Aşk İlişkileri Temas bağımlısı olduğumu nasıl anlarım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Temas bağımlısı olduğumu nasıl anlarım? Güncellemeler+1 yıl Bir arkadaşım var (erkek) sürekli ona temas etmek istiyorum istemsiz bir şekilde temas etme isteği geliyor ama kendimi tutuyorum ben temas bağımlısı mıyım? Temas bağımlısı olduğumu nasıl anlarım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Elin kolun rahat durmaz sürekli temas edersen. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Etmiyorum ama etmek istiyorum istemsiz bir şekilde ve kendimi tutuyorum etmemek için Yorumla
adımyavuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Seviyorsun da olabilirsin başkasına aynı şey oluyor mu 0 0 Yorumla
Zedprex_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Off çok uzun anlat anlat bitmez.Bence sen temas bağımlılısın 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sürekli temas ediyorsan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Etmiyorum ama etmek istiyorum (istemsiz) ve kendimi tutuyorum Yorumla chace +1 yıl Sal gitsin jsjs Yorumla
StevennDen Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Ben öyleyim maalesef 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sence ben öyle miyim? Yorumla StevennDen +1 yıl Seninki biraz çekim gibi Yorumla Soran +1 yıl Dediğim gibi temas etmek istiyorum ona ama etmemeye çalışıyorum ellerini tutmak istiyorum tutamıyorum içimde hep o temas etme isteği 😂 Yorumla StevennDen +1 yıl Çok iyi biliyorum o hissi iç gıdıklıyor :) Yorumla Soran +1 yıl Temas bağımlısıyım ben o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Elin kolun rahat durmaz sürekli temas edersen.
Etmiyorum ama etmek istiyorum istemsiz bir şekilde ve kendimi tutuyorum etmemek için
Seviyorsun da olabilirsin başkasına aynı şey oluyor mu
Off çok uzun anlat anlat bitmez.
Bence sen temas bağımlılısın
Sürekli temas ediyorsan
Etmiyorum ama etmek istiyorum (istemsiz) ve kendimi tutuyorum
Sal gitsin jsjs
Evet öylesin bende öyleyimm
Bende bacak bacak üstüne atıyom arkadaşımın
Ben öyleyim maalesef
Sence ben öyle miyim?
Seninki biraz çekim gibi
Dediğim gibi temas etmek istiyorum ona ama etmemeye çalışıyorum ellerini tutmak istiyorum tutamıyorum içimde hep o temas etme isteği 😂
Çok iyi biliyorum o hissi iç gıdıklıyor :)
Temas bağımlısıyım ben o zaman