyebilirsin bence ya da terlemissin duş alsana hep yaz zaten hem serinlersin falan diyebilirsin bence
Ayrıca parfüm hediye etmek gayet mantıklı bir hediye ki zaten erkeklere alınacak pek bir şey olmuyor10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar kırılgan değil erkekler ya. Ciddi sekilde söyleme yeter. Ben olsam saçıyla oynarken bebeğim terlemissin bi duş mu alsaydınnn derdim. Ya da boynundan öp sokul biraz, sonra gulumseyerek askim sen bugün deodorant sıkmadın mıı falan de. Hani o gün ilk kez koku almissin şaşırmışsın gibi hshsbsbbs
10 Yorumla
+1 yılKaliteli bir parfüm markası öner bide bir zahmet hergün duş alsın deodorant kullansın tek tek mi anlatım yemin ediyorum şaka gibisiniz
14 Yorumla
Soran+1 yılTM en akıllı en kültürlü sensin.
- +1 yıl
Estağfurullahda ne bilim çok komik bir soru
Soran+1 yılYani ben birini kırmaktan korkuyorum. Açık açık diyemiyorum. Şu an düşününce bana da komik geldi ya djd
- +1 yıl
Birinci biri dediğin gelin adamı değil senin sevgilim dediğin erkek hayatım biraz dış görünüşüne özen göster diyebilirsin ya da beğendin bir koku varsa tavsiye et siz nasıl ilişki yaşıyorsunuz bu konuyu bile konuşamiyorsunuz
+1 yılKırmamak için yaşayıp
maymun levelde kalıyonuz mq22 Yorumla
Soran+1 yılPis mi kokuyorsun diyim. Sen olsan diyebikir mıydın
- +1 yıl
4mına bile korum ama
pis kokuyosun demem tabi
beynim var çünkü
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılO leşşşşşşşş kokunun üstüne sıkar da gezer daha da kötü kokar. Sen o arkadaşa parfümden ziyade banyo malzemeleri paketi yap da ver. Havlusu ile falan. Belki öyle anlar.
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılO nasil farkında değil acaba. Temizliğine bakımına dikkat etsin. Önce kendine sonra sana olan saygısından onemsemeli bunu.
12 Yorumla
Soran+1 yılYani insanlık hali diye düşünüyorum. Ama ne bilim ya biraz fazla bu
- +1 yıl
Ayda yılda bir olur anlayışla karşılarsın ama surekli oluyorsa temizliğine bakımına dikkat etmiyor demektir.
+1 yılEğer işten geliyorsa bu kaçınılmaz
Sadece evden geldiğinde buluş o zaman
Ayrıca bu insanın doğasında var bir şey kullanmayı sevmiyorsa olabilir ve evlendiğin zaman o ya da bir başkası yazın eve her geldiğinde aynı sorunu yaşayacaksın isterse sabah akşam yıkansın farketmiyor 🤣10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılKomple bi bakım seti al sen sorarsada çok uygundu indirimdeydi kendime alırken sana da alayım dedim dersin
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimde partnerim sigara kullanıyor kokuyor sigara haliyle hoş değil miğdem bulanır tiksinmesemde çaktırmadan şeker veriyordum en son dayanamadım ellerij sigara kokuyor dedim baya alindi ahaha 😃😃 ama düzeldi söyle geç
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 861 cevap paylaştı. sen söylemezsen başkası söyler düzgünce anlat bok gibi kokuyorsun yerine biraz ter kokuyorsun sanki diyebilirsin
10 YorumlaParfüm yetmez. Düzenli duş almalı ve deodorant kullanmalı. Parfüm temiz yapmaz insanı. Temizliği aşıla bence parfüm sonraki iş.
10 Yorumla
+1 yılsiz gercekten sevgiliyse z direk diyeceksin bunu ona kirlvak bir yani yok eger ki kirliyirsa siz dah sevgili olamamisisnz
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Parfumu felan gec dus almiyor dus almayan kisisel temixligine ozen gostermeyen les gibi kokar kokarca gibi gezer
10 YorumlaBenzinliğe gir ver tazyikli suyu kirin pasın neyin çıksın de
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbi keçi peyniri kokusu geliyor sen de hissettin mi diye sor.
20 Yorumla
+1 yılBu parfüm çok güzel kokuyor bu kokuyu alınca aklıma sen geliyorsun bu yüzden kullanmanı isterim de
10 YorumlaParfüm hediye alıp seni bu kokuda hayal ediyorum sana yakışırdı diyebilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılHediye et yanlış anlamaz çok güzel kokusu sen de beğenirsin diye aldım dersin
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 8,8b cevap paylaştı. parfumden anlamaz sen ona bi. hamam giriş kartı hediye et
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılParfüm degil ona temizlik lazım. Bence kırılsın gerekiyorsa, temizlik çok önemli..
