3 sene sevgili kaldıktan sonra evlenme kararı aldık ve evlendik. Sevgiliyken olsun, evlendikten sonra olsun sürekli ellerimi açıp Rabbime dualar ediyordum. Böyle temiz, böyle düzgün bir eş nasip ettiği için. Önceden sevgilim dediğim insan eşim olmuştu. Uykudan uyandığımda onu izlerdim. Yanımda uyuyordu. Hiç ses çıkarmadan saatlerce izlediğimi bilirim. Birde çocuk nasip etti Allah tabi. Kızımız oldu annesinin adını verdik kızıma. Bir gece uykudan uyandım. Baktım ki eşim yanımda değil. Sessizce kalktım, yatak odasından dışarıya çıktım. Mutfağın ışığı yanıyordu. Mutfağa girdiğimde telefonla konuştuğunu gördüm. Hayırdır, bu saatte kiminle konuşuyorsun diye sordum. Panikle telefonu kapatıp hayır kimseyle konuşmuyorum dedi. Telefonunu istedim vermemekte diretti. Zorda olsa aldım telefonunu, son konuştuğu kişiye baktım arama kaydından. Selim diye kayıtlıydı son konuştuğu kişi. Sonrasında aradım, telefona bir kadın çıktı. Kim olduğunu sordum, asıl sen kimsin diye cevap verdi. Bu numaranın sahibinin karısıyım dedim. Telefon direkt yüzüme kapandı. Sonra ki gün kendi telefonumdan aradım ısrarla o numarayı. Ben aradıkça o meşgul etti ve sonrasında açtı. Herşeyi itiraf etti. Eşimle 1 yıldır birlikte olduğunu, hafta sonları otele gidip ilişkiye girdiklerini, eşimin ona sürekli hediyeler aldığını söyledi. Meğerse eşim hafta sonları mesai var diye evden çıkıp işe gitmek yerine o kadınla otele gidiyormuş. Hatta bazen iş çıkışı eve gelmeden öncede eşimin arabasında birlikte olduklarını anlattı. Bende eşim işten gelecek, gün boyu yorulmuştur diye düşünüp ona en sevdiği yemekleri yapardım. Moralim bozuk olsa bile onu güzel karşılardım. Aldım eşimi karşıma, bunu neden yaptığını sordum. Ne yaptım da bunu layık gördün dedim. Özür dilerim demekten başka bir cümle çıkmadı ağzından. Ayrıca görüştüğü kadınında evli olduğunu öğrendim. Hem kendime acıdım, hem o kadının kocasına acıdım. Sonrasında boşandım, çocuğumun velayetini aldım. Asla ama asla yapmaz, asla aldatmaz dediğim adam yaptı bana bu anlattıklarımı. Hani o yapmaz dedikleriniz varya. O karakterli biri dedikleriniz, o konduramadıklarınız varya hani. Herşeyi yapar ama ruhunuz bile duymaz. Şanslıysanız yakalarsınız ama şanssız biriyseniz ayakta uyursunuz. Bu zamanda kimseye güvenmeyin. Kadın olsun erkek olsun asla ama asla güvenmeyin.
141 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. hislerden anlayamazsın pek , canım aşkım laflarından da , canım aşkım deyip öbür kadına gitmek zor değil bir erkek için. ayrı şehirde olmanız bir dezavantaj açıkçası, onun dışında sık sık mesajlarına geç dönüyorsa , telefon konuşmalarını kısa tutmaya başladıysa, sürekli bir sosyal etkinliklerde olup seni unutuyorsa, fazla sosyal kelebek olduysa, sana eski özeni göstermiyorsa , kolay kavga çıkartıyorsa şüphelenmek lazım. bir uzman ekstra şunu demişti tarzını değiştiren , 180 derece dönüp yeni hobiler alışkanlıklar edinen erkekleri de bir kontrol edin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana ihanete uğramış biri olarak yazıyorum. Bak şimdi seninle güzel konuşur, ilgili falan uyanmaman için..
Kız, ekler Ayşe, Fatma, nesrin, vesaire uzar gider liste...
Sil dersin silmez.. Senden de onlardan da vazgeçemez. Çünkü seninle düzgün konuşup dışarıda tutkuyu arar cinsellik arar basit görünümlü kızlarla..
Bence işlet kesin sonuç alırsın.
burada tavsiye verenlere de güvenme hepsi aldattıkları için bilgileri çok sadece...25 Yorumla
Soran+1 yılNasıl işleticem anlamaz mı fake hesaptan yapsam anlar ben olduğumu bana diyor öpeyim dudağından falan diye bende geçistiriyorum
Cevap sahibi+1 yılGüvendiğin bir kız arkadaşına işlet anlamaz yazış tarzınız farklı olunca
Soran+1 yılYokki hepsini biliyor hepsiyle fotomuz var
Cevap sahibi+1 yılFarklı bir hesap açın
Cevap sahibi+1 yılFake
Herkese göre değil uzak mesafe ilişkisi. Aldatıldığını anlayamazsın, emin olamazsın kendin görmeden. Fake profil açıp deneyebilirsin ama bu kadar enerji sarf etmeye değer mi güvenin var olmadığı ilişkiye, bilemedim. Bazen problemlerin çözüm yolu, en kolayıdır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
u +1 yılHer yalan bir gün, gün yüzüne çıkar. Eğer aldattığına dair şüphelerin varsa, üstüne gitmelisin. İnsan sevince biraz saf oluyor hele biz kadınlar :D sen kartlarını açık oynarsın ama bazen karşı taraf öyle olmuyor.
- Takip ediyor musun aşkım onu
“Yok aşkım engelli o bende, yazamaz” ,
-mesajlaşıyor musunuz?
“mesajlaşmıyorum kimseyle”
-tamam şifre ver o zaman
“bana güvenmiyor musun?” 🥺😅
Güveni sağlamak kafandaki şüpheleri silmek sadece sevgilinin elinde olan bir şey. Ama kör olma, böyle hissetmenin illaki bir sebebi vardır, o sebeplerin üstüne git, uyarıları dikkate al :D körü körüne kimseye güvenme bu devirde.
https://www.instagram.com/reel/CUCZwvvpEIp/?igshid=YmMyMTA2M2Y=30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHissedersin sadece başka bir yolu yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAnlayamazsın
00 Yorumla
+1 yılBen Türkiye'den biriyle tanışıp evlenmek istiyordum ama buradaki yazıları ve düşünceleri okuyunca isteğimi sorgulamaya başladım. Ben evleneceğim diye burada hayaller kurarken, konustigum kişinin bana Türkiye'de boynuzlar takması hiç ama hiç hoşuma gitmez. Bir de 12 yıldır Amerika'da yaşayan biri olarak şunu çok net görüyorum. Kıtlıktan çıkmış gibi sekse saldırıyor Türk milleti. Sanırım baskılar, örf ve adetler neticesinde yaşanan bir açlığın sonucu bu. Amerika'da bu kadar aldatma olduğunu sanmıyorum. Zaten ilişkileri kısa tutuyorlar ya da sevmiyorlarsa ayrılıyorlar. Uzun ilişkiler sağlıklı ve devam ediyor. Bizde bir özentinin sonucu olabilir bu aldatma olayı. Çünkü seviyorsan gözün başkasını görmez ve aldatmazsın. Kimse kimseyi sevmiyor herhalde.
32 Yorumla- +1 yıl
@amarous o yüzden de başkasının kucağında son buluyor çoğu ilişkiler. Her türlü ilişkiye ya da cinsel fanteziye saygım var. Çoğunu ben de yaşadım. Antalya Akdeniz Üniversitesi mezunuyum. Antalya Kaleiçi barlar sokağında 2 barda barmenlik yaptım. Sokak, bar, kumsal, deniz, restoran tuvaleti, asansör gibi birvok yerde seviştim seks yaptım. Grup seksleri de dahil olmak üzere birçok fantezi olayına girdim ama bir kere bile aldatmadım. Herşeyi yaşayabilirsin ama aldatmak nedir? Kişiliksizligin karaktersizligin adıdır, vücut bulmuş halidir aldatmak bence. Herkese saygım sonsuz. Travesti olsun, gay olsun, lezbiyen olsun ama aldatana saygı duyamıyorum. Ben gördüm ve biliyorum ki seks yaşamak kolay. Ilişki yaşamak zor. Beni aldatani ben de aldatabilirim ama gerek yok kıçına tekmeyi koyar yoluma bakarım. * sokuş kolay iş önemli olan seks yaşarken bile duygu yaşamak. Köpeklerde * hem de her yerde. Duygusu olmayanın köpekten farkı yoktur. O zaten aldatsa neeee aldatmada neee?
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Uzmanlık alanım.
