Kınamayın beni.
Sevdik.
Şimdi ben iletişimi kesmeye çalıştıkca o ulaşmaya çalışıyor.
Nasıl yapacağım?
Sevdik.
Şimdi ben iletişimi kesmeye çalıştıkca o ulaşmaya çalışıyor.
Nasıl yapacağım?
Evliysen başkasına nasıl aşık olabiliyorsun? Gerçekten sizin gibi her önüne gelene aşık olan kadınlar yüzünden aşka olan inancım yerle bir oldu. Kadın kısmından iğrenerek ölmek istemiyorum, lütfen boşa kocanı çünkü kocanın kalbi senin için atıyorsa hiç heketmiyotsun kocanı.
İş arkadaşıysa bir şekilde cinsellik yaşamışsın dır seni kabul edip evleneceksen ayrıl, cinsellik yaşamasına başka bir bölüme geç adamı demet mevcut eşinle yaşa, adam yüzsüzce seni kullanıp atan tipler hayatından sil gitsin, bu konuda görüşünde bilmek isterim
Başka birine duygusal yakınlık göstererek evliliğini çoktan gözden çıkarmışsın sen. Eşinden boşanmayı düşünecek kadar çok seviyorsan zaten söyleyecek söz yok...
Cevap
27Cevap
Hayır tabii ki de aklındakini çıkart
Yapamıyorum
Boşanın. Bunun üzerine çok konuşmak istemiyorum yıldım çünkü.
Birde soruyor musun 🙄 her yerden engelle geçer gider, asıl suç evli olduğun halde baştan neden biriyle konuşur tanışırsinız😏
İş arkadaşı
İş arkadaşı işte kalır sadece mesai saatlerinde is konusunda iletişim kurulur, özele taşırsan olacağı buydu
Öyle olmuyor işte gözü kayıyor insanın
Soruyor musun bir de? Boşanmalısın tabi ki, adama yazık etme daha fazla. Yüksek ihtimalle hayatının sonuna kadar kimseye güvenemeyecek sayende. Tebrikler.
Bazen sevdiğini başkasıyla olduğunda buluyorsun ya çok zamansız ama emin misin sevdiğine seni eldeki kocadan da olma sadece cinsel çekimdir belki
Utanmaz adammış evli bir kadının yuvasını yıkmak herkesin harcı değil
adam doğrusunu yapıyor kalp bu olabilir ama kendini dizginlemen lazım evliyim kocam var diye
canım edersin o adamı sonra ararsın seninki sevgi değil arzudan ibaret
Gayet normal aşık olabilirsin gönül işte ne diyebilirsin ki boşan
Bnde yedim oyle bi halt ta coluk cocuk oldugu icin mecbur kalbimize homup yola devam ettik
Sonra bir baskasina asik olursun senin karekterin bu dert etme
eksik olan neydi evlilikte?
Çapkın kız boşanma :)
Anlık bir şey olabilir
Tahmin ettigim kişimisin acaba
boşan knka üzme adamı daha fazla
Boşanman gerekir
Yattinizmi peki
Ver gitsin belki geçer boşanmazsin daha
Senaryo tutmaz kežo
uzak dur
kınayı getir aney