:D Bu aralar temizlikçi gibi hissediyorum kendimi.
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

ortak bir alanda yaşıyorsanız iş paylaşımı da yapılmalıdır kadın işi erkek işi diye bakılmamalı yardımlaşma destek her zaman olmalı bencillik duygusu ile bir evlilik olmaz zaten, işleri eşlerinin sevdiği inanan üzerine yıkmak başlı başına çirkin bir durum
İş bölümü yapılmalıdır ama sözlü olarak belirtmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Erkek, evde iş yaptığı zaman eşine yardım etmiş değil, kendi yaşadığı alan için uğraşmış oluyor. Aynı şey çocuk bakımı için de geçerli. İşten geldiğinde çocuğuna birkaç saat bakınca eşine yardım etmiş değil çocuğuna babalık yapmış oluyor.
Özellikle ütü yaparım. Kendi mi çok geliştirdim kdkdk. Diğer ev işlerini, aileme yardım ederek yapıyorum. Şarkı söylerek perde asmak hobim.
Elbette, yapabilirim. Tabi eğer olsaydı...😒
Ay kıyamam sana :) <3
Cevap
15Cevap
Evet sevgilime yardım ederdim her konuda
Üst katta home office var bizim orayı hep ona bıraktım baştan aşşağa hep onda. Geri kalan 2 katta benim.😬
Mesela ben süpürürüm o arkamdan siler. Camları hep eşim siler kendisi istiyo, benim camdam sarkmamı istemiyo. Yediği tabağı toplar. Et yemeklerini çoğunlukla o yapar. Başka ne kaldı ki😄 Allah’ıma çok şükür çok anlayışlı bir eşim var. Maşallahınızı alırz😄🙃
Çalışan kadınla evlenmek istiyorum bu yüzden işlerin yarısını yaparım ama çalışmayan kadınla evlenirsem ev işleri onun olur
vallahi eşimden tek beklentim evi dağıtmasın düzelttiğimi bozmasın çoraplarını sağa sola atmasın ve banyoyu temiz bıraksın bu yani 😀
Evet, yorgun ve iş yapamayacak halde ise yazmayı kafama sıkıca bağlar ve başlarım iş yapmaya
Dağılanla uğraşmaktan sa dağıtanı temizle bitsin temiz iş olur bence
Ev işi yemek ve temizlik yapmıyorum görevli bir kadın var onun hakkını ödeyemeyiz asla
Sevgilimle aynı evde yaşamam dini günahtır eşimle de iş bölümü yaparım ama evli değilim
20 yıldır yemek temizlik bulaşık çamaşır bende bı ütü yapmasını beceremiyorum
Tabi ki yapıyoruz. O toz alıp, banyonun temizliğiyle ve çamaşırlarla ilgileniyor, geri kalanı bende.
Dayanışma çok önemlidir olmazsa evlilik yürümez herkes görevini bilecek
İş bölümü demek değil de erkek imkânı olduğu her an, eşine yardım etmelidir. Hem ona yardım ettiği anlar sevgilerini de arttırır, hatta başka şeylere de olumlu yansıyacaktır. 😉
Yav genel olarak temizim ama dağınık olduğum da bir gerçek beni alacak olan kusurlarımla alsın. Yemeği ben yapam temizliği o nasssssııl fikir? İletişim dm 😬😁🐂
Eşim olsaydı, olabilirdi. 😃
hizmetçi fantazisi çıkarmı burdan
Yaparım. Ben dağıtırım o toplar 😂
evet
Hayır yaptırmam kendim yaparım
Yapardım 😰😭
yapılabilir
Tabi yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?