Daha öncekine zamanlara kıyasla:
Mesajlarına daha geç dönmeye başlamışsa,
Gün içinde neler yaptığınla, halini hatrını sormakla ilgilenmiyorsa ya da bu azalmışsa,
Kıskanmamaya başlamışsa,
Seni kendi başına bırakmaya başlamışsa,
Tepki vermesini beklediğin konularda sessiz kalıyorsa,
Telefonuna ulaşamamaya başladıysan,
Sorularına geçiştirici ve mantıksız bahaneler buluyorsa.
Umursamıyor, durduk yere kavga çıkarıyorsa (önemli!),
En önemlisi de, en ufak bir şüphe duyuyorsan garanti boynuzu yiyorsundur.
Hislerin daima doğru çıkar.20 Yorumla
+1 yılBir kere kafada kurmaya gerek yok. Kanında olan aldatır. Düşünürsen kafayı yersin. Rutin hallerinden farklı davranıyorsa, her aradığında kapalı ise sıkıntı var demektir.
35 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi şöyle instada yeni kızlar eklemiş profilini falan düzenleyip hobilerini yaşadığı şehri eklemiş bende bunları görünce soğuk davranıyorum daha önce söylemiştim çikarmıştı sen canını sıkma diye şimdi yine yapınca soğuk yapıyorum bu sefer ilgili davranıuor cok ilgili
- +1 yıl
İyi de senin onu bu şekilde kısıtlamaya hakkın yok ki. Arkadaş çizgisini geçmediği sürece istediği kızla konuşabilir.
- +1 yıl
Baştan kabul edip, sonradan yapamaz. O zaman yalancı konumuna düşer. En baştan çizgiler cizilmelidir.
Soran+1 yıl@derinmutluolamiyor tamam konuşabilir ona bir sey demiyorum ama tanımadığı kızlar diye düşünüyorum ekledikleri
Soran+1 yılKendi dedi ben çok kıskancim diye ya bana bilerek öyle yapıyor kıskanayim diye ya da ekliyor öyle
+1 yılArkadaşlar benim 2 ilişkim oldu, ikiside uzak mesafe ilişkisiydi. maalesef ki iki ilişkimdede aldatıldım. İşin kötüsü yıllar sonra aldatıldığımı öğrendim. İlk ilişkide aldatılınca kadınlara olan güvenimi kaybettim. Sonra biri çıktı karşıma ona geçmişi anlattım. Aaa dedi nasıl yapar sana bunu, bu insanlarda hiç mi karakter yok allah belalarını versin dedi. 2 sene bu kızla çıktım. 2 senenin sonunda instagram dan biriyle konuşmalarını yakaladım. Demem o ki bu devir böyle bir devir. Kimseye güvenmeyin. Kimse için o öyle biri değil demeyin o yapmaz demeyin. Aldatır öyle bir aldatır ki ruhunuz duymaz.
30 YorumlaBende böyle bir ilişki yaşadım baktım eskisi gibi ilgili değil arıyorum meşgule atıyor felan defol git dedim, uzaktan sevmek eziyet, işkence o kadar diyeym yani,
Sana ayırdığı zamandan, ilgisinden, konuşma tarzından anlarsın,
Boşa da kendini yorma, su akar yolunu bulur, canını sıkma boş yere
Herkes kendine yakışanı yapar30 YorumlaEşiniz asker se ve uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsanız günde üç kere arar ama beş altı dk fazla konuşmaz hemen işim var der kapatır ben aradığımda da meşgule atar aradığınız kişi şuanda başkasıyla konuşuyor demez ama meşgul der bazen vp girer ve mesajlarıma bakmadan cıkar askeri gurupları olduğu için diyor normalde teli kapatırken seni seviyorum derdi şimdi durduk yere diyor ilgisi aramaları yazmaları azaldı cok calışıyorum işim var diyor ama ben bu kadar cok calıştığına inanmıyorum önceden de bu işi yapıyordu ama bu kadar az aramazdı sizce aldatıyor mu lütfen cevap verin
00 Yorumla
+1 yılAnlarsın ilgisi azalır msjlarina kısa kısa umursamaz geciştirir gibi cvplar verir bir yerlere gider ben gidiyorum 3,4 saat yokum der ama nereye olduğunu inatla söylemez ben bunları yaşadım ve dün öğlen habersiz terk ettim onu kafam kazan gibi çok kötü bir duygu 😔 beni engelledi oda sınav haftam ya 3. kez ağzıma sıçtı affedemezdim
10 Yorumla
+1 yılValla bir önceki ilişkim uzaktadı ama aileler tanışmıştı istemeden önce benı aldattığını öğrendim. Nasıl dersen uyutcam deyıp çevrim içi olmuştu mesaj atmıştım abim yazdı demişti abisine bakmıştım son görülme dün. Aradım biri ile konuşuyor öyle çakmıştım
00 Yorumla
+1 yılHissetmişsin zaten bir kere bu bir ihtimal ama yinede çok düşünme uzakta olduğu için öyle düşünüyorsun, hissediyorsundur ama acmiyorsa ne bileyim hep başkasıyla görüşüyosa sana olan ilgisi azaldiysa olabilr
01 Yorumla
Soran+1 yılBunlar da olmuyor yani aslında biz telde çok konuşmuyoruz konussak bile hep kısa kısa daha çok sesli mesajla. yazışmayla foto atarak falan hatta genelde o beni arar ya da hep o arar diyebilirim
+1 yılBenim 4 senelik ilişkim oldu. O mersinde yaşıyordu, ben Ankara 'da. Ayda 1 defa buluşurduk. 4 senenin sonunda ayrılmak istedi, başka bir kıza gitti. Kızı buldum ve mesaj attım. Kızda dedi ki, sen kimsin filan. Biz dedi 2 senedir beraberiz dedi. Meğer 2 sene aldatılmışım. Ruhum duymadı..
