Benim kocam bi kac kuzeniyle samimi. Bunda sorun yok zaten. Bu samimi kuzenlerinden birinin esiylede konusmuslugum vardir.. yani öyle yabanci biri degil.. ben normalde sosyal media da cok fotograf paylasan biride degilim ama esim ve ben tatile gittik ve bir iki sey paylastim. Gayet normal. Sonra bi baktim iste kim yazdi kim like atti felan filan. Sonra merak ettim dedim bi bakim o kadin (yani kocamin kuzeninin esi) bana like attimi. Sonra birden takildim buna ve bütün profilimde bütün fotograflara baktim.. dedim kesin yalnis bakmisimdir.. hatta bazilarina iki kere baktim.. örnek verim.. kocam ve benim nikah fotolarimiz felan.. ve hic birinde ne bi yazi ne bi like ama halen arkadasim. Sonra sinirlendim dedim benim profilim röntgen sayfasi degil yani gözetleyipde hic birsey yapamaz.. ve onu sildim.
Sonra bi kac gün gecti bi sabah baktim bana su cümleyi whats appdan yaziyor kendisi: Beni takiptenmi cikartin.. hayirdir.. bide fotograf screenshot yapmis yollamis instagramdan.. Bende sunu cevap verdim: allah allah sen arkadasim degilmisin hic farkinda degilim yalnislikla olmustur benim haberim bile yok sen söyledin sasirdim.. sonra bana diyorki: olur mu arkadastik seninle bende anlamadim.. öyle kaldi..
ha bide sunu eklemek istiyorum.. ben kocama hersey anlattim oda dediki olay büyümesin böyle yaz.. ben o yüzden "beyaz yalan" söyledim.. bana kalsa direk yüzüne gercekleri derdim... neyse iste bi kac gün gecti.. dedim neyse yine arkadas olalim illah istiyorsa zoruna gitmisse bende unuturum bu olayi felan filan.. yani öyle düsündüm kendi kendime.. sonra yolladim.. yarim saat sonra bi baktimki.. benim arkadaslik teklifimi red etmis..
ben nasil sinir oldum size anlatamam.. simdi arkadaslar dogru ve yalnis olmazda.. ama sizce bu konuda kim hakli kim haksiz ya da siz olsaniz nasil davranirdiniz?
Sonra bi kac gün gecti bi sabah baktim bana su cümleyi whats appdan yaziyor kendisi: Beni takiptenmi cikartin.. hayirdir.. bide fotograf screenshot yapmis yollamis instagramdan.. Bende sunu cevap verdim: allah allah sen arkadasim degilmisin hic farkinda degilim yalnislikla olmustur benim haberim bile yok sen söyledin sasirdim.. sonra bana diyorki: olur mu arkadastik seninle bende anlamadim.. öyle kaldi..
ha bide sunu eklemek istiyorum.. ben kocama hersey anlattim oda dediki olay büyümesin böyle yaz.. ben o yüzden "beyaz yalan" söyledim.. bana kalsa direk yüzüne gercekleri derdim... neyse iste bi kac gün gecti.. dedim neyse yine arkadas olalim illah istiyorsa zoruna gitmisse bende unuturum bu olayi felan filan.. yani öyle düsündüm kendi kendime.. sonra yolladim.. yarim saat sonra bi baktimki.. benim arkadaslik teklifimi red etmis..
ben nasil sinir oldum size anlatamam.. simdi arkadaslar dogru ve yalnis olmazda.. ama sizce bu konuda kim hakli kim haksiz ya da siz olsaniz nasil davranirdiniz?
Haklisin
Sacmalamissin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat