Burada bir limit bildirmek olmaz. Neden? Çünkü sonuçta kişiler biribirini bir şekilde tanımalı , emin olmali. En onemlisi içine sinmeli her durumda. O an ne zaman gelir konuşmanın seyri , kişinin ikna olması ile ilgili. Uzayan her durum bir noktada aslında görüşmenin olmayacağına isarettir. Ama bence çok uzatmadan bir şekilde durumu neticelendirmekte fayda var. Bir şey soylemek zor; fakat, şunu da göz ardı etmemek gerekir diye düşünüyorum. O da günümüzde insanlarda beklenti odaklı yaklaşım , maskeli oluşumlar , kişilikler insanı korkutuyor. Bu sebeple temkinli olmakta fayda var diye düşünüyorum. Bazen emin olmak , içine sinmesi en önemli bir durumdur.
İlişkinin taraflardaki etkisine göre değişiyor. Çiftler utangaçsa bu süre uzar. Özgüvenli çiftse 2 3 hafta yeterli. Uzak mesafe ilişkisi ise süre uzayabilir.
En fazla 2 hafta mesaj sesli konuşma olabilir. Sonrasında buluşma olmalı kişiler birbirini görmeli taraflardan biri buluşmaya yanaşmıyor ise ortada yalan dolan vardır. Karşısındaki kişiyi oyalıyor duyguları ile oynuyor onu istismar ediyordur. Kısaca karaktersiz yalancıdır.
Insanina göre degisir ve 2-3 günde nasil bir muhabbet (samimi mi, yoksa yüzeysel mi) olduguna göre de degisir. Hic güven vermiyorsa, tam olarak nasil biri oldugunu anlamadigimi düsünüyorsam 2-3 gün degil 2-3 ay gecse bile tanismak istemem (zaten önceden keserdim sohbeti). Yani genelleme yapamayiz bence
Aynen.. Kadınlar duygysal doyum için erkekleri bu konuda istismar ediyorlar. Neymiş hazır değilmiş. Yalaaaan. Kim bilir o anda kafasinda ne fikirler dönüyor.
1 hafta bile bana gereksiz çok geliyor. Yüz yüze görüşüp tanışıp hissi ve enerjiyi önceden görmek gerekir. Sadece mesajlaşmak gerçekten bir süre sonra sarpa sarıyor