25 Yorumla- +1 yıl
Karşılıklı aldatılmşnz o kız da aldatılmış ne kadar pis karaktersiz insanlar var hepsinin Allah belasını versin. Kimse yarattığını yaşamadan ölmez.
- +1 yıl
*Yaşattığını
- +1 yıl
@merveyagiz O kadar Profosyonel bi o evladı ki hiç belli bile etmedi. Yani şüpheleneceğim açık vermedi. Bu zamanda kimseye güven olmaz insanlar çok kötü. Bak en yakın arkadaşım beni çalıştığım şirketin müdürüne şikayet ediyormuş. Kızı görsen bana iş yerinde şakalar yapar sen birtanesin der. Ama gidip müdüre beni şikayet ediyormuş. Biz kime güvenicezki
- +1 yıl
İnsanlar iki yüzlü olmuş çıkmışş herkes çıkarlarını düşünerek hareket ediyo bende arkds olsun eski sevgilisi olsun çoğu kisi tarafından ihanete uğradım. Ve anladım ki bu hayatta yapmaz dediklerimiz yapar gitmez dediklerimiz gider. Herkesle arama mesafe koydum bu hayatta kendinden başkasına güvenmemeyi herkese şüphe ile yaklaşcgmi anladm. Sende oule yap kendinden başka kisme gözün kapalı güvenme asla yapmaz deme yapar herkes yapar.
- +1 yıl
Hemde öyle güzel yaparlar ki ne olduğunu nasıl olduğunu anlayamayz
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uzak mesafe ilişkisinde anlayamazsın anlaman için sosyal medya hesapları takibe alman lazım tabi oda fake hesaplar açıp kullanmiyorsa
Zaten yeni birini bulunca aramalar mesajlar azalır söz nişan fotolarıni gorünce bıraktığını anlarsın00 YorumlaHis mi kuruntu mu bu çok önemli hislerini kuruntu sanabilirsin ya da kuruntunu his zannedersin akışta kal eğer öyle bişey varsa zaten o illaki senin karşına çıkar öğrenirsin ama şimdi güvenmekten başka çaren yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılanlamak için uğraşma
eğer aldatiyorsa kendi bilir aldatmiyorsa kendi bilir
senin yapabilecegin HIÇ bir şey yok
güven sorunu yaşıyorsan değil uzağı yakında bile sorun yaşarsın. boş ver herkes karakterine uygun davranır00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılistediğin zaman arayabiliyor musun
telefonlarına çoğunlukla yanıt veriyor mu
meşgulse söylediği şeyler gereksiz bahaneler mi mantıklı mı
ama için rahat değilse açık açık konuş. şüphe kurt gibi insanın içini kemirir.10 Yorumla Valla ben onu bilmiyorum söylenenlere de inanmıyorum yok doyle yapıyorsa aldatıyordur böyle yapiyorsa aldatıyordur falan... sen onu anlayamazsın bence en başında güvenecek şeyler yapiyorsa ona güven sadece bu kadar
00 Yorumla
+1 yılkarşı taraf o güveni veriyosa herşeyi naptığını nereye gittiğini herşeyini sana anlatıyorsa ve sende ona inanıp güveniyosan böyle düşüncelere kapılmamalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet anlatıyor ayrıntı veriyor her şeyi foto falan atıyor durdugu yerde ama instadan kız ekleuince böyle düşündüm daha önce demiştim fazla olan durumlar var diye çıkardı 2 3 tane geri yine eklemiş başka kızlar 2 3 tane bende öyle düşündüm geri yine listesini inceleyeceğimi anlamaz mı bilerek mi yapıyor bilmiyom kıskanayım diye
- +1 yıl
sende sor neden ekledin konuşuyormusun diye sor silmesini iste
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılUzak mesafeye razı olduysan bu öldüren şüpheye katlanacaksin çünkü görmüyor erişemezsin... Derdin hayırlı olsun😉
11 Yorumla
Soran+1 yılInstadan kızları eklemiş profilini düzenlemiş yasadıgınyeri hobileri falan eklemiş daha oncede olmustu demistim cıkar diye cıkardı geri yine eklemiş
Anlayamazsın maalesef. Artık bundan sonra sürekli kafanda kurarsın ve seni aşırı rahatsız eder bu durum. Böyle bir şüphen, hissin varsa bitirmek daha iyi olur ikiniz için de.
