Ah almış mıyımdır?

Biri vardı 4 5 ay konuştuk çok ilgiliydi aşırı sürekli bana hediyeler alıyordu ben hiç istemedim kendisini de sevemedim zaten kendisi sürekli geçmişten birilerini getirdi ilişkimize dahil oldular yani onu seven kızla iletişimini koparmamıştı eski sevgilisinin kuzeniyle çok yakındı hâlâ ve bunları bana en son anda söyledi yine bir şey demedim ama kendisi hiçbir şey olmamış gibi ilişkiye devam etmek istiyordu yapamadım bitirdim bitirdikten sonra birsürü kız ekledi ve eski flörtüyle konuşmuş benim hakkımda egolu falan demiş sonra tekrar yazdı bana tartıştık birdaha yazma bana dedim sonrasında benim hikayelerimi kendi hikayesiymiş gibi paylaşıyordu aradım yapma böyle diyince dalga geçer gibi gülmeye başladı iyice sinirlendim bağırdım şimdi tekrar kızlarla takipleşiyor falan gözüme sokmak istermişcesine bana kalkıp beni kullandın demeye getirdi ama ben ondan hiçbir şey istememiştim üstelik 2 gün kafeye gidiyorsak en azından 1 tanesini ben ödüyordum çok kırıldım kendisi biraz tip olarak benden daha alt bir seviyede bunu sorun etmemiştim ama hani olur ya senden sonra özgüveni tavan yapar aynı öyle bir şey oldu arkadaşlarının yanında bile benimle olduğu için kabarıyordu saçma buluyordum ama ben ah almış oluyor muyum bu durumda?
Ah almış mıyımdır?