Aşk İlişkileri Bugün kaç kişinin nabzını yükselteceksiniz? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kalp hırsızı KS üyeleri)) kaç kişinin aklı başından gidecek tahminen? Bugün kaç kişinin nabzını yükselteceksiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sabah yükselmesi gerekeninkini yükseltip kaçtım evden 🤣🤣😝 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Kimsenin 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Nasıl kaçç kişiii 😁😁 bir kişi yetmiyor mu? Süleyman ın haremi gibi 😃 1 5 Yorumla -ViviR_- +1 yıl 5 ye yetmez 7... Ver Allah ım ver ahaha Yorumla Manquer +1 yıl Yokk yaa brn istemem öyle 😄😄1 tane olsun, adam gibi adam olsun 😄 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Adam mı kaldı allsen))Her yer paris her yer roma ahaha Yorumla Manquer +1 yıl Niye gerçekleri yüzüme yüzüme vuruyorsun 😢😢Kalbim çıt, gözyaşım pıtt Yorumla -ViviR_- +1 yıl Senden ötürü yoksa ben eğleniyordum😀 Yorumla
JustCoordinator Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Sevdiğim kadının kalbi yükselse yeter benim için. Gerçi hiç nabzı da düşmüyor 😂 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Senin sorulardan şikayet edecek üyelere baya denk geliyorum.Kimsenin nabzını yükseltemem kendime hayrım yok vivir 😀😀😀 0 2 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ekmek kapısı açıyorum dua edin 😀 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Allah razı olsun sbshsjk Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İcra gönderdiğim sakinlerin akıllarının başlarından alınacağı aşikar :D 0 2 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Sevap işlerine yönelin 😀 Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl bayılanlara kolonya gönderecem :D Yorumla
NassııYaa Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl hırsızların her türlüsünden nefret ediyorum, ben yükseltmez.. 0 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Belirli bir sayı yok kaç kişinin nabzını yükseltebilirsek artık. d 0 0 Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum hiç ama görünce beni yükseltenler var hshshs 0 0 Yorumla
AsilayO1 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Sıfır. Kimsenin nabzını yükseltmek gibi bir amaçım yok. Eksik olsunlar ben böyle iyiyim. 0 0 Yorumla
e-Darius Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bir. Sevgilimle dans gecesine gideceğiz, yeni birtakım aldım kendime🕺🕺🕺 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Kimse evden çıkmasın çünkü narkos sahalara indi 😎 1 3 Yorumla Manquer +1 yıl Neva görmesin, ya da görsün 😃😂İyi bir izleyiciyimm 😁😁 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl @Manquer çaktırma 😂 Yorumla Manquer +1 yıl Etiket yapayım dur sen 😁😂😂😂 Yorumla
10krst Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ben kim kalp yükseltmek kim 😞 Biri kalbi yükselmiş gibi davranabilir mi? 🙃 Vicdan azabı ile kız düşürmeye çalışıyorum şu an mxxmfmmdmdmdmfmdmdmdkd 0 0 Yorumla
mrens Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl 1 kişininkini yükselttim stabilleyecem akşam sjsjsjys 0 0 Yorumla
KelimelerOlric Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl nasılda azginsiniz maşallah bu eforu biz niye yakalayamiyoruz abi 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. 1 kişinin yeterli aslında benim için 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl aman herkesin kalbi kendinde kalsın istemem😂 0 0 Yorumla
Karizmatikuye Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Bir kişinin aklımda o var sadece 😂 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Nabızı bırak nefes keserım 0 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Yok öyle bir özelliğim 😄 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hiçkimsenin benim nabzım yeterince düşük 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Rahat duracağım 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hiç kişinin. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Anca müşterilerin nabzını yükseltirim. 0 0 Yorumla
genelnektarigurmesi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl kendi nabzımı bi yükselteyim sonra bakarız ;) 0 0 Yorumla
Doraa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dışarı çıkmıyorum bugün yarını beklesinler 😄 0 1 Yorumla 10krst +1 yıl Yarın da biz evdeyiz 🙄 Mfmfmfmfmfkf Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evrak işleriyle uğraşıyorum bugün pas geçtim. 0 0 Yorumla
SonKapıkuluLardan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sayısını bilmiyorum 😂😂😂 0 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kimsenin maalesef evdeyim bütün gun nfjfjf 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. kimsnein nabzını yükselttiğimi sanmıyorum. 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Vardır epey bro 😀 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. "0". 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Sıfır 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. İşlerim çok yoğun 😅 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. tabiiki sıfır 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sabah yükselmesi gerekeninkini yükseltip kaçtım evden 🤣🤣😝
Kimsenin
Nasıl kaçç kişiii 😁😁 bir kişi yetmiyor mu?