10 Yorumla
+1 yılAllah öyle bir gösteriyor ki sen bile şaşırıyorsun kırk yıllık ajan olsan bulamayacagini gözüne gözüne sokuyor rabbim..
40 Yorumla
+1 yılÖyle düşünme bende uzak mesafe ilişkisi yaşadım çok kez öyle kötü düşünme düşünce insanı kötü etkiliyor güvenin varsa o kişiye relax ol bişi olmaz ama güvenin hiç yoksa ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılBırak uzak mesafeyi insanlar yan odadayken bile aldatılıyor. Bu yüzden anlaman zor ama eğer bu kadar hassassan böyle uzak ilişkilere kalkışmamak gerekirdi.
00 Yorumla
+1 yılBelki sana olan davranışları değişir ya da artık eskisi kadar sık arayıp sormayaya başlar.
Gerçi aldatacak olduktan sonra dibinde bile aldatır.
Önemli olan güven.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaba olan ilgisi azalmış ise geç cevap veriyor bir kaç kelime ile cevap veriyor aradığında ulaşamıyor ve geç dönüş yapıyor ize kafasında bitirmiştir seni ya da başka biri vardır
00 Yorumla
+1 yılBazen yakınında olsada anlayamıyorsun 🤦 uzak mesafe de hiç şansın yok
26 Yorumla- +1 yıl
Fotoğrafını bari kaldır
- +1 yıl
Öyle tabiki 🤦
- +1 yıl
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aldatcak adam her yerde aldatir. Bence önce guvenmeyi dene. Bi yamukluk varsa zaten er ya da gec cikar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir kız hesabı aç bol takipçi topla ve ustaca bir plan ile onu dene. Sen olduğunu anlayamayacağı şekilde hikayeyi planla. Kıza yüz veriyorsa aldatıyordur. Onun hoşlanacağı türden bir kız gibi konuş dene kesin sonuç alırsın.
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin herşeyini eline geçir öyle anlarsın en önce google hesabından başla nereye girdi neye baktı hepsi gözüküyor bir nefes alması gözükmüyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılAnlaman mümkün değil bence, bi kaç saatlik vurkaç yapsa ruhun bile duymaz, anca içinde olmicak adamın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzak mesafe ilişkisi yaşayan kızların en açık saçık sözlerini dinliyorum, en karanlık fantazilerini keşfediyorum, bazılarının çıplak fotoları oluyor.. hepsini tatmin ediyorum fakat manita dediği çocukları hepsi seviyor. Bir de böyle düşün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılUzak mesafe ilişkisi yaşarsan aldatılman yüksek ihtimal e güvenmıyorsan devam etme en mantıklısı anlayamazsın çünkü yapan her türlu yapar uzakta
00 Yorumla
+1 yılGüvenmiyorsan bitir. Çünkü bu hisle olacak bir şey değil. Kuşku duyduğun insanları yaşamında tutarak kendine eziyet etme tatlım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılItiraf ettirmen lazım yoksa anlayamazsın elinde tutuyorda olabilir mesela
010 Yorumla
Soran+1 yılBeni mi elinde tutuyor soğuk yapıyorum öyle yapmamı da istemiyor kendi hep ilgili izin versem bu yaz evlenecektik
- +1 yıl
Ben ilk zaman ısınamamıştım soğuk yapmıştım umursamadım sonra bi umursadım umursamaz olaydım yani.
