Güncellemeler
+1 yıl
Ablasının numarası var ona desem mı "Numaramı ona ver bana yazsın tanıyalım birbirimizi" die
Güncellemeler
+1 yıl
Söz alışverişine çıktığımızda bi ara tesadüf bi şekilde yanlız kalmıştık onda falan isteyebilirdi numaramı ama demedi bisey🤦♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İlk görüşme güzel geçtiyse iki taraf da tanımak istiyorsa numaralar hemen verilir
Hayır siz demeyin, görücü usulünde bu uygun bulunmaz. Büyükler verir numaraları zaten
Annesi dedi bi kaç kere telefonda konuşsanız bişey der mi baban die ben hayır bişey demez demiştim.
Söz alışverişi yaptığınıza göre işler baya ciddiye binmiş olmalı değil mi
Aileler anlaştı kaynaşti işte biz daha baş başa 2 kelime etmedik
Siz annenize söyleyin durumu, anneniz halletsin bu durumu
Bazen görücü usulü, diğer türlerden daha sağlam oluyor.
Evt öylede daha iki kelime etmedik karşılıklı çekingen belli olmaz ama böyle
Evet zamanla tanıyacaksınız birbirinizi
İlk görüşmeden sonra birbirimizi biraz tanıyalım dersin verirsiniz numaraları
Sen söyleme başka birine soylettir sen istiyormuşsun gibi yapma başkasının fikri gibi olsun annen ablan teysen birine soylettir
Hmm haklı olabilirsin tamam bakaym
En başından alıp konuşmaları gerekiyor ki birbirlerini hızlıca tanısınlar
Aynen doğrusu bu bencede
Sana mı görücü geldi
Evt sözlendik ama daha 2 kelime konusmuslugumuz yok olmaz istemem bu gidişle utangaç heralde
Ciddi misin sen?
Evt maalesef
Nasıl sözlenmeye karar verdiniz böyle
Aileler anlasti sevdi birbirini uzaktan akrabalık falan var😏
Çok saçma bir yola girmişsin ne kadar oldu sözleneli
2 3 gün oldu
2/3 gün daha süre var hala adım atmazsa bitir
tamam öyle yaparım zaten bu gidişle bu kadar da olmaz
Sen evlenmek istiyor musun peki
Hayır hiç hazır değilim ama ailem yaşın geldi diyip duruyo
O zaman zorlamanın manası yok bence
Bana cok ters geliyoe boyle şeyler sonucta kendin isteyerek bulmadıgın biri
Tanıdık vesilesiyle oluyor ama mutlu olan oluyor
Ya illa mutlu olan olyodur bana 2 defa buldular benim cevrem pek yok işten eve evden işe giden biriyim sosyal hayatım yok ama birisi bana buldugunda dünyanın en güzel kızı ya da en iyi karakterli kızı da olsa olmuyor ben bulcam illa
O işi sizin adınıza ebeveynler halleder, seninkini ona, onunkini sana :)
En fazla 2. Bulusmada almalilar. Normalde ilkte bile alınabilir.
Biz 2. Görüşmede telefon alışverişi yapmıştık ben hemen verilmesini doğru bulmuyorum ilk yüzyüze görüşmek şart
Görücü usulumü zorlami. peki. istemeyerekmi istiyerekmi
Karşı taraf istiyor galiba ama ben daha emin değilim bide hiç konuşmadık daha uyuşucak mıyız onu merak ediyorum
Sen yok dersen ailen tepkisi ne olur
Öyle sinirli katı değiller bişey demezler heralde
Vallahi bazi aileler magcum. olicak. diye kizlarini zorla veriyor
Aynen 20 yaşındayım daha başımiza mı kalıcan diyip duruyo babam🤦♀️
Ozaman gelip alayim babandan allahin emri peygamberin kabriyle. kiziniza talibim
:D
Karnimiz doyurcak. kadar makarna biliyorsan bile yeterlj
Hahahah evet evet karnımı doyuracak kadar yapmayı biliyorum çok şükür 😂😂😂
Tamam ne zaman geleyim istemeye :D
Bu erkekten sana olmaz es diyim cekingen daha numara istiyemiyor
Aynen utangaç ve bende öyleyim biraz iki utangaç olmaz yürümez
Birde belki gonlunde baska birisi var
Vardıda sildim onu unutma aşamasındaym sevmiyormuş o kadar
Ben olsam numarani verirmisin tanimamiz gerek zamanla olicak seyler hayirlisiyla olsun hayirlisi degilse olmasin zaten uzun yola cikjyoruz buna hazirmisin peki derdim
Ertesi gün bir cicek gönderirdim alirdim. gel bir cay icelim. derdim. oturup konusalim. az derdim
Bazi erkekle dogustan sansli bazilari sansiz
Ay ne güzel anlattn aynen öyle yapsa daha güzel olurdu. Evet sorması gerek kesinlikle belki ailem zorla veriyor mutsuz bi evlilik olucak belki düşünmesi gerek bunları
Aynen o yüzden talibim kendime guveniyorum bak 1 sans alirsam. ben seni. kazancagima eminim
Oda iznin olursa ben kendime. guvenmesem zaten adim atmam
Aileler konustuktan sonra, sözden önce..
Hemen alabilir be 😅iş ciddiye binmiş işte
Almıyor işte
Görücü usulümü 😂
Evt nolmuş
Bişey demek istemiyorum insanlar 5 yılda sevdiği insanı tanıyamıyor sen kalkmış görücü usulü diyorsun tanımadan etmeden kendinize yazık etmeyin
Haklısın valla
Benim arkadaşlarımın başına geldi evlilik okadar kolay bişey değil bir ömür boyu birlikte olucaksın ben insanlara şahsen güvenmiyorum
Evt öyle basit bişey değil 2 3 kelime etmeden evlendiricekler neredeyse sonda mutsuz bi hayat
Benimde 5 yıllık ilişkim oldu sonu hüsran insanların hep çıkarları var illaki evleniceksin ama sen sev sen beğen araba değilsiniz ki görücü usulü evlendiriyorlar aileler eski kafadan oldukları için düşünemiyorlar
Evt valla köyde yaşıyoruz ve geri kafalı çok verelim kurtulalım yaşı geçmeden diyolar tek düşündükleri bu
Sen onları hiç dinleme abin olarak beni dinle mutlu olucak olan sensin kimsenin baskısı altında kalma tamammı evlenmenin yaşı olmaz bunu unutma ben bile 28 yaşında düşünüyorum tabi karşıma iyi bir insan çıkarsa her şey nasip 😊
Aynen her şeyin hayırlısı bu işlerin yaşı olmaz ☺
Seni kafan karışmış belli canın nezaman sıkılırsa veya aklına takılan bişey olursa bana yaz yardımcı olurum 😊😊
Hemen alinmali
Biz sözlendik ama hâlâ yok
Saka yapiyorsan hic komik degil
Valla ya o kadar 🤦♀️
1996 da cep telefonu diye bisey icad edilip insanlarin kullanimina sunuldu bilginiz yokmu hala?
Ya ben mi istiyim görücü gelen o o istemeli çekiniyor mu ne bilmiyorum
Ya o cocuk canım belliki ama sen kiz tarafisin biraz nazli olabilirsin. Sende diyebilirdin telefonumu alsin biraz konusalim tanisalim duruma gore bakalim. Bukadarmi yokluktasiniz herseyr eyvallah diyorsunuz
Aynen valla haklısın 🤦♀️
Olumlu bakıyorsan hemen alırsın
Hayırlısı olsun