Benzer olanlarla daha iyi anlaşıyorum fakat zıt olanlarla anlaşamıyorum demek değil bu. Ben her insanla anlaşabilirim çünkü anlayışı ve mutlu olmayı seviyorum. O kadar mutluluk düşkünü bir insanım ki Dünyada sadece ben ve düşmanım kalsa onunla bile halay çekmek isteyecek kadar ruh hastası bir manyağım s:
Görsel gerçekten de ne kadar hoş. Fazla benzerlikler bana göre insanın canını sıkar. ilişkilerde bana göre birazcık da karşıtlık olması gerekiyor. Arada olan ufak tefek çatışmalar ilişkiye heyecan katacaktır.
Bana benzer olan biriyle her zaman daha iyi anlaşırım. Zıt kutuplar birbirini çeker sözü tamamen bir hevesten ibaret. İlk başta çeker, doğru ama sonu olan bir şeye başlanmış olur. İlişkiyi asıl uzun ömürlü yapan şey benzerliktir bence.
Zıt olanla daha iyi anlaşıyorum. Çünkü ikimizin de farklı fikirleri oluyor ve bu farklılıklar sayesinde hem orta yolu buluyoruz hem de hayatta yeni bir bakış açısı kazanıp kendimizi geliştiriyoruz
Zıt birisiyle daha iyi olduğunu soyleyenler muhtenelen toxic ilişki seven tiplerdir
Tabikide bizimle ayni kafa yapısına sahip olan birisiyle ilişki kurmamız daha iyi... huzurlu olmak istiyorsan kendinle ayni düşünen bir insanla sevgili ol, ben her iki türle ilişki yaşadım zıt düşünen birisiyle bir ömür değil 2 dakika bile geçmiyor kardeşim Tabikide ayni kişiliklere sahip olucak kadar benzer birisiyle ilişki yasamak sıkıcıdır fakat çoğu konuda ayni düşünen birisiyle iliski yasamak hem partnerin hemde senin icin daha iyidir
Zıt olmak yahut yakın huylara sahip olmak gibi tanımlar inanmadım ben hiç.
Çünkü zaman içerisinde anladım ki insanlar ancak kıymet gördüğü, hoşgörü gördüğü, kendini özel hissettiği, anlaşılabildiği ve arada gururun, kibirin, olumsuz duyguların barınamadığı ortamlarda mutlu olabiliyorlar. Bu zemini temin etmekse elimizde, ama bu zemini kimler bizlere temin edebilir ve bizler bunu sunabiliriz? İşte asıl soru bu...
Herkes dertsiz, ekonomik durumu iyi, işi elinde, benmerkezcil, al gülüm ver gülümcü anlayişta, gururunu , aileni, kendi karakterini hiçe sayabilecek kadar ona bağlı olan , olumsuz hicbir şeye tahammul etmeyen ve kanaatkarsiz, rol model aşklar -kurbanlar- ariyor kendine!!
Tabi ki benzer olanla, zit hayati yasayan biriyle yasam biçimi hic bi zaman uymaz, onun dogrulari sana yanlış gelir, sürekli tartışma ve huzursuzluk olur
Hayatımdaki adam benım tam Zıt karakterim bence şimdiye kadarki en güzel ilişkim çünkü tamamlıyoruz birbirimizi. Aynı olunca huylar tartışma bol oluyor