Aşk İlişkileri Sevgililik dönemi yaşamadan evlenir misiniz? MrGYC Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevgiliyken tamamen olmasa bile en azından karşındaki insanı tanıyorsun. Direkt tanışmadan ve belirli bir süre zaman geçirmeden evlenmek istemiyorum ben. Peki siz?Sevgililik dönemi yaşamadan evlenir misiniz? Sevgililik dönemi yaşamadan evlenir misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Hayır evlenmezdim ya. Evleneceğim kişiyi önceden iyi tanımam lazım. Onun içinde beraber zaman geçirip, sevgili olmamız lazım 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Ne gerek var damdan düşer gibi gibi 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Hayır sevgililik daha önemli benim için 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Güven varsa sevgilik dönemi yaşamasam bile evlenirim önemli değil benim için 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tanıma süreci olacak. Evlilik basit müessese değil bence. Sonra ortalık niye boşanma avukatı kaynıyor diyoruz. 0 0 Yorumla
GekoKertenkelesi1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Simdiki evlilikler oyle zaten hepsi ne kadar uzun ve mutlu suruyor goruyoruz son derece iyi tanimak lazim sevgili olmaya gerek yok bunun icin mutlaka 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Evlenmezdim ama yinede olsaydı nişanlılık dönemi çok uzun sürmeli 0 0 Yorumla
Elanurty Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bence en güzeli bu sevgili olunca asla evlenmek istemiyorsun 0 0 Yorumla
AliKutayCebeli Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evet neden olmasın eğer hayat tecrüben varsa karşıdaki insanı üç beş kere görüşünce tanırsın zaten 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Hayır tabiki 0 0 Yorumla