Biri vardı 4 5 ay konuştuk çok ilgiliydi aşırı sürekli bana hediyeler alıyordu ben hiç istemedim kendisini de sevemedim zaten kendisi sürekli geçmişten birilerini getirdi ilişkimize dahil oldular yani onu seven kızla iletişimini koparmamıştı eski sevgilisinin kuzeniyle çok yakındı hâlâ ve bunları bana en son anda söyledi yine bir şey demedim ama kendisi hiçbir şey olmamış gibi ilişkiye devam etmek istiyordu yapamadım bitirdim bitirdikten sonra birsürü kız ekledi ve eski flörtüyle konuşmuş benim hakkımda egolu falan demiş sonra tekrar yazdı bana tartıştık birdaha yazma bana dedim sonrasında benim hikayelerimi kendi hikayesiymiş gibi paylaşıyordu aradım yapma böyle diyince dalga geçer gibi gülmeye başladı iyice sinirlendim bağırdım şimdi tekrar kızlarla takipleşiyor falan gözüme sokmak istermişcesine bana kalkıp beni kullandın demeye getirdi ama ben ondan hiçbir şey istememiştim üstelik 2 gün kafeye gidiyorsak en azından 1 tanesini ben ödüyordum çok kırıldım kendisi biraz tip olarak benden daha alt bir seviyede bunu sorun etmemiştim ama hani olur ya senden sonra özgüveni tavan yapar aynı öyle bir şey oldu arkadaşlarının yanında bile benimle olduğu için kabarıyordu saçma buluyordum ama ben ah almış oluyor muyum bu durumda?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Almissindir kullanmissin çocuğu siz zaten size değer vereni sevmezsin sonra bok yoluna gidersiniz
İyi de çocuğu ne amaçla kullandım? Hediyeyse ben de aldım ona hediyeler gittiğimiz yerlerde bir o ödüyorsa bir ben ödüyordum bittikten sonra aldıklarını geri vermek bile istedim sevmek istedim onu saçma sapan eski sevgililerini eski flörtlerinş bana arkadaşım diye tanıtıp konuşursa sevemem ki sen böyle bir insanı sevebilirsin ama ben yapamam
Yrragi yedin sen çocuğun hislerini ilgisini kullanmisin
Pardon? Düzgün konuşursan sevinirim hislerini ilgisini fazlasıyla göstermesi zaten bunalttı beni keza kimsenin ilgisine de ihtiyacım yok sadece seviyeli bir şekilde sevmek sevilmek istedim ama o öyle abarttı ki sevgi adı altında kız arkadaşlarımla kütüphanede ders çalışırken bile gelir yanımıza otururdu her şeyin fazlası zarar 7 24 birisini görmek zorunda değilim 7 24 beni pohpohlamasını da istemem kimsenin çok kullanmak istesem yani kullanırdım aldığı altınları yüzüğü kabul eder takar gezerdim 2 gün 3. Gün terk ederdim bilmiyorum sizin hayatlarınıza nasıl kızlar çıktı ama ben öyle değilim
Üstelik ilgisi sadece bana da değildi bi insan konuştuğu biri varken kendisini seven bir başkasıyla niye konuşur? Veya eski sevgilisinin kuzeninin ilişkimizi bozmaya çalışmasına karışmasına nasıl müsaade eder?
