Yakası açılmamış bir yaz günüyüm artık
Biraz sarhoşum sanki, biraz da hiç kimseyim
Hangi tren garındaydı? kaybettim o gün seni
Biraz yağmurdun hep sen, biraz yağmur taklidi
Aldatan bir insan zaten tekrar aldatır aldatmanın affı yoktur gerçekten seven birini aldatmak onun hatasıdır baskasına asık olduğunu hisseder ve sevgilisi veya esini aldatma gereği duyar çünkü artık sevgisinin geçtiğini hisseder ama zaten hiç sevmemistir ve aldatır aldattığında ise buna alısır bir duruma gelmesi muhtemeldir aldatan insanlar bir süre zaten eslerine/sevgililerine bağlı kaldıktan sonra baskalarından pas almaları kendileri için cesaret olusturur ve daha fazla aldatma gereği duyacaklardır bu yüzden her ne olursa olsun aldatan bir insandan uzak durulmalıdır bu kisiler zaten sevselerdi aldatmazlardı aldatan bir insan nekadar özür dilerse dilesin veya direkt hiç dilemeden gidenlerde var özür dileyenleri bile affetmemesi lazım kendileri için insanların.
yoktur olmamalıdır da zaten aldatmak bir hata bir kabahat değildir bir yanlış, bir suçtur ve hak yemek tecavüz etmektir günümüzde kimse bu olaya hak ettiği tepkiyi göstermiyor hatta işi kalkıp şakaya vuran da var kaçamak adlı lakayık bir şekilde normalleştirmeye çalışan da ama bu bir insanın gerçekten yapabileceği en iğrenç şeylerden biri ve bunu yapan kişi kadın erkek fark etmeksizin gözümde insanı bırak hayvan da değildir insan olmanın bile şartı sadık, ahlaklı, vicdanlı ve şerefli olmak iken bu 4 ünü birden camdan aşağı fırlatıp atan eylem benim gözümde ş3refsizliğinde, hainliğinde, ahlakında (zira ben eskortluk yapan birine bunu yapana göstereceğim saygının 1000 mislini gösteririm benim gözümde kat be kat namusludur aldatan ahlaksızdan sa) ve vicdansızlığın da en dibidir.
Evet bazen affetmek saçmalık gelebilir. Ama insan sevince o hatasına rağmen affedebiliyor. Kalp bu söz geçiremiyorsun
