Aldatma asla tasvip edilmez ama insan aldatan birini bile güzel görmek istiyor ya bu tipler ne böyle abi insan spor yapar, kas yapar dövüş kulübünden fırlamış gibi karizmatik duruş sergiler. Baktıkça midesi bulanıyor be insanın. Elbette güzel kaslı karizmatik olanlar aldatsın demiyoruz. Hayattan soğutuyorlar böyle tipler be tipine bak önce sonra cesaret bul dubına turp suyu sıktıklarım izleyesi gelmiyor insanın Müge Anlıyı bile
Bunun cinsiyeti yok içinde varsa yapan yapıyor erkekler saklayamaz çıkar ortaya ama kadınlar zor belli eder bunu... Bende bilmiyom 1 kadın 1 erkek neyine yetmiyor diye
bi de erkeklerin savunmalarına bak utanmadan suçu kızlarda arıyorlar kendilerini savunamıyorlar bile onlar ne yapsa haklı gibi görüyorlar kendilerini hemcinslerine laf yediremiyorlar
Erkeğin aldatması eşitle olan sorunlardan olabileceği gibi kişilik eksikliğinden de olabilir. Aldatmak hiçbir şekilde meşru görülemez ama kadınlar da bunu kullanıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aldatıldıysan kendini sorgula nasıl kısıtladın da aldattı
pekınsen yaparsan ne olacak nafaka mı odyeyeksın yoo adam olsaydında bana yetseydın dıyeceksın yazıyorum ama ınan bı gram anlayacagını da sanmıyorum yaa
ama cok sevıyorsun bırakmak ıstemıyorsun ve aldatma sadece cınsel ıstegın karsılanmıyor senı cok sevıyor o zman yınede bosanırmısın yoksa kacamaklar hosuna mı gıder