MMerhabalar dertlesmem gerek yardimci olur musunuz?

Merhaba güzel insanlar. 2yillik ilişkim var ve ailem desteklemiyor normalde sevgilim askere gidip orada kalcak sirf askeri ücret için vermicekler diye. Simdi ailem ogun yanımdaydı simdi herkes cephe aldılar. Sevgilini bırak bize gel affederim diyorlar. Sevgiljn hariç herkesle evlendirelim diyor. Ask dediğin şeyin elbet birgun biteceğini maddi yat için tartışacağız da bunu da biliyorum. Zaten önemli olan da bu değil mi? Simdi diyeceksiniz ki ne den ailen istemiyor. Arkadaşlar sevgilimin annesi eskiden kötü iş yapmış eski hayatı için sevgilimi suçluyorlar. Ama sevgilimin bir suçu yok ki burada anlamadığım şey de bu zaten. Maddi durumları da kötü olduğu için kızım sen hep eli bol büyüdün sıkışık duramazsın diyorlar. Evet haklılar belki ama arkadaşlar bir yanda ailem bir yandan canımdan çok sevdiğim sevgiljm var. Ailemin bana dediği şey şu kalbini sök ver demek gibi bir şey canım okadar yanıyor ki sırf bu yüzden neyin nasıl olacağını bilmiyorum. Baba zamana bırakalım dediğim halde ille de o olmaz diyor istersen trilyonluk olsun diyor benim kafamı eğmiş olacaksın diyor. Canım çok yanıyor kimseye belli edemiyorum. Hic arkadaşım yok dertkesebilevegim sevgilimden başka ona da anlatamam böyle babam 15gunfur hiç konuşmadı ne aradı ne sordu. Daha dmejn yanına gittim bin tane erkek gelir bir tane babam var dedim elini tuttum sarıl bana lütfen dedim güvenim yok dedi nasıl kazanırım dedim o cocugu bırak o zaman guveniriz diyor. arkadaşlar ben sevgilimi bırakamam benim dostum sırdaşım hersyeim oldu beraber güldük beraber ağladık aile dediğime de pek bakmayın baskıcı bir aile sahibim yani hiç bir kararında yanımda olmadılar bir kere desteklemediler Simdi durmuş biz yanınızdayız bırak yeterki kötü bisey de yapsan Burak diyorlar ama sırf annesinin eski yaşantısı için sevgilimi bırakamam babamla nasıl konuşmalıyım ne yapmaliyim yardımcı olur musunuz? Ne olursa olsun babanın kanından çağındayız gidinde kocaya kacamam. yapmam bunu ama sevgimin peşinden koşmak ıstiyorum ne yaocami bilmiyorum bana yardım eder misiniz?
MMerhabalar dertlesmem gerek yardimci olur musunuz?