Karısına yazık degilmi diyceksiniz de k. bakmayin da zaten seviyor olsa arkadaşını bana ayarla diyip tuturmaz bir ilişkide sizi sevmiyorsa 3 kişi olmaz bu arada o canım ile iyi ki evlenmemisim evliyken gözü dışarda harlen şu an kanka olduk kısacası aldatma diye bir şey yoktur aslında hiç ilişkiniz veya evliliğiniz olmamıştır demek aldatılma varsa
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşantım yok diyorum bir şey yaşamıyoruz diyorum kıza bak harlen kullanılıyorsun diyor hıhıhı kullanıyor beni şimdi 😄kullanılma böylemi oluyor acaba?
Can sıkıntısından evli olan eski sevgilim ile konuşuyorum normal mi?
Ya canım cidden ona karşı duygum yok diyorum ben ondan kurtulduğuma seviniyorum sen kalkmissin bana kullanılmaya devam et he he kullaniliyorum kullanılman için cinselik veya duygusalik yaşaman lazım bu akıla yürümeye devam et sen adamın gözü disardaysa ben ne yapayım herkese yavsiyor adam karaktersizse benim ne suçum var he şimdi beni kullanıyor herkesi kullanıyor karısını seviyor zaten karısını seven gözü dışarda olmaz bu akla devam et sen
Eee sen neden bu adamla konusuyorsun bir beklentin yoksa yeme beni can sıkıntısından konusulmaz sanane evliliğinden o bosanmadıgı sürece evlidir ve sen de onun tarafından kullanılıyorsun. Gayet akıllı düsünüyorum ben tükürdügümü yalamam. Eski de olan seyleri simdiye getirmem. Bide utanmadan arkadasıma yavsamasna izin vermem. Bir otur da düsün bence naptıgının farkında degilsin
Hihihihi evet şimdi seviyorum kendimi kullandiriyorum ben bu adamla cinselik hayatım olmadı çocukluk döneminde kalan bir duygusal masum bir ilişkiyi hihihihi şimdi kendimi kullandirdim aşığım ona madem duygusal bir şey hissediyorum ona karşı neden ozaman onların olmasına karşı değilim mantıkli düşün biraz hihihihi kullandiriyorum siz aldatılmaya devam edin evli nişanlı olunca hıhıhı seviyorlar sizi 😄sevdiği için gözü dışarda ah kıyamam
Bisey diyeyim mi hani aklını kuşa taksam ters bile uçamaz uçmayı bırakır 😂😂 abi bu nasıl bir düsüncedirrrrr 😂😂 kızım valla ciddi sorunların var ben sana adam karısını seviyor demedim kiii adam evli evli senin gibi varlıklar yüzünden adamlar aldatmaya meyilli madem sevmiyorsun ilgin yok neden muhattap oluyorsunn 😂 adam mı bulamadın bakan mı yok sana ilgisiz mı kaldın yoksa elde ettim düsüncesiyke kendini mi sakinlstiriyorsun yazık ya oyuncak gibi olmussun böyle olmaya devamke 😂😂😂
Hahajhahah sende bu düşünceyle aldatılmaya devam et demeki eşin aldatmış seni ondan bu haller hihihihi sorunluyum ayrıca sanane istedigimle konuşurum neyse kuyruk acin var demeki benden biliyorsun
Canım anlama sorunu yasayan sensşn daha ne yasadıgının kafası belli degilll acıklama bile yapamıyorsun cahillik diz boyu olsun boş ver sen milleti teselli et 😂
İki fakülte mezunuyum cahil cuhela o kadar okumussun da hala algı yeteneğin olusmamıs bosuna almıs sen o sertifikaları bide oyuncak sertifikası da alsaydın 😂 en iyi yaptıgın is bu bence evlenmeyip millete hizmet etmekte ayrı bir basarıııı herhalde cok aldatıldın bu yüzden yalnızsın tabi aldatalirsın kendine bile saygın yok ki ezik ve ilgiye muhtacsın ondan bundan karsıla 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evli olan eski sevgiliyle de kanka olmak nasıl bir can sıkıntısı cözemedim. Ben yüzüne bile bakmam
Duygusal bağ yok aramızda arkadaşımdan hoşlanıyor zaten o onun midesizligi
Kusura bakma da sen de ona yardımcı mı oluyorsun sana aynı sey yapılsa?
