Benim geçmişim bile yok mesela ama benim açımdan bile temiz erkek bulmak zor hele ki bu ahlaksız devirde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Öyleyiz de ne oluyor değer kıymet mi görüyoruz. Eski sevgilim bana beni aldattıksan sonra sen her erkeğin evlenmek isteyeceği hayalindeki kızsın ama üzerler seni demişti ahahahs çok tuhaf durumlar
Sadece yargılama yapıyorsun. Ben yorumumda sana herhangi bir yargıda bulunmadım, temiz ya da "kirli" damgası vurmadim, ancak sen yorumumla anında bana bu yargıyı yapıştırdın. Bence herkes biraz kendini düzeltmeye çalışsa sorun kalmayacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Okullar fuhuş haneye döndü cidden, karma eğitim geleceği parlatmıyor kimse dersine değil karşı cins bulma derdinde.
Eğitime giden bir avuç kişi kalmış hepsinin derdi sikis sokus
Benim geçmişim bile yok mesela ama benim açımdan bile temiz erkek bulmak zor hele ki bu ahlaksız devirde
Öyleyiz de ne oluyor değer kıymet mi görüyoruz. Eski sevgilim bana beni aldattıksan sonra sen her erkeğin evlenmek isteyeceği hayalindeki kızsın ama üzerler seni demişti ahahahs çok tuhaf durumlar
Onun canım
S*alaklığı
Çoğu erkek böyle maalesef önce takılmalı ilişkiler yapıp en son temiz kız bulup evlenmek istiyorlar ama düzgün kızlara değer veren yok
Kimse geçmişine bakanla gelecek kurmak istemez zaten!!!
Geçmişi bozukların sözü bu ben kimseyle yaşamadım herkes kendi gibi ister
Senin gibi geçmişi bozukları istemez sizi de ben istemiyorum zaten
Sadece yargılama yapıyorsun. Ben yorumumda sana herhangi bir yargıda bulunmadım, temiz ya da "kirli" damgası vurmadim, ancak sen yorumumla anında bana bu yargıyı yapıştırdın. Bence herkes biraz kendini düzeltmeye çalışsa sorun kalmayacak.
Sen gelip beni yargılan kimse seni istemez dedin boş yapma aw
Geçmişi boş ver her kız bir şansı hak eder
Kendi geçmişine göre konuş
Senin temiz mi sanki :DDD
Temizim.
İnandım
İnandırma borcum yok kendin gibi bilmen normal.
sen çok mu temizsin
Bir şey yaşamadım
AA ben
Çok zor tabi