geçen sene bana istemediğim halde zorla dokunan genç bi erkek vardı. Cezasız kalmıştı. Bi daha görmedim. Geçenlerde bizim oralarda dolanırken story atmış, hesabını herkese açmış.
Bende tutamadım kendimi sinirden defol bi daha yaklaşma diye mesaj attım. Heralde yine polise giderim diye korkudan engelledi.
Hemen ardından dün gece resim paylaşmış altına “Çok çektim, çok şey öğrendim, çok değiştim 🌹” yazmış.
Ne demek oluyor bu? banane değişmesinden? Niyeti nedir
Bende tutamadım kendimi sinirden defol bi daha yaklaşma diye mesaj attım. Heralde yine polise giderim diye korkudan engelledi.
Hemen ardından dün gece resim paylaşmış altına “Çok çektim, çok şey öğrendim, çok değiştim 🌹” yazmış.
Ne demek oluyor bu? banane değişmesinden? Niyeti nedir
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen de engellesen de görmesen onu daha iyi olmaz mı senin açından?
zaten engellemiştim ama cezasız başı boş dolaştığı için ne olur ne olmaz ara sıra nerelerde dolaştığını biliyim diye bakıyodum.
burada bi art niyet varmıdır tekrar polise gitmek istemiyorum yaşı genç diye ciddiye almıyorlar
Hangisine üzüleceğimi şaşırdım. Hala senin bulunduğun muhitte geziniyorsa eğer ve kendisinin oralarda normalde işi yoksa (ikamet, okul, iş yeri gibi) bunu polise Ya da aile büyüklerine bildir
haklısınız ama polisten korkuyodur dimi bi daha asla tekrarlanmaz dimi
Tabi ki de. Zaten yapacağı olsaydı bunu gözüne gözüne sokmazdı kimsenin kanıt gibi. Özür dilerim sadece örnek için söyledim inşallah tabi ki bir daha böyle bir şey yaşamazsınız
içimi rahatlattığınız için teşekkürler Allah razı olsun
Rica ederim ne demek
daha neden takip ediyorsunuz peki?
cezasız kaldı, yani başı boş dışarıda dolaşıyor bildiğiniz. Ne olur ne olmaz tedbirim olsun diye baktım. İyikide bakmışım değil mi
keşke mesaj atmasaydım allaha havale etseydim ama korktum
ee burada çocuk sizne nasıl nerede böyle bir yakın temasa izin verdiniz demekki sevgilimiydiniz
hayır adres sorma bahanesiyle yaklaştı tanışalım diye tutturdu sarılmak istedi uzaklaştım prşimden geldi sonra olan oldu
böyle biri gerçekten değişebilir mi o yaşananlar gözümün önünden gitmiyor
bu kişiden çocugunuz olabilir yani bunu yapan kişi ilerde evlenceginiz eşinizden olmadıgı anlaşılırsa yani dnayl başınız çok yanar çok zor durumda kalabilirsiniz birde bunu 1kere yapan 2 inciyi senin gelicegini düşünür diyorum
ne yaşattıgını yazarsanız yardımcı olabilirz elimizden geldigi
kadar
pardon tam net anlatamadım, tecavüz gerçekleşmedi ama kucağına aldı duvara dayadı sürtündü zorla öptü felan bu tarz şeyler. Yapma dur dedim durmadı maalesef gücüm de yetmedi
sizce art niyet varmıdır ama bişey yapmak istese çoktan yapardı dimi? dün gecede söz paylaşmış çok değiştim felan diye
bunu yapan ilerisinide yapardı yanlız gözü dönmüş bir anda yaşı kaç bu kişini
bana yalan söyledi 17 dedi poliste 15 olduğunu öğrendik. Ben 19. Görseniz hayatta 15 demezsiniz en az 19 gösteriyor
gençlik dedim, genç erkek o an duramamıştı dedim. Hiç iletişime geçmedim, bela dahi okumadım. Bi baktımki 1 sene ardından gene aynı ilçede geziniyor korktum bi an
o çocuk oldugunu bildigi için hapise girmez sicili temizse ev hapsi felan
heh aynen haklısınız işte o yüzden cezasız kalıyor polis işe yaramıyor
siz şuanda aileniz biliyordur bu durumu onlarada anlattınızmı birde çocuk sizin takip ettiginizi biliyormu
o yüzden korkmıcak bu olay tekrarlanbilir sen yanında bir göz yaşartıcı sprey taşısana
kades uygulamasınıda indir kendini tanımlat böyle bir şey yaşadıgını olıcagını anlıcagın an kades bas polis gelsin
evet aileler biliyor benim babam hariç yoksa katil olurdu, takip ettiğimi bilmiyor
dediklerinizi dikkate alıcam sağolun
peki siz üniyemi gidiyorsunuz
lise sonum