Bir ilişkide aldatılma varsa hiç olmamış demektir evlilikleri yoki disarda gözü yolu verirdim kişiye aynısi yapılsa
Sakasın galibaa. Adam hala evliii ve sen arkadasını ona pazarlıyorsun hepsini gectim eski sevgilin bence senin sorunların var
Hihihihi var pazarlama ne alaka ben sanki ayarlamaya çalışıyorum kendisi soruyor banane ayrıca karısından evlenmeseymis görücü usulü benmi evlen dedim
Ya sen neden muhattap oluyorsun ve adam iste ayarlaman İcin konusuyor kara kasına gözüne degil yani
Tamamda bende farkındayım zaten kara gözüme olmadığıma 🌊 konuşuyorum zaten banane
Devam et kullanılmaya
Ya canım cidden ona karşı duygum yok diyorum ben ondan kurtulduğuma seviniyorum sen kalkmissin bana kullanılmaya devam et he he kullaniliyorum kullanılman için cinselik veya duygusalik yaşaman lazım bu akıla yürümeye devam et sen adamın gözü disardaysa ben ne yapayım herkese yavsiyor adam karaktersizse benim ne suçum var he şimdi beni kullanıyor herkesi kullanıyor karısını seviyor zaten karısını seven gözü dışarda olmaz bu akla devam et sen
Eee sen neden bu adamla konusuyorsun bir beklentin yoksa yeme beni can sıkıntısından konusulmaz sanane evliliğinden o bosanmadıgı sürece evlidir ve sen de onun tarafından kullanılıyorsun. Gayet akıllı düsünüyorum ben tükürdügümü yalamam. Eski de olan seyleri simdiye getirmem. Bide utanmadan arkadasıma yavsamasna izin vermem. Bir otur da düsün bence naptıgının farkında degilsin
Hihihihi evet şimdi seviyorum kendimi kullandiriyorum ben bu adamla cinselik hayatım olmadı çocukluk döneminde kalan bir duygusal masum bir ilişkiyi hihihihi şimdi kendimi kullandirdim aşığım ona madem duygusal bir şey hissediyorum ona karşı neden ozaman onların olmasına karşı değilim mantıkli düşün biraz hihihihi kullandiriyorum siz aldatılmaya devam edin evli nişanlı olunca hıhıhı seviyorlar sizi 😄sevdiği için gözü dışarda ah kıyamam
Sen şu an yaptığın erkeği yüceltmek oluyor 😄devam bu kafayla yaşamak şimdi dersin erkeğin 3 kadın alma hakkıda var
Bisey diyeyim mi hani aklını kuşa taksam ters bile uçamaz uçmayı bırakır 😂😂 abi bu nasıl bir düsüncedirrrrr 😂😂 kızım valla ciddi sorunların var ben sana adam karısını seviyor demedim kiii adam evli evli senin gibi varlıklar yüzünden adamlar aldatmaya meyilli madem sevmiyorsun ilgin yok neden muhattap oluyorsunn 😂 adam mı bulamadın bakan mı yok sana ilgisiz mı kaldın yoksa elde ettim düsüncesiyke kendini mi sakinlstiriyorsun yazık ya oyuncak gibi olmussun böyle olmaya devamke 😂😂😂
Hahajhahah sende bu düşünceyle aldatılmaya devam et demeki eşin aldatmış seni ondan bu haller hihihihi sorunluyum ayrıca sanane istedigimle konuşurum neyse kuyruk acin var demeki benden biliyorsun
Yav he he teselli et kendini oyuncak 😂sorunlu olan kim belli aldatan erkeklerin oyuncağı 😂
beyin ozurlusu yaşantım yok diyorum olmadan nasıl kullaniliyorum acaba hahhahahhahahahha seni çok kullanmışlar bu kuyruk acin ondan neyse
Okuma yazman yok galiba okuma yazma kursuna yazıl sen ilk önce 😄yazdığımı oku sonra cevap ver
Canım anlama sorunu yasayan sensşn daha ne yasadıgının kafası belli degilll acıklama bile yapamıyorsun cahillik diz boyu olsun boş ver sen milleti teselli et 😂
Hahhahhahahhahahhshahhahs 3 üniversite bittirmis 100 serfitika almış birisi cahil sen okuluna git canım hadi yaylan yavrum kimis cahil
Kendi ayaklarin üzerinde duran koca hizmeti yapmayan biriyim aldatılmaya devam edin siz hahahhahaha
İki fakülte mezunuyum cahil cuhela o kadar okumussun da hala algı yeteneğin olusmamıs bosuna almıs sen o sertifikaları bide oyuncak sertifikası da alsaydın 😂 en iyi yaptıgın is bu bence evlenmeyip millete hizmet etmekte ayrı bir basarıııı herhalde cok aldatıldın bu yüzden yalnızsın tabi aldatalirsın kendine bile saygın yok ki ezik ve ilgiye muhtacsın ondan bundan karsıla 😂😂😂
Detayda yazdığın gibi konuşuyorsan bence sadece kendi kendine konuşuyorsun.