Süleyman ın haremi gibi 😃
5 ye yetmez 7... Ver Allah ım ver ahaha
Yokk yaa brn istemem öyle 😄😄
1 tane olsun, adam gibi adam olsun 😄
Adam mı kaldı allsen))
Her yer paris her yer roma ahaha
Niye gerçekleri yüzüme yüzüme vuruyorsun 😢😢
Kalbim çıt, gözyaşım pıtt
Senden ötürü yoksa ben eğleniyordum😀
Sevdiğim kadının kalbi yükselse yeter benim için. Gerçi hiç nabzı da düşmüyor 😂
Senin sorulardan şikayet edecek üyelere baya denk geliyorum.
Kimsenin nabzını yükseltemem kendime hayrım yok vivir 😀😀😀
Ekmek kapısı açıyorum dua edin 😀
Allah razı olsun sbshsjk
İcra gönderdiğim sakinlerin akıllarının başlarından alınacağı aşikar :D
Sevap işlerine yönelin 😀
bayılanlara kolonya gönderecem :D
hırsızların her türlüsünden nefret ediyorum, ben yükseltmez..
Belirli bir sayı yok kaç kişinin nabzını yükseltebilirsek artık. d
Bilmiyorum hiç ama görünce beni yükseltenler var hshshs
Sıfır. Kimsenin nabzını yükseltmek gibi bir amaçım yok. Eksik olsunlar ben böyle iyiyim.
Bir. Sevgilimle dans gecesine gideceğiz, yeni birtakım aldım kendime🕺🕺🕺
Kimse evden çıkmasın çünkü narkos sahalara indi 😎
Neva görmesin, ya da görsün 😃😂
İyi bir izleyiciyimm 😁😁
@Manquer çaktırma 😂
Etiket yapayım dur sen 😁😂😂😂
Ben kim kalp yükseltmek kim 😞 Biri kalbi yükselmiş gibi davranabilir mi? 🙃 Vicdan azabı ile kız düşürmeye çalışıyorum şu an mxxmfmmdmdmdmfmdmdmdkd
1 kişininkini yükselttim stabilleyecem akşam sjsjsjys
nasılda azginsiniz maşallah bu eforu biz niye yakalayamiyoruz abi
Sıfır kişi 😆
1 kişinin yeterli aslında benim için
Şu expre pu anı yüksek lestikce olaca
aman herkesin kalbi kendinde kalsın istemem😂
Bir kişinin aklımda o var sadece 😂
Nabızı bırak nefes keserım
Yok öyle bir özelliğim 😄
Hiçkimsenin benim nabzım yeterince düşük
Rahat duracağım
Hırsızlık kötü bir şeydir 😀
Hiç kişinin.
Anca müşterilerin nabzını yükseltirim.
Bugün ki mod kalp kirmalik
kendi nabzımı bi yükselteyim sonra bakarız ;)
Dışarı çıkmıyorum bugün yarını beklesinler 😄
Yarın da biz evdeyiz 🙄 Mfmfmfmfmfkf
Evrak işleriyle uğraşıyorum bugün pas geçtim.
Zıfır zıfır zıfır 😅😅😅😅
Sayısını bilmiyorum 😂😂😂
Sıfır bir dagın başındayım
Kimsenin maalesef evdeyim bütün gun nfjfjf
kimsnein nabzını yükselttiğimi sanmıyorum.
Vardır epey bro 😀
"0".
Sıfır
Hiç belli olmaz🤪
İşlerim çok yoğun 😅
Benimde yükseltenim olsa keşke 🥺
Kizlar bakmiyor ki bana mk
tabiiki sıfır 😂
Bugün fuul evdeyim 😑
Koca bir ‘0’
sadece sen:)
Sıfırdır