Kızlar üstüne düşünmesinden hoşlanmaz mi yani
Bence her şeyin fazlası zarar düşünsene erkek arkadaşlarınla bir ortamda oturuyorsun kız arkadaşını çağırmadığın halde pat diye geliyor arkadaşların rahatsız olup gidiyor bir ortamda bulunuyoruz etrafımda hep akrabalarım tanıdıklarım var fazla yakın olmaması gerektiğini dile getiriyorum o bana sarılmaya çalışıyor saçlarımı kokluyor onların yanında yani akrabalarım babama söylese hoş olur mu? Veya düşün ki çok önemli bir sınavına çalışıyorsun o ise gelmiş senden sevgi bekliyor ona yarım saat sonra önemli bir sınava gireceğini belirtiyorsun o ise sana sarılmaya çalışıyor ellerini falan öpüyor bence çok saçma sevgiyi göstermenin yeri ve zamanı vardır ki sevgili dahi değildik sağ olsun o seviyeye bi geçemedik yaptığı saçmalıklardan isteyemedim
Haklısın o zaman herşeyin yeri zamanı var sınırı var
Kesinlikle öyle yoksa ben de onu sevdim üstelik çok uzun zaman sonra sevdim birisini ama dediğim gibi o bana arkadaşım diye tanıttığı kızla konuşmaya devam etti ben kızın eski flörtü olduğunu kız bana istek attığında falan öğrendim ya sürekli ilişkiye birilerini karıştırıyordu ki çocuğun arkadaşları da olayları biliyorlardı bana hep sen haklısın bir şey diyemiyoruz diyorlardı ama o hiçbir şey olmamış gibi devam edip bana tektaş yüzük alıp gelmiş ne alaka yani sorunları halletmişiz de tek derdimiz yüzükmüş gibi davrandı ki 4 5 ayda yaşlarımız henüz 20 iken ne yüzüğü ne saçmalık
Sktr et nerde yaşıyosun sen
bence senden erkekler konuş gözüne sok bak nasıl degişiyor
Ben onu istemiyorum ki çünkü biraz olgunlaşamamış hâlâ bir sorun yaşadığımızda bile ne yapacağını bilmiyor arkadaşları beni beğeniyor beğendikleri için hâlâ benimle konuşuyormuş izlenimi verdi onlara saçma anlamadım ben de
arkadaşları begeniyor diye lazım benim arkadaşlarım öyle bir şey dese yengeniz lan diyip agızlarını burnlarını kırarım hiçbirşekilde beyniyort lafı çıkamaz kusra bakma
Yok çıkmadu da tepkilerinden ve beni stalklamalarından anladım ben kendisi de gördü zaten farkında bence
ozaman senide arkadaşlarına böyle böyle anlatıcaktı aranzıda bişey geçseydi
Yok geçmedi geçmezdi de zaten sadece benle konuştuğu için şımarıyordu
2 biraya afedersin bülbül gibi olurdunuz 2 niz bir anda bir bakmışssın gitmiş
İçmiyoruz ikimiz de Üstelik ben öyle bir kız değilim
2-3 hediyede götürebilirdi yani alternetafiler
Maalesef tek taş yüzük aldı diye ayrıldım zaten ne götürmesi😄
ben şokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :=D
Evet bütün derdi tektaşı parmağıma takıp milletin bana yürümesini engellemekti zaten 4 5 ayda babası hemen gelinim tavırlarına girdi ben sevmem ortada henüz bir ciddiyet yok oğlun eski flörtleriyle arkadaşım ayağına konuşuyor sen bana gelinim de oğlun parmağıma yüzüğü taksın oldu
çok hızlıymış bu genç zengin galiba senin gibi birini kaçırdıysay hayatının hatasını yapmış
neden bizi böyle seven birileri çıkmıyor bu çocuklar nasıl sizi buluyor taktik almak gerek iş atıyorlar zneginligyile herhal
Yani zengin mi bilmiyorum normal köyde yaşıyorlar fındık tarlaları varmış pek bilmiyorum neyin ne kadar olduğunu ama çok hızlıydı yaşımız henüz 20 ben onu parası için istemedim ki zaten birisini sevmek istedim düzgün şekilde o etti içine resmen ya
kaç yıl oldu peki
4 5 ay konuştuk 1 ay önce bitti ama tamamen bitmesi daha 3 4 gün falan
4-5 ay erken biraz tanıması gerekti
Kesinlikle ben de buna katılıyorum ama o ilk haftadan öyle bir ümitlendi ki anlatamam yani senin baban bana niye gelinim desin ne alaka veya sen niye bana tektaş alasın ben onu neden parmağıma takıp dolanayım çok saçma babasının verdiği parayla bana yüzük alması bile komik ben babamdan 1 lira bile almıyorum şu zamanda ekonomik özgürlüğünü kazanmadığı hâlde bu kadar hızlı davranması saçma geldi bana
amaç seni nişanda kullanıp atıcak tı kusra bakma sonra tektaşı isticekti
Sanmıyorum öyle kullanacak bir çocuk değildi ki ben böyle bir şeye asla izin vermem gider babasına bile söylerdim okey desem yarın evlenirdi benle ama babasının parasıyla evlenmesi bana saçma gelir
peki hayatında biri var mı şuanda
Yok ya eski sevgilim barışalım diye yazıyor baya da onu da istemiyorum kimseyi istemiyorum
nedersdin