Soldan en sondaki olan benim. Sağdan en baştaki siyah ayakkabılı ve ortadaki çizmeli hastaneden çalışma arkadaşlarım yaklaşık 2 yıldır beraber çalışıyoruz hemşireler. Ortadaki ile aramız daha iyi fakat son zamanlarda değiştini düşünüyorum yanındaki onu etkiliyor gibi bana olan davranışları değişti ve beraber takılmaya başladılar. Yanlarına geldiğimde ne konuşuyorlarsa susuyorlar sessiz davranıyorlar geçtiğimiz aylarda hoşlandıkları genç bir doktor vardı hastane de cerrahtı bana yazıldığını biliyorlar fakat ben reddetmiştim ve konu kapanmıştı reddettiğimi de söylemiştim anlatmıştım detaylarıyla onlara. Sağdan En baştaki kızın ortadaki kız arkadasımı da etkilediğini düşünüyorum yanına çektiğini çünkü eskiden böyle değildi. aynı zamanda doktorlara karşı laubali davranmıyordu şimdi ikisi birden laubali davranışlar sergilemeye başladılar sanki yarıştalar gibi.. benden de uzaklaştılar sizce ne yapmalıyım? Muhattap olma isteğim kalmadı
Bunu duyduğum için çok üzüldüm :((. Belki de sevdikleri cerrahın ilerlemelerini reddettiğinden , onların tarafında biraz kıskançlık olabilir gibi görünüyor. Onlarla temas halinde olmak istemiyorsan da , kendini uzaklaştırmak ve kendi arkadaşlıklarına ve ilişkilerine odaklanmak en iyisi olabilir.
Böyle bir durumda istenmediğimi sezersem mesafeli davranırım. Kötü, olumsuz bir şekilde algılanmasın sadece mesafe ve kendi dünyamda takılırım. Yeniden yaklaşmak istediklerinde de mesafeyi korurum. Taviz vermem. Ama tüm bunlar iyi niyetle ve güler yüzle olur. Olumsuz bir şey hissettirmem. Sadece yapmış olduklarının karşılığıdır. Ve geri dönüşü olmaz böyle devam eder benim için.
Ayrıca benim sezdiğim/anladığım durum da bu konuda şu doktor sana ilgi duydu. Adım attı. Senin içine sinmedi. Kabul edemedin. Bunu bu iki arkadaşına anlattın. Bu iki arkadaşta kendi aralarında konuştular. Belki kendilerinin doktora ilgisi oluştu. Ve bunu sana yansıtmak istemediler. Belki niyetleri ciddi de olabilir veya olmayabilir. Doktor bu yanaşmalara belki ciddi belki de ciddi olmayacak şekilde karşılık verme olasılığı var sana intikam olsun diye ( tabi bu doktorun karekterine de bağlı ).
Yani burada çok olasılık dönüyor. Senin doktorun ilgisine karşı kararın netse dosdoğru yoldan ilerleyip, yaşanacak olasılıkları izlemendir mesafeyi koruyarak..
Öncelikle, fotoğraf cennetten bir enstantane gibi... Kadın arkadaş gruplarının, bir erkek sözkonusu olunca birbirlerine karşı, kendi aralarındaki davranışlarının tuhaflaşmasını anlamıyorum. Sanırım hiç bir zaman da anlayamayacağım. Biz erkekler arasında böyle gariplikler olmaz çünkü. Eminim yanlarında sen yokken seni çekiştiriyorlardır.
Fotoğrafta seni saymazsak topu topu iki kişi var. İlk kısmı öyle bir yazmışsın ki insan fotoğrafta başka kim diye arıyor 🤠 yorum yapmayacaktım sadece bunu söylemek istedim. Belli ki o kızlar seni kıskanıyor ama kadınların arasında dönen bu alengirli olaylarda fikrim yok maalesef.
Kızlar arasında sıkça olan bir durum nedeni de bariz belli vay efendim o doktor bu kızda ne buldu da teklif etti anladığım kadarıyla mevzu burdan patlak vermiş ardı da kesilmemiş seni bir doktor ile iş gereği konuşurken bile görseler kıskançlıktan çatlıyor olmalılar
Muhatap olma isteğin kalmadıysa bence kendi kabuğuna çekil derim. Sevdiğim iki yakın arkadaşım var. Yalnız bir tanesi zamanla soğuk esprileri ve bazen patavatsız konuşmaları ile uzaklaştırıyor. Dolayısıyla son zamanlarda çoğunlukla tek takılmaya başladım ve zaman bakımından uygunsak hoşlandığım kız ile vakit geçiriyorum. Hatta onun yanında kendimi mutlu hissediyorum.
Bi tane hikaye vardı 3 kız arkadaş ile ilgili. Biraz benziyo bu durum. Senden uzaklaştılarsa sende öyle yap , uzatmaya gerek yok aslında. boş ver gitsin. Daha sağlam ve sana değer veren arkadaşlar edin.
Bi insan başkasının düşünceleriyle hareket edip sana karşı olan davranışları değişiyorsa o insandan uzak dur. Seni gerçekten tanıyan, dost bilen biri başkasının aklıyla sana karşı davranış sergilemez.
Kanki senin tipin iyi ama burada ortadaki daha iyi çıkmış.. senin bu yaşadığın şeyleri bende yaşıyorum.. o davranış şeklinin değiştiğini farkediyon yani
Konunun özeti kadınlar güzel ama tehlikeli varlıklardır. Bence siz çizginizi bozmayın ve idare etmeye çalışın. Karşınıza daha iyi arkadaşlar çıkacaktır eminim. :)
Seni kıskanıyorlar ve içlerinde gruplaşmaya gidiyorlar sanki. Kadınlarda oluyor böyle şeyler. Eğer istemiyorlarsa sende takılma. Belkide sana güvenmiyorlar belkide içten içe düşmanlık besliyor
Bu yazdıklarını açıkça onlara sor, eskisi gibi değil noldu de eğer cevap alamazsan da arkadaşlığını bitirebilirsin, sen yıpranıyorsan en iyisi muhattap olmamak.
Bence onlardan hızlı bir şekilde uzaklaşmalısın. Birincisi zaten onların isteği de bu ikincisi sana zarar verecek sinsi planlar seni bekliyor olabilir. Kadınların çoğu böyledir 🙂
basit ikisinin ortak zevkleri var ve beraber egleniyorlar ve sen onlara uymuyorsuncokta kafaya takilacak bir durum degil sen arkaslarin icin kendini bozma
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Boşuna dememişler dötü yere yakın olandan kork diye :D
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
İş arkadaşlarınla aynı zamanda dost olmak zorunda değilsin, Aranda herzaman bi mesafe olsun. Dostlarını dışarıdaki arkadaşlarından seç
Bana göre ortada ki fena birine benziyor diğer kızı da o doldurup cephe almışlar gibi sen kendine bak hayatına bak boş ver uzaklaş sinsirellaya benziyor 😂😂