5 senedir ilişkim var erkek arkadaşımın bazı borçları vardı ve bana söz verdi şu tarihe kadar borçlarımı kapatıp evlilik için para biriktireceğim diye - bu zamana kadar neden evlenmediniz demeyin 17 yaşında tanıştık- belirlediği tarihte söz verdiği gibi ilerlemedi bu yüzden bana karşı mahçup ve depresyona girmiş gibi davranıyor kız vs hiç bir konu yok şüphelendiğim de bir durum yok güveniyorum ama ilgisiz içine kapanık oldu ayrılık konuşması geçti benden cacık olmaz ayrılalım diyip duruyordun sende ayrılalım o zaman dedi ama ne fotoğraf kaldırdı ne de aileme ayrıldığımızı söylememi istiyor wp instada fotoğraflar duruyor bende kaldırmadım
Bana şu borçları halledeyim de rahatça konuşalım demişti sizce onu mu bekliyor ne yapmalıyım psikolojisi bozuldu resmen
Bana şu borçları halledeyim de rahatça konuşalım demişti sizce onu mu bekliyor ne yapmalıyım psikolojisi bozuldu resmen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Adam bırcunu keyfemi ödemiyor. Adamın özgüvenini fena kırmış gibisin
Evet keyfi sayılır borcu varken başkasına borç verdi çünkü bende kızdım hastalık vs bir şey için lazım değildi para keyfi verdi
Biraz benim pedere benziyor iyi niyetinden kaybediyor hep
Evet aynen öyle köpekler gibi pişman şu an verdiği için zaten her gece uyanıyor psikolojisi bozuldu resmen
Yaşınızda genç daha baskı yapma yanında oldugunu bilsin yeter ama yönlendirmende gerekiyor özgüvenini kırmadan
Bu konuları yüz kere konuştum güzel dille yine aynı şu an zaten ayrıyız ama aileme söylememi istemiyor ablamla falan arası iyi gelip kalıyor ablamda falan ablam çağırdı bu hafta onu bende ayrıldığımızı mı söyliyim dedim hafta sonu iş yemeği var de falan dedi
Barışcagınızı düşündügü için söyleme diyor ayrılmış degilsinizde küsmüş diyelim size
Benim ona küsmem gerekiyor işte bir insan yüz kere söz verip nasıl tutamaz anlamıyorum yazmıyorum zaten konuşmaya çalışınca da görüldü atıyor sinirimi bozuyor
Evlilik konusu bu kanka yani sinemaya ya da tatile gidelim diye söz vermiyor ki belki evlilige hazır degil
Her buluşma da evlilik planı yapıyor bende önce birikim yapalım sonra konuşalım bunları rahatça diyorum
Ne kadar borcu varda evliliginize engel ailesi destek cıkmıcakmı evlenirken
Borcu 15.000 falan bu borcun max 4 ayda kapanması gerekiyordu aylardır düzlüğe çıkamıyor sinirleniyorum bende insan plan program yapar
Ailesinin kendine hayrı yok erkek arkadaşım senelerdir onların borcunu Ödemiş
15 nasıl 4 ayda kapatcak maaşı neki adamın 10 bin tl maaş alsınki hadi kapatsın
8.000 maaşı var
Üstüne gitmisssin çocuğun
Evet ama kaç sefer söz verdi ben ona azar azar kendini zorlamadan öde daha sonra her şey yoluna girer dedim şimdi zorlanıyor içine kapandı gece on kez uyanıyorum içim rahat değil senin gözünde yalancı olduk diyor
Haklı. Sende çalışıp birikim yapabilirsin
Onun borcunu ben neden ödeyeyim?
Birikim yap dedim borcunu öde demedim
Ben birikim yapıyorum zaten ailem benden para almıyor aldığım paranın nerdeyse hepsini biriktiriyorum
Çalışmıyor musun bir yerde
Diyorum ya ailem maaşımdan para almıyor hepsini biriktiriyorum ihtiyaçlarım dışında?
Erkek arkadaşın panik yapmış da olabilir. Evliliğe çok istekli erkek görmedim bu zamana kadar g*tunden korkuyorlar çünkü.
İşte asıl sinirlendiğim konu bu her buluşmada evlilik planı yapıyor şu an teklif etsem kabul eder misin işte eminevime gireceğim ona göre bu sene söz yapalım artık aynı sene nişan yapalım annemler gelsin bir her dakika böyle nerdeyse bende borçları bitirip birikim yapalım önce diyorum ama yine aynı
Ne alakası var korkmakla büyük bir yükün altına giriyoruz ve hayatımızı tek kişilik degil iki kişilik yaşama başlıcagımızdan cekincemiz (mutsuz evlilikler aldatılmaları gördükce insan iyice soguyor evlilikden
Bence erkek arkadaşın böyle diyerek seni ilişkide tutmaya çalışıyor fakat şu an gücü olmadığı için bir şey de yapamıyor dediği lafların altı boş kalıyor. Sende ona olan güvenini kaybediyorsun mantıklı olan senin dediğin. Erkek arkadaşın ne işle meşgul peki
Bende son dediğinden korktuğum için evliliğe uzak kaliyorum maddi açıdan geçtim bir şekilde hallederiz biz @Uzayayolculuk11
Borsa da çalışıyor analist sayılır 8.000 maaşı şu an yani 15.000 tl borcu aylardır ödeyemiyor ailesi asla yardımcı olmaz sürekli para istiyorlar artık bende sinirleniyorum söz verip tutmamak nedir her seferinde şu an ayrı sayılırız zaten konuşmaya çalıştığımda da haklı gibi görüldü atıyor bende saldım artık susuyorum
Bence sen kesin bir dille konuş kendini toplayinca gelsin işin ciddiyetinin farkına vardır ona. Ayrıldığınizi bilsin herkes sebebini de bilsin belki bazı şeylere basar kafası. Sen hâlâ idare ediyosun
şu an daha bir şey söyleyemem çünkü iki gündür inanılmaz çabaladım ama sadece borcu kapatmaya odaklanmış bu Cuma’ya kadar hallolacak diyordu bakalım o günden sonra bana yazıcak mı kırıldım çünkü her konuda onu idare etmeye çalıştım borcu var diye norç bile verdim zamanında onun elinde para varken gidip kuzenine borç verdi bu tam bir aptallık bana göre şimdi de böyle sürünüyor iyi oluyor diyorum bazen ama olan sorunsuz ilişkime oldu hiç bir problem yoktu çünkü
Sorumsuz biri belli ki ilerde sana bakacak gibi görünüyor tüm bu işler
Aslında sorumsuz değil ama bilmiyorum alışmış galiba herkese yardım etmeye senelerce abisinin borcunu ödemiş ailesine para vermiş insan birikim yapar şu an 26 yaşında o benden büyük derdi ne anlamıyorum ayrılmak istediğini hiç düşünmüyorum o yüzden garip geliyor bu halleri
Valla garipmiş sen birikim olarak napiyorsun altın falan mı bende başlayacağım yakında
Yok nakit para biriktiriyorum hesabımda işten çıkıcağım bu ay zaten bir süre yapamayacağım ama tekrar başlarım
Anladım canım
Gidin
Güveniyor musun?
Kız konusunda güveniyorum yani başka biri olmadığına eminim hatta
Biraz oyaliyor gibi geldi bana
6 senedir tanışıyoruz neden oyalasın ki amacı ne olabilir yani
Keyfi davranması falan garip
Bin pişman oldu zaten borç verdiğine içine kapandı çok garipleşti
Konuşmak istersen mesajı actim