aynı iş yerindeyiz, dışarda yemek yiyelim oturalım dedi watsapta yani mesajlaşırken her şey iyi... iş arkadaşlrın yanında gunaydın dediğime bile karşılık vermiyor!! gelip konuşmuyor bile iş yerinde sizce sebebi ne olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar mesafeli tanımıyormuş gibi davranması kesinlikle normal değil en azından iş yerinde normal iş arkadaşı gibi takılabilir sana. Onunla konuşmalısın bu konuyu.
01 Yorumla
Soran+1 yıldün işyerinde başka biriyle sohbet ediyordum çay içiyorduk beraber, buda arkadaşlarının yanına geldi bizş gordu acaba kuskandıgı içindende olabilir mi? gunaydın deyince yüzüme bile bakmadı
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İş yerinde çalışanların ilişkileri pek hoş karşılanmaz genelde yönetim tarafından, sektöre ve işe göre değişir tabi ama bundan çekinip abartmış olabilir dışarı belli etmeme durumunu
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılİş yerinde karşılaşmak istemiyor olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ilişkinin duyulmasından endişe ediyor işinize yansımasın diye diycem ama kesinlikle verilen selamı almamak nasıl bir kafadır ya.. Yani en azından normal davranabilir bu şekilde küçük düşürücü davranışlar sergilemektense.. Size nerede ve ne olursa olsun saygı duyan insanlarla beraber olun ve kendinizi ezdirmeyin derim.. Keyifli günler..
11 Yorumla
Soran+1 yıldün işyerinde başka biriyle sohbet ediyordum çay içiyorduk beraber, buda arkadaşlarının yanına geldi bizş gordu acaba kuskandıgı içindende olabilir mi? gunaydın deyince yüzüme bile bakmadı
Hem kahve icmeye gitmiyorsun hem baska erkekle konusuyorsun sonra selam almıyor diyorsun 100 kisi yazmis hep ayni akıl adam bak kimle konusuyor diyip icinden selam almadi demekki bu kadar basit bir soru cevabi
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama.. peki şimdi nasıl olacak tekrar yazack mı bana
Seni sevmiyor olabilir.
Senden utanıyor olabilir.
İşini etkilemesimden korkuyordur.
Nazar degmesin diye bakmıyordur.
Disiplin konusunda katı olabilir.
ya da duyurup is yerimdeki diger kızları kafesten uçurmak istemiyordur.
Hareketlerine bakarak elemeye başla şıkları010 Yorumla
Soran+1 yılerkekti konustugum naya yakışıklı hemde
Soran+1 yılben mi suçlu oldum simdi napim adam kendisi benle konuşmayı başlattı!!!
zaten ondan sonrada cevabımı vermedi diye sldim rehberimden simdi faeketmiş bence hangi sebebten dolayı onu sldiğimi- +1 yıl
Heycan ariyorsun. Farkli deneyimler seni heycanlandiriyor. Ama degisiklikten korkuyorsun. Anladigin kadariyla. Özelden de iletişim kuruyorsun. Ve cevap vermedi diye engel olayi bir nevi trip gibi olmus. Erkegin sinirlenmekte haklı. Gizliyiz eleştiriye acık ol soruna odaklan.
Soran+1 yıldöner mi bana tekrar
Soran+1 yılne diyosun sen kendin anlıyomusun yazdıgından 😂😂😂😂
+1 yılİşyerinde mesafeli durmak istemesi anlaşılabilir ama verdiğin selamı almayacak kadar da olmamalı. Hic hoş değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen size katılıyorum kişilerimden silmekle sizcd hata mı ettim?
- +1 yıl
Değersiz hissettirmis sana kendini, ben olsam bende görüşmem. Siler geçerim. Kimi erkekler uzun süre iliskilerine rağmen toplumda hiç bir mevzu yokmuş gibi davranır, bu tür seyler bana göre değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa duyulmasını istemiyor ya da senin tipinden utanıyor ya da takılmak geçiriyor zamanını. Duyulursa herkes öğrenir diye
03 Yorumla
Soran+1 yıltipimden utansa neden beni dışarda yemege davet etsin? ayrıca utanılacak tipim yok fizik olarak da yuz olarak da ondan kat kat iyim
- +1 yıl
Sevmiyor gerçek anlamda demek ki
Soran+1 yılneden sık sık karşıma çıkıyor oxaman
Bu tür erkekler net şekilde ciddi olmadığı o kişiyle adı anılsın istemediği için böyle yapar. Sen olursan başka kimlen konuşabilecek bilinirsen..
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız zaten rehberimden sildim telfonunu bidahada muhattap oldugumu düşünnüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılIşyerindeki otoritesini korumaya çalışıyordur hepsi bu. Aşk ilişkisi ile göz önünde olmak istemiyordur. Ben aşkı da işi de birbirine karıştırmam ulen imajı çiziyor yani :) kötü bir şey değil. Sende bu detaya takılma bence.
00 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle dedikoduya maruz kalmamak adına bunu yapıyor hatta tamamen seni düşünüyor korkacak bişey yok
00 Yorumla
+1 yılfazlasıyla özgüven problemi var bence, milletin kendisini sana yakıştırmadığı düşünebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılozaman watsapta neden beni yemege davet ediyor ya da kafeye
+1 yılPotansiyelleri azaltmak istemiyor seninle olduğunu herkes bilmesin ki ilerde ayrılırsanız başka seçeneklere geçiş kolay olsun 🌸
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörüşmemekle en iyisini yapmışsın canım bundan sonra onu yok say cünkü bu hareketi bir çok anlam içeriyor göğsünü gere gere seninle olduğunu bildirmiyor ve buna uygun davranmıyorsa hakettiği yok sayılmaktır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Sen peki bu görmezden gelene nekadar tahammül edeceksin onu sordun mu hiç?
Onun tavırları yerine kendini önemse sonucu görürsün.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılcanım yaa işyeri flörtü güzeldir mesafeli olmak da daha iyi ama. gunaydin diyene nasıl cevap vermez 😡
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Rollenmiş otoritesini koyuyor dışarda da aynı muhabbeti yapıyorsa yol ver
017 Yorumla
Soran+1 yılhoşlanmıyor mu dersin
Soran+1 yılkaç defa yemege kahveye davet etti gitmedim dışarda nasıl oldugunu bilmiyorum
Soran+1 yıldünki tavrı bu yuzden mi dersin?
daha hoşlandıgını bile bana soylemeyen bi adamla ne yemege gidecem buda bana saçma gelir
Soran+1 yılofff evet dogru.
peki dünki tavrında buna mı baglıyorsun
Soran+1 yıldün işyerinde başka biriyle sohbet ediyordum çay içiyorduk beraber, buda arkadaşlarının yanına geldi bizi gordu acaba kıskandıgı içinde olabilir mi? gunaydın deyince yüzüme bile bakmadı
Soran+1 yılsoguk tavrından dolayı rehberimden sildim ama şimdi bende ona bişeyler hissettigimi farkettim ☹️sizce tekrar bana yazar mı eskisi gibi
Soran+1 yıltamam tesekkürler yorumlarınız için 🙂
Soran+1 yılozelden yazdım link istemişsin link gonderemiyorum
Soran+1 yılmesajını gormedim simdi bakarmısın
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılözel hayatla işi kesin çizgilerle ayırmış demek ki. ama selam dahi vermemesi garip
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılen azından selam verebilir yani bence bitir konusmayı
00 Yorumla Flörtsünüz çünkü ve iş yeri ciddi bir ortam. Olması gereken bir şey bu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Laf söz dedikodu olmasın istiyordur. İşyerinde dedikodu çok olur
00 YorumlaBirçok sebebi olabilir ama mesajda farklı diğer türlü farklıysa koy popon tekmeyi yaramaz 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılKorkuyormu acaba giizli kimse bilmesindiye uzak duruyor olabilir
00 Yorumla
+1 yıliş yerinde öyle şeyler sevmiyordur ya da başka şeyler vardır😃
00 YorumlaKardeşim bazı erkekler
İş yerinde aşk ile işi karıştırmaz00 Yorumla
+1 yıliş yerinde olduğunuz için olabilir mi?
