Çok güzel giden ilişkinizin anlamsız bir kavga ile bitmesi durumunda ne yaparsınız?

Dalgalar neden kayaları kırar biliyormusunuz? Su kayadan daha mı kuvvetli? Bu neden onları kayadan daha güçlü kılar? Bir daha , bir daha ve bir daha denedikleri için. Bardakta bekleyen bir su mu olmak istersiniz yoksa okyanusta savaşan bir dalgamı? Çok güzel giden bir ilişkinin bitmemesi için elinizden ne geliyorsa yapmalısınız. Hatta savaşmalısınız. Kendiniz söylüyorsunuz anlamsız bir kavga. İlişkilerde uzun süre çok naif gidişatlar tartışmalarda çok kırılgan yapabiliyor insanları. Bu yüzden deriz kavgalar tuzu biberidir ilişkinin diye. Kavga olmak zorundadır olmaması doğanın kuralına aykırı ki ilişkide bu olur , bu doğal diyebilelim diye 🤗
Kavga çıkarmama konusunda uzmanım. Sanırım kavgasızlıktan biter 😄
Hiçbir şey yapmam. Yoluma devam ederim. Ben de çok büyük konusarak; kimseye takilacagimi ve ah vah edeceğimi sanmıyorum. Gencim önümde upuzun hayat var. Niye sadece o iliskime üzüleyim?
Cevap
3Cevap
:D bitmesi gerekiyormuş demek ki.. vardır Allah’ın bir bildiği derim
Noldu ya derim ve bir şekildeee çekerim😎😂
Unuturum
Çok güzel anlamlı bir ayrılık veririm karşı tarafa zaten basit bir konudan bitiyorsa karşımda ki adam da basit düşünüyordur.
Aldatma vesaire düşünebilirim ben. Gereksiz kavga çıkıyor ve bilerek bitiyor, başka nedenler de olabilir tabi ki...
Aldatma vesaire düşünebilirim ben. Gereksiz kavga çıkıyor ve bilerek bitiyor, başka nedenler de olabilir tabi ki...
Bi' şişe viski açarım :D başka yapılacak bir şey mi var?
Bir müddet rahat bırakırım daha sonrasında onun ile konuşurum eğer gerçekten bitti ise bende kendi kafamda bitiririm
Umurumda olmaz
Bitirmem
Üzülürüm
Yazma bana öç derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?