Güncellemeler
+1 yıl
E ne güzel işte niye şikayet ediyorsun falan diyen arkadaşlara toplu yanıt vereyim burdan pxbxbdbzbzb şikayet etmiyorum arkadaşlar tabiki güzel bir şey bu ama bu zamana kadar hiç bu kadar uzun süre bu kadar düzenli giden bir ilişkim olmadı önceki ilişkilerim max 1 ay sürdü ve hep kavga ederdik hatta 1 haftada biten bir ilişkim olduğunu hatırlıyorum sadece alışık değilim bu duruma o yüzden garipsedim biraz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
maşallah buralara yazıp insanlara anlatıp nazar değdirme
Aslında haklısın her şey iyi giderken birden kendime nazar değidirip herşeyi batırmayayim şimdi ndkcjxhxhxhd
Ee ne güzel ille ağzınıza sıçılmasını mı istiyorsunuz kadınlar ben sizi anlamıyorum
Ndjxjdhdhdgsjhshd ne alaka ya o nerden çıktı sadece alışık değilim
Haa ben olayı yanlış anlamışım soran kadın sandım pardon 😂
Aga renk körü müsün maviyim görmüyo musun pdjxjxhxhdhbx
Ama kadın olsa ne değişecekti ki oda aynı şekilde düşünüp aynı soruyu bi kadında sorabilirdi yani kdjxhdhhxbxd
boş ver ben iyi değilim
Yarasın ablam ckdjdjhxgxjv
Kavga etsek aman her şeye trip yapıyor, her şeye bir şey buluyor. Alttan alsak niye kavga etmiyor. Ne güzel işte seninle iyi geçinmek istiyor daha ne olsun?
Yok kötü bir şey demiyorumda tabiki güzel birşeyde ne blm alışık değilim bu kadar önemsenmeye fazla iyi bir şey gibi geldi bana o yüzden lan acaba bir şey mi var işin altında diye bir anlığına da olsa düşünmeden edemedim
Yok yok zanetmem ya yani sana değer verdiği için öyle yapıyodur. Bende o durumda olsam bende öyle yapardım. Sevgilinin kıymetini bil. Ya da siz erkekler böyle kızların kıymetini bilin diyim genel olarak 😉
Tabiki o benim için kıymetli onu kaybetmek istemem ama duygularıma kendimi fazla kaptırarak yenik düşüp hayal kırıkliğına uğramaktan korkmuyorum değil. Bu onunla değil kendim ile ilgili.
Sence bu sefer doğru kişiyi bulmuş olabilir miyim bashettiğim kadarı ile fikrin nedir?
Yani evet orada haklısın kardeş. Olayınız ciddi değilse kızın böyle yaklaşması biraz saçma mı diyeyim yani tabi bu ileri doğru değişmezse çok iyi bir şey de. Değişirse de yani ne biliyim belki kızın karakteri öyledir yani belkide kendisi öyle yaşamayı seviyor ilişkiyi yani
Yani olabilir neden olmasın 7 ay sürdüyse vardır bir şeyler belki
İlişkimiz ciddi
O zamansa olabilir tabikii yani eğer öyleyse
Şöyle söyliyim
Hani her dediğime hak veriyor ama aynen haklısın diyip geçmiyor duygularınıda katarak uzun uzun açıklama yapıyor kendini nekadar hatalı ve suçlu hissettiğine dair
Ne güzel işte yani bence olması gereken bu sallamıyor olan şeyleri dediğim gibi değer veriyor yani
Bana tek bir anda sinirlenebildiğini hatırlıyorum oda kıskandığında onun dışında bağırsamda çağırsamda alttan aldı hep
Bu kız beni gerçekten seviyor mu dersin?
Doğru kişiyi bulmuş olabilir miyim
Oldukça normal bence
Kavga etmeden evlenme
Neden
Çünkü kavgada tanırsın karşındakini
İşte gerçekten olgun bir ilişki
Öyle diyosan
çok şanslısın üzme onu herkesin sabrı var
Onu bilinçli olarak üzmek yapacağım en son şey
Mutlu huzurlu nice yıllar
Teşekkkür ederim
Rica ederim
Onu mutlu edecek işleri yap
Hiç mi 🙄
Kıskandığı zamanlar olduğunda tatlı bir sinirlenmesi oldu ama onun dışında hep alttan aldı hiç bir zaman kavga boyutuna gelmedi durum
Çok sevinme illa bir yerden patlak verir
Öyle mi dersin
Genelde hep böyle oluyor
Hep mi
Genelde öyle oluyor benim başıma çok geldi öyle
Niye anormal olsun?
Ne bilim ya bu kadar önemsenmek bana fazla geldi kamera şakası falan olmalı alışık değilim ben bu duruma bu kadar önemsenecek neyim var benim
Yaş kaç senin?
20
Yazarim sonra ya uyucam şimdi
Daha ne istiyorsun iyi isde
Normal