Arkadaşça bağ yok arkadaşımdan hoşlanıyor :) onu sorup duruyor eniştem olucak şimdi
Sende de canım var başka birisini bulamadınmı
Ben duygusal anlamdami konuşuyorum aptal aptal konuşma adamın zaten gözü disardaymis bir evlilikye 3 kişi olmaz
Sana ne ondan ya sen kendi hayatına baksana hiçkimsenin hayatını sorgulama
tamam buda benim hayatım sanane arkadaş olurum istedigimle sanane
Olmaz öyle şey bugünden sonra yasakliyorm 😁😁
İyiki bundan ayrıldığıma seviniyorum kurtarmisim kendime
Tabi ya kendine benim gibi tatlı birini bul🥰
Kendime birini aramıyorum ki 😄
Hiç büyük konuşma belki olur nasip
Nasıl bir konuşma peki
Arkadaşımı soruyor 😄 ondan hoşlandığını soyluyor beğenmiş kendisi evli başka biriyle ayarla diye başımın etini yedi
Bence direk sana yürüyor. Ne eksiğim var dedirmek istiyor
Bilemem benden umut beklemesinde
Umuttan ziyade seni de yaşamak istiyor gibi geldi bana
Bana yavsardi ama yavsamiyorki knk diyor bana 😄
Ağırdan alıyor kesinlikle
O umutlanmıştır senden bana verecek diyordur
Cinsel ilişki olmadı aramızda ne alaka birde arkadaşımdan hoslaniyormus
öyle derler. aslında istediği senin vermendir
Hihihihi
Ama sonuç olarak evli ve aldatılma oluyor
Beni ilgilendirmez ki arkadaşça konuşuyorum ben karısının bileceği iş
İşte karışı bilmediği için aldatılma oluyo zaten yoksa bir sorun yok
Karşı taraf aldatıyor arkadaşımla :)
Ya işte karışık bilemiyorum ama aldatma var her kiminleyse
Beyinsel olarak evet var
Kız bulsa yapacak aldatmayi
Yani işte oyüzden dediğim gibi
Özelden yazarmısın
Normal degıl gel beraber konuşalım
Gerek yok tanımadığım kişilerle gorusmuyorum
Alır sıkıntını o senin çoğa kalmaz
Sen değilde onun beklentisi var sende daha
Karısıda onu aldatıyor olabilir takma
😄ben arkadaşça konuşuyorum zaten arkadaşımdan hoşlanmış :) eniştem olucak şimdi
Yuhh
Kanka olduk duygusal bir bağ yok olamazda zaten arkadasimdan hoşlanmış :)))
aynen devammm 😀😀
Yani aramızda bir duygusal bağ yok arkadaşımdan hoslanmis :) onu sorup duruyor bana
o yüzden devam
Ciddi iliskim olana kadar arkadaşça konuşurum 😄sonra tekmeyi basarim
anlaşıldı efem biraz sert vur fazla uzaklaşsin😂😂
o senin sorunun.. benim icin hos bi sey degil
Evet niye sordun
Kanka olduk arkadaşımdan hoşlanmış ona takmış :)
Haha niye
Hoşlanmış ondan
Bısey sırcam
Sor
Gızlısn
Ayıp ayıp