Sakin bozma bu halini fazla da uzatma. Dikkatli ol derim - +1 yıl
Hem mesela dedim😑
Soran+1 yılDikkatli cok kaptırmıyorum kendimi ama kendi bu sene adını koyalım seneyede evlenelim diyor öyle benim gözümj boyamaya falan da değil ciddi yani babamı falan araştırmıs
- +1 yıl
Araştırsın gelip görmesinden konuşmasından sonra manası ne
- +1 yıl
Kaç yaşında sevdicegin
- +1 yıl
Yani aranızda kaç yaş var
Soran+1 yılYani araştırmış dediğim ortak cevrelerimiz var aynı lisede okuduk ismini öğrenmiş sadece babamin 3 yas büyük benden 28 yaşında
- +1 yıl
Karakterini iyi anla bisi diyemem şöyle dersem yanlış çıkar böyle dersem şöyle olur vs.
- +1 yıl
Yani yaş olarak iyidir sanırım
+1 yılya fazla az ya da aşırı ilgi gösterir, yazışırken rutin davranır aynı şeyleri aynı saatte yazar ki şüphelenme seni saklamaya çalışır
00 YorumlaUzak mesafeli ilişki nasıl oluyor çözemedim bir türlü. Aldatılsan dahi ha uzak ha yakın ne fark eder ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zor anlarsın her şey sosyal medya değil istediğini yapar haberin olmaz
09 Yorumla
Soran+1 yılInstada yeni kızlar takip etmiş profilini falan düzenlemiş hobilerini yasadığı şehri eklemiş
Soran+1 yılBanada fazla ilgili ben anlamadım
Soran+1 yılE amaç ne o zaman madem yeni kızlar istiyor ayrılsın benden ben anlamıyorum bu yaza adını koyalım falan diyor
Soran+1 yıl1 saat
Soran+1 yılBana daha bu yaz evlenelim diyordu ısrar etti ne kadar ben hâla hızlısın diyorum hızlı diyince trip atıyor bana
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Böyle bir hissiyat varsa direk ayrıl. O his öldürsende geçmez :D
20 YorumlaŞüphe tek gerçektir. Şüphelendiysen bitmiştir bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılaldattı bak ben biliyorum . sende orada oyle habersiz otur dur .
00 Yorumla Şüphe ediyorsan aldatiliyorsundur emin ol bundan su götürmez bir gerçek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılInstagram şifresini istersin enm fazla başka bi şekilde de anlayamazsın
00 Yorumla
+1 yılKafanda kurmadığından eminsen hislerin yanıltmaz. Kadınların içi biliyor…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzaksa ister istemez insanın aklına gelir ama illa yapıyordur anlamına da gelmez.
10 Yorumla Sana karşı tavrı nasıl ilk gün ki gibimi yoksa soğukluk var mı arada
00 Yorumla
+1 yılAnlıyamazsın sadece o itiraf ederse yqdq flörtü sana mesaj atarsa
00 YorumlaAnlaman çok zor, bundan dolayı ilişkiyi bitirmen daha mantıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yasadim böyle 2yillik iliskimde son aylarda turbanli bi kizla aldatildigimi cok sık gördüm, ve iliskimiz devam ederken bei aldatiyormus 2yilin sonunda soyledi ve simdi evliler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKontrol sağlaman mümkün değildir ama ufak önlemler alabilirsin. Uyku saati seninle eş zamanlı olmalı çünkü sevgilisisin ve senden başka gece ilgileneceği bir şey olmamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılsürekli sana dönmez cevap vermez işim var der aradığında hep sonra derse anlarsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOnu anlayaman kolay kolay..
Oncin uzak mesafeli ilişkiler zordur.
Çevrende olsa belki anlarsın00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzak mesafe ilişkisinde soğuk davranıyorsa ilgisizse ondan anlarsın canım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzaktan sevmek çok yorucu , hareketlerinden anlarsın kısaca
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende bu soruyu çok sorguladım.. bir şeyleri saklıyorsa..
00 Yorumla
+1 yılYasamayi birak anlamana gerek kalmaz kafani da kurcalamamis olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Anlayamazsın. Ancak uzaklaşırsa, eskisi gibi davranmazsa anlayabilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Erkekler az aldatır çok aşırı çapkın bi tipse uzaktan onunla olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayamazsın o insanın vicdanına ve karakterine kalmış bir şey
00 Yorumla - Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne