neredeyse 4-5 yıldır sevgilim yok toplum baskısı gibi şeyler yaşadım ama umrumda değil çok geri kafalı insanlarda gördüm zerre umrumda değil çünkü bir yerlerden başlamak gerekiyor sonuçta evleneceğiz her insanın yaptığı gibi doğru kişiyi bulmak lazım.
Eski sevgiliyi bir kenara koyup bir derece boşverdim geçtim.. Genel mana da, çevremde sevmediğim kim varsa akraba olur, arkadaş olur hiç biri ile takipleşmiyorum..))
evet bi ara her hafta mutlaka konuşuyorduk sonradan her yerden birbirimizi çıkardık telefonumu hala silmemiş sonradan engellemiş sadece discord adlı bir uygulamada hala ekliyiz
Zaten aynı ortamdayiz. Sosyal medyada görmesem karşımda duruyor. Bu yüzden çivi çiviyi söker modu. Çünkü çok ayrı kaldık takip etmedik ama geçmedi. Bide böyle denemek lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Eski sevgilim nerde bilmiyorum
neredeyse 4-5 yıldır sevgilim yok toplum baskısı gibi şeyler yaşadım ama umrumda değil çok geri kafalı insanlarda gördüm zerre umrumda değil çünkü bir yerlerden başlamak gerekiyor sonuçta evleneceğiz her insanın yaptığı gibi doğru kişiyi bulmak lazım.
Eski sevgiliyi bir kenara koyup bir derece boşverdim geçtim..
Genel mana da, çevremde sevmediğim kim varsa akraba olur, arkadaş olur hiç biri ile takipleşmiyorum..))
bağım olmayanla iletişimim olmaz, iletişimim olmayanla bağım olmaz. itinayla takipten çıkarılıp engellenir. 🤠
Biten bitmiştir eskileri tutmanın gereği yok hiç bir yerde
Niye takip ediyim çok saçma takip edenleri de hiç anlamıyorum zaten
On yıl oldu. Evlenip inşaallah yuva kurmuştur. Buradan başka hesabım yok.
Takiplesmiyoruz hem çıktim takipten hem de çıkardım numarasini da sildim
Hayır, hiçbir " eski " kişiliği takip etmiyorum.
Hayır çünkü yok öyle birisi. :)
Eski mazi olur hep :) takipleşmeyi geçtim eskiye dair hiçbir şey yok.
Eskiler ile işim olmaz.
Koparttım, engelledim her yerden
Boş ver kanka değmiyor
evet bi ara her hafta mutlaka konuşuyorduk sonradan her yerden birbirimizi çıkardık telefonumu hala silmemiş sonradan engellemiş sadece discord adlı bir uygulamada hala ekliyiz
Hayır o evlendi galiba ndjdj
bağları koparmak gerekir aksi takdirde aklınız hep onda kalır ve yaşamızda mutlu bir yol çizemezsiniz
Hala takipleşiyoruz ama çok yazmıyor artık üniversite sınavlarından dolayı
Halen takipleşip azda olsa konuştuğunuza göre ilişkiniz kötü bir şekilde bitmedi sanırım
Yok hayır bitmedi, başka bir kızdan hoşlanmaya başladım diyip ayrıldık o da benim adıma sevindi zaten
Evet takipleşiyoruz normalde heryerden engellemiştim ama seni sadece uzaktan izlemek istiyorum bunu da bana çok görme demişti...
Hiç gerek yok takiplesmeye
Yok kıskanması sana yorum atigimi
Asla kimseyi takip etmem
Hayır işim olmaz bitti gitti artık.
Sevgilim hiç olmadı ki benim
Hayır
Kesinlikle hayır gerek yok öyle şeylere
Hayır kullanmıyorum sosyal medya. <3 <3
Eskiden hiç sevgilim olmadı ki takibe alayım
Hayır, bittiği gün engellerim, silerim her yerden.
Hayır, gerekli görmüyorum.
Hayır
Yok, beni takipten cikarali çok oldu 😅😅.
Takipleşiyorum
Duran da var durmayan da 😅😃
Evet🙈
Eski sevgiliyle takiplesilmez
Eskileri silme huyum var takip fikan etmem😂
Iyyyyy
Evet takiplesiyoruz
Asla yapmam bunu.
Evet ama ben intikam için nihahahaha
Evet
Hayır
Hepsiyle hemde
Vallah beni engeledi şerefsiz hemde boş yere
Geçmişi geçmişte bırakmak gerek.
Hayır.
sosyal medya falan kullanmiyorum
Hayır, yok çünkü.
Evet
Neden?
Eskimedi sanırım
Seni üzmüyor mu yormuyor mu
Evet yoruyor üzüyor ama bitmiyor
Allah yardımcın olsun ama ne kadar görürsen o kadar unutamazsın
Zaten aynı ortamdayiz. Sosyal medyada görmesem karşımda duruyor. Bu yüzden çivi çiviyi söker modu. Çünkü çok ayrı kaldık takip etmedik ama geçmedi. Bide böyle denemek lazım
Aynı ortamda nasıl oluyor?
Aynı iş ortamı
Hep mi iş ortamı var mıydı?
Yok be esim iizn vermiyo
Eski sevgilim yok.
Hayır
Evet arkadaşım 😅
Evet
Hayır
Yapmam öyle şeyler.
Olumsuz
Tabi ki hayır