gayet doğal bakarsan.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen düzgün bir sey oldun da sanki ama herseyi bekle ondan tipik türk kızı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılaynı iş yerinde olmaya bilir kurallarınız olabilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılMilletten çekiniyor demekki ağızlarına sakız olur korkusu vardır yaptığı doğru bir şey demiyorum yanlış anlama
00 Yorumla
+1 yılAslında seni görmezden gelmiyor ama iş ortamı olduğu için üzerinde baskı olduğu için mecburiyetten böyle yapıyor olabilir
02 Yorumla
- +1 yıl
Olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü orası iş yeri :D
00 Yorumla
+1 yılİşyerinde bu tarz durumlar hoş karşılanmaz ve bazı işyerleri çiftlerin aynı işyerinde ya da departmanda olmalarına karşı
00 Yorumla
+1 yılYa işyerinde ciddiyet ortamı oluşturmuştur, ya seni yanına yakıştıramıyordur, ya da aldatılıyorsundur
00 YorumlaBeğenmiyordur seni ama akşam olunca her dk mesaj atıyodur demi
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır aksine her saatte denk gelse yazıyodu
dün rehberimden sildim artık yazmıyor
Aşkla iş karıştırılmaz derler ama ben biraz kuşkucuyumdur... O ortamda onun tek sevgilisi misin? Bunu araştır derim
00 Yorumlaİşyerine aşk ilişkisini taşımak istemiyordur belki. Bunu kendisine sorup öğrenebilirsin
00 YorumlaÖzgüven problemi vardir veya is yerindeki arkadaslarinin tepkilerinden cekiniyodur
00 Yorumlaİs yerinde mesafe gerekli yaptigi normal mesefeli olmasi gayet dogal yani
00 Yorumla
+1 yıldile düşmeyeceksin iş ortamında adam akıllıymış
12 Yorumla
Soran+1 yılbi gunaydın demekten ne olabilir ki başka kızlarla şakalaşıyır bile
- +1 yıl
çok korkuyor demekki
Ona sorsana nedn böyle yaptgni sor
02 Yorumla
Soran+1 yılsildim rehberimden yazmadı o da dünden beri
+1 yılSevgilisinden çekiniyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok sevgilim diyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Etiket olmak istemiyor demek ki ciddi değil yani
04 Yorumla
Soran+1 yılhım acaba iş daha ciddiye binmeden kimsenin ogrenmesini de istiyor olabilir mi?
dışarda daha binkahve bile içmedim onla ben istemedim
Soran+1 yılpardon biraz karışık yazmışım
+1 yılkarşına al ve güzelce konuş bence
bu konuyu00 Yorumla
+1 yılAşkın cilveleri işte ne dersin.😘
00 Yorumla
+1 yılÇekiniyor olabilir çekingen bi insan mı
00 Yorumla
+1 yılKendisine sormayı denedin mi
00 Yorumla
+1 yılİş yeri ortamından çekiniyor olabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilinmesini ıstemıyordur
00 YorumlaKendi işine odaklanmış en iyisi bende sevmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOnlardan saklıyordur büyük ihtimal
00 Yorumla Sevgilisi olabilir ya da utanıyodur
00 Yorumla
+1 yılYedeğiyle ilgilendiği içindir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakmadığındandır, bunu görmek zor olmasa gerek.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni cepte tutuyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden utanıyor olma ihtimali var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşle aşkı karışırmiyor işte veya utanıyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEee, is baska ask baska
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe fırtınalı aşk ama 🤣
00 YorumlaMesleği ne?
04 Yorumla
Soran+1 yıldoktor ikimizde
Soran+1 yıltip olarak da sanırım bi tık daha iyim ondan
+1 yılDirek ona sorsan?
09 Yorumla- +1 yıl