10 Yorumla
+1 yıloho direk yanlış anlar ve beni haketmiyor de olarak algılar ona şampuan hediye edin saçların döüklmesin diye
12 Yorumla
Soran+1 yılDalga geç diye sormadım
- +1 yıl
efendim dalga geçmedim örnek veriyorum karşıdaki kişyi kırmadan
seven insan herşeyiyle sever aga benim sevgi algım budur
04 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅ciddi misin
Soran+1 yılAma bu doğuştan gelen bir kusur değil kendi dikkatsizliği o yüzden görmezden gelmek doğru olmaz diye düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimi çok özledim ağlicam sırf ramazanda orucuz diye hem sakalını koklardım bebek gibi kokardı şu an uzakta çalışıyor o aklıma geldi
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruna gelirsek bende bazen kötü kokuyorum çünkü bazı insanlar fazla terliyor bu durumdada kötü koku olabiliyor parfüm hediye edebilirsin yanında da saat olsun mesela şöyle de aşkım parfümün nerde koklayayım gibi incitmeden
Soran+1 yılYaaa🥺 en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah. Teşekkür ederim saat mantikliymis
Cevap sahibi+1 yılTek olarak verirsen anlar ama saatle birlikte verirsen yanında almışsın gibi olur insanların dediğine takılma bişi diyim mi kırmayıp böyle yaparsan inan kendi de anlar arada dersin aşkım sık kokuyu bu senin tenine çok güzel oldu vs falan bende çok sık banyo yapmama rağmen işteb dolayı olabiliyor umarım sizde çok mutlu olursunuz
Soran+1 yılAynen öyle çoğu insanlar kalp kırmayı çok normallestirmis. Şahsen biri bana acik açık dese ozguvenim düşer kırılırım. Dediğin mantıklı ama. Teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbimde geçen öyleydi söyledim tamam kardeşim dikkat ederm dedi söyle kırılmaz
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Aylnyldz kırılmam dikkat ederm buna
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkça ter kokuyorsun de hergün duş alsın rol_on kullansın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoku üstüne parfüm sıkarsa hepten hayattan soğursun
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılAprfum hediye ettiğinde yanına gelirken sıkacağı ne malum
10 Yorumla
+1 yılMerak etme yanlış anlamaz sen parfüm al hata ben sana aldım o yüzden her buluşmamızda sık mutlu olurum de
10 Yorumla
+1 yılEr naisl sevgili oldun
14 Yorumla
Soran+1 yılKışın kokmuyor şu skskd
Soran+1 yıl*kokmuyor du
- +1 yıl
He durum vahim ayrıl geç
Soran+1 yılYok be duzenli yıkanır gecer. Kibar bir dille soylicem artik
- Güzellik & Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılkanka ne kokuyor ter mi
13 Yorumla
Soran+1 yılBari soruyu okuyun ya
- +1 yıl
okuduk heralde ne kokuyor onu soruyorum
Soran+1 yılTer evett
+1 yılBence söyle kırılacak bir şey yok bunda. En azından dikkat etsin deodorant falan kullansın temiz kıyafet giysin
10 Yorumla
+1 yılKırılacak bi şey yok. Bunu duymakla alınmaması lazım. İnsanlık hali. Kokuyor olmak çözümsüz değil ya, çözümü kendisi halletsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhicbir sey kadınların şeyi kadar pis kokamaz erkek kokmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon ya ter biyesiz
- +1 yıl
Nahahahahah zuhshha
+1 yılkırıcı olmadan söyleyebilirsin aşkım yanlış anlama vs diye gir konuya
10 Yorumlaonun ıyılıgı ıcınde önemli bı durum direkt söyle bence
10 Yorumla
+1 yılSevgilinse yanlış anlamasına bakmadan söylemen gerek benceeee
10 Yorumlagüzel bir parfüm hediye edebilirsin hem kırıcı olmaz hem de belki anlar durumu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemiz bakımlı değil demekki ne zamandır sevgilisiniz
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılBeraber duj teklif et daha kral bir hareket olamaz
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılDirekt konus arkadaş...
10 Yorumla
+1 yılKötü koku üzerine parfüm sıkacak bu sefer de 😂
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı. Dürüst ol bence koktuğunu söyle açık açık
10 Yorumla
+1 yılYanlış anlamaz et sen
10 YorumlaBen hiç öyle dusunmem parfümü de kullanmam
10 Yorumla
+1 yılAçık açık de yani içinde kalacağına sal gitsin.
10 Yorumla
+1 yılAskim bugun cok mu terledin? De
26 Yorumla- +1 yıl
@Xsioan fkfkxkfk git İstanbul'da metrobuse bin ve erkeklerin les kokulariyla karsilas
- +1 yıl
@Xsioan o zaman sus cunku bilmiyosun
- +1 yıl
@Xsioan mall misin ya banane ne sıktıgından.
Soran+1 yıl@eyşantezcanatay cevap verme şuna ya boş boş konusyor
- +1 yıl
@Xsioan eehhh kapa ceneni defoll
- +1 yıl
@Xsioan habes maymunu suratini kaldirdigin icin sagol gorunce midem bulaniyodu
Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kulağına rexsona kullan diye fısılda.
20 YorumlaDirek söylemek lazım böyle şeyleri
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 714 cevap paylaştı. Ter kokuyorsa parfum kurtarmaz duş almasi lazim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu kendisi fark etmiyor mu acaba
10 YorumlaSöylemelisin uygun yolla.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neresı kokuo
12 Yorumla
Soran+1 yılKokuyor işte jskss ter kokuyor yani
Olduğu gibi
10 Yorumlaoff erkek teri kokusu🤢
10 Yorumla
+1 yılparmüm geçici çözüm. kalıcı çözüm temiz olmak
10 Yorumlaönce bi duşa sok onu
10 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sevgilim çok kötü kokuyor bunu onu kırmadan nasıl diyebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım