4 aydan uzun süredir sevgiliyiz evde beraber yatıyoruz fakat daha ne ondan açık bi fotoğraf istedim ki istemem ne de şuranı çok merak ettim göster dedim fakat geçenlerde göğsünde beni uyuttukdan sonra bi göğsünü merak etme hissiyatı geldi ve neredeyse meraktan öleceğim elim değdi fakat açık bir şekilde değil bunu nasıl ona söyemeliyim olay anında bir şey demeden çıkarsam mııı sapık felan demeyin ciddi olmadığım ve rızası olmayan birinin bi yerine bakmam
Güncellemeler
+1 yıl
Kızların da yorumlarını merak ediyorumm
Güncellemeler
+1 yıl
Kızların yorumlarını daha çok bekliyordum fakat kimse yorum yapmıyorr
Düşünce güzel de arkadaş, göğüs işte ne önemi var. Adam akıllı evlenin de sonra rızası varsa yaşayın işte. boş ver merak etme.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle tabi en doğrusu o da yani ister istemez merak ediyorsun evlenmek istediğin birisi olunca onu daha iyi tanımak istiyorsun ve vücudunu da ki zaten o kadar sevişme olayı da evlenmeden olmaması lazım ama oluyor bu konuda ne düşünür bilmiyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Ya arkadaş sabret, ne güzel berabersiniz, gayet normal bir ilişki o zaman, farklılaştırıp kızı yıpratma. Çünkü kadında şöyle bir zihniyet var erkek Va*jina ya da gö*ğüs görürse beni hayal eder ya da s*eks yapmak ister diye peşimi bırakmaz, göstermez hatta bazı kızlar s*eks yaşamaz. Sabır güçlendirir. Şahsen sevgilim olduğunda mutluluktan mastürbasyon yapmıştım. Hayat tecrübelerle dolu. Mesala sevemiyorum kimseyi, sevginin değerini bil arkadaş.
Soran
+1 yıl
Haklısın galiba dediğin gibi yapmam lazım da bilmiyorum daha önce sabırlı olsaydım bu kadar ileri dereceye gelmeseydim daha iyiydi galiba
Cevap sahibi
+1 yıl
Olabilir yani istemiştir yatırmıştır seni kız, hatta isterse yatırır göğ*sünde. Bazen baskı oluyor der yaptırmaz, yatırmaz. Daha iyi sabır et. Beni dinle pişman olmazsın, ilişkiler kolay zorlaştıran bizleriz.
İsteme ondan öyle bişey belli etmwse de rahatsız olmuştur mutlaka
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çeşke öyle hissettiyse belli etse ki sanmıyorum çünkü kaba olarak bu konu geçmişti zamanında kendisi için değil ama sevgilin sonuçta tarzında düşünüyordu
Belkide oda senden tepki bekliyor al bak diyemez ki
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana biraz da öyle geliyor çünkü elim oraya gittiğinde yalandan felan hiç tutmadı yani yapmamam için bi müdahalede bulunmadı ben bu durumda ne yapmam lazım söylememmi lazım acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevisme yasiyor musunuz? O esnada dokunurken önünü falan acabilirsin
Sevişmeden kastı yatarken dudaktan öpüşme tarzı oluyor fakat el ile hiç bi müdahale olmuyorr
Düşünce güzel de arkadaş, göğüs işte ne önemi var. Adam akıllı evlenin de sonra rızası varsa yaşayın işte. boş ver merak etme.
Öyle tabi en doğrusu o da yani ister istemez merak ediyorsun evlenmek istediğin birisi olunca onu daha iyi tanımak istiyorsun ve vücudunu da ki zaten o kadar sevişme olayı da evlenmeden olmaması lazım ama oluyor bu konuda ne düşünür bilmiyorum
Ya arkadaş sabret, ne güzel berabersiniz, gayet normal bir ilişki o zaman, farklılaştırıp kızı yıpratma. Çünkü kadında şöyle bir zihniyet var erkek Va*jina ya da gö*ğüs görürse beni hayal eder ya da s*eks yapmak ister diye peşimi bırakmaz, göstermez hatta bazı kızlar s*eks yaşamaz. Sabır güçlendirir. Şahsen sevgilim olduğunda mutluluktan mastürbasyon yapmıştım. Hayat tecrübelerle dolu. Mesala sevemiyorum kimseyi, sevginin değerini bil arkadaş.
Haklısın galiba dediğin gibi yapmam lazım da bilmiyorum daha önce sabırlı olsaydım bu kadar ileri dereceye gelmeseydim daha iyiydi galiba
Olabilir yani istemiştir yatırmıştır seni kız, hatta isterse yatırır göğ*sünde. Bazen baskı oluyor der yaptırmaz, yatırmaz. Daha iyi sabır et. Beni dinle pişman olmazsın, ilişkiler kolay zorlaştıran bizleriz.
İsteme ondan öyle bişey belli etmwse de rahatsız olmuştur mutlaka
Çeşke öyle hissettiyse belli etse ki sanmıyorum çünkü kaba olarak bu konu geçmişti zamanında kendisi için değil ama sevgilin sonuçta tarzında düşünüyordu
Belkide oda senden tepki bekliyor al bak diyemez ki
Bana biraz da öyle geliyor çünkü elim oraya gittiğinde yalandan felan hiç tutmadı yani yapmamam için bi müdahalede bulunmadı ben bu durumda ne yapmam lazım söylememmi lazım acaba
Guzel bir dille soylersen seni kiracagini zannetmiyorum
Bende zannetmiyorum ama nasıl diyeyim çok merak ettim göster diye acaba şakasına muhabbet ederken o an kendim mi girişsem
Aslinda soylemene gerek yok istemenede hic opusmediniz mi
Öpüşüyoruz tabi baya uzun süreler hatta da elle bi temas olmadığından o an nasıl gelişir bilmiyorum
Normalde boyle seyler öpüşürken gelişir bunu sana nasil anlatayim ki bilemedim
Bende anladığım kadarıyla yapmaya çalışayım o zaman yani o an da onu devam ettirmem gerekiyor yani söyleme ihtiyacı da duymayacağım zaten
opusurken acip bak
Daha çok kendisinin yapmasını istiyorum kendi rızası ile böyle sapık gibi olmak istemediğimden
ne alakasi var sapik gibi
Bilmiyorum işte gözünde öyle olmaktan korkuyorum ama sanmıyorum sadece ne yapıcam onu bilmiyorum
kanka opusurken elini vucudunda gezdir mal gibi elini cebinde tutma kacirtacaksin kizi poposunu goguslerini oksa dokun
Yani cebimde değil de sırtını felan okşuyor oluyorum genelde yavaş yavaş aşağı değilde göğsünde felan tutmaya başlayayım o zaman
abi sana cok sey derdimde yorumlardan olmuyor
Doğrudur da bilmiyorum çok ileriye gitmek istemiyorum bu konunun ilerisinde
gel sana ders vereyim gel cekinme