Merhaba.. Eşim 2 senedir bu maddeyi kullanıyor. Öncesinde muhteşem bir adamken şimdi berbat bi adam oldu. Hakaretler küfürler suçsuz yere dayaklar defalarca aldatmalar ve daha bir sürü şey... Aynı talihsiz durumu yaşayan arkadaşlara sormak istiyorum sizde de bu kadar büyük bi değişim oldu mu?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu maddeyi neden kullaniyor herhangi bir tedavi icinmi normalde sinir uclarini uyaran bir madde ve bağımlılık yapar ve merkezi sinir sisteminde tahribat yapar ve kullanan kisi aşırı asabi olur uzun suredir kullaniyosa bağımlı olmuştur
Hayır tedavi falan değil. Tamamen kötüye kullanım yani keyfi etkilerinden dolayı kullanıyor. İlk başlarda çok hareketli aktif bi adamdı ama 2 yıldır hergün ara vermeden kullandı. Şu anda iğrenç bi adam haline geldi.
Zaten ilk 10 gün kullanimdan sonra merkezi sinir sistemine hasar vermeye basliyor ilk kullanimda extazy etkisi yapar kıpir kıpir enerjik ve yüksek libido sonrasinda ise bağimlı olursun ve kullananin hayatini kararttigi yetmezmis gibi etrafındakilerede hayatı zindan eder ve kurtulmak cok zordur bence bu adamı biran önce bosa daha ileriki dönemlerde sana şiddet uygulayacak
Hani evliligin ne durumda sahip cikacak kimsen var mı bilmiyorum ama sana sadece eziyet edecek bundan sonra kuzenimin eside kullaniyordu adamı dövüp dövüp. denize attim deflarca kiza etmedigini birakmadi en son ceza evine girdi de kız kurtuldu
Şöyle diyim eşimin ailesinin durumu iyi ev kendimin yani eşim olmasa da geçinebilirim hatta olmasa daha iyi geçinirim. Ve mükemmel insanlar. O konuda sıkıntım yok. Bana da zaten etmediğini bırakmadı. şiddet yaşayacaksın demişsiniz zaten ben en ağırlarını yaşadım. Çok afedersiniz eşimin başka bir kadınla birlikte oluşunun sesini bile duydum. Dediğim gibi bu evde oluşumun eşimle bir alakası yok. 4 tane oğlum var onlarla gidecek yerim yok. Onları da asla bırakamam
Ozaman iş esinin ailesinde bitiyor seni koruyup kollayacaklar
Yakında ağzında diş kalmaz etkeklikten yana bir şey kalmaz ya kendini öldürür ya seni öldürür ya da farketmeyen bir suçtan içeri girer.
Karşımda bir esnaf adam kullanıyor bebe bisküvisi yiyor ağzında diş kalmadığı için süte katıyor dükkan batırdı yeni dükkan açtı orada da uyuşturucu muhabbetinden içeri almışlar karısı ortada kaldı yine karşımızda bir harabede kalan arkadaş var benimle yaşıt adamın vücudu mayın tarlası gibi artık eti kokmaya başlamış oda kendi halinde ölmeyi bekliyor
Sanırım dediğiniz doğru. Çünkü psikolojisi çok bozuk moralinin bozuk olacağı bi durum yokken bile çok sinirli. Bakışları bile değişti. Sürekli hiç alakam olmayan şeyleri yaptığımı sanıp seni öldürcem diyo. Napıcam bilmiyorum 4 oğlum var. Ev kendi evim bi yere de gidemiyorum. Şaşırdım kaldım.
Yapabileceğin tek şey ihbar etmek gizlilik hakkını kullanarak. Daha sonra devletten maddi yardımlar talep edebilirsin. Ki bu adam direk buna başlamamıştır öncesinde illaki uyuşturucu kullandığı dönemler vardır nasıl fark etmedin skank boncuk veya şeker falan atıyodur artık kafası yetişemeyince level atlamış ve inan bana bu sonuncu level bir üstü yok yani en iyi ihtimalle ölür en kötü ihtimalle düşüşteyken size zarar verir
Bende onu düşündüm acaba bi karakola falan gitsem bi komserle görüşsriem yalvarsam halimi anlatsam çözm olur mu acaba? Öncesinde bi kaç esrar içtiğini biliyorum ama onda böyle bişey yoktu
Yalvarmaya gerek yok kadın polisle görüşrüsen sana daha çok yardımcı olabilir belki zihniyetsiz bi erkeğe denk gelme ihtimalin var ama mıtlaka bir şeyler yap
Evet haklısınız. İçten yorumlarınız için çok teşekkürler. Bir diğer arkadaş kahkahalı emojili cevap yazmış. Evet bir an önce bişey yapmam gerekiyor. Çocuklarımın psikolojisi de gitmeye başladı çünkü
Kendim de 9 sene bağımlılık süreci geçirdim ve neler olucağını az çok kullanan bilir tahmin eder bazı şeyler vardır yaşanması kaçınılmaz bende biraz bahsettim allah yardımcın olsun
Amin sağol. Siz farklı bir madde sanırım? Bide şöyle bişey var kendisine o kadar zarar verdiği halde hiç bırakma isteği yok? Lafını bile etmiyo. Yani size sorsam hiç düzelme şansı yok mu? Bırakıp eski haline dönme şansı yok mu hiç?
Bende öyleydim kaç doktora götürdüler hepsine benimle uğraşmayın ben halimden menmunum diyodum hala bak hala senelerdir elimi sürmedim ama hala o kadar çok özlüyorumki düşüncesi bile keyif veriyor ama işte artık evlendik kendimi değil eşimi düşünüyorum beni firenleyen o oldu yoksa ben ölene kadar devam ederdim. Bırakan kurtulan insan yokmu var ama inanılmaz az sayıda çoğu bırakmıyor sadece ara veriyor bırakmasına en çok fayda sağlicak şey 1 tane bile arkadaşı olmaması. Yani iş ev ev iş başka türlü 10 sene de içmese o ortama girdiğinde tekrar kullanıcak
Anladım. Ama bu dediğiniz imkansız. Yaşadığımız yerde çok çevresi olan sözü geçen bi insan. Ve bi o kadar da iyi niyetli. Demek istediğim buna kim abim kral abim diye yaklaşsa hemen inanır. Yani insanların onu kullanacağı hiç aklına gelmez. Çevresi geniş olduğu için Kullandığı maddeyi de diğerlerine göre daha kolay ve daha fazla bulabiliyo. Bu sefer noluyo sırf madde için çok seviyolarmış gibi yapıyolar. Yani içen insanın karşısına çıkmaması imkansız
Anladım. Yani konuşarak halledilicek bir şey değil bu bu gün konuşursun yarın kafası atar açar konuyu
Boşanmayı düşünmüyor da, "değişim olur mu" yu düşünüyor :D :D
Bu nasıl aşağılıkça bir yorum yaa? Kimsin nesin evlimisin çocuklumusun bilmiyorum ama. 4 tane küçük erkek çocuklu bi bayan olsaydın öyle ha diyince boşanamıycağını bilmen lazımdı. Brn yaşadığım durumdan kan kusarken kahkahalı emoji atacak kadar ne tarz bi kişiliğe sahipsin?
En zararlı maddelerden
Ayrıl
İnsanın karakterini değiştiriyor
Boşanmanı öneririm.
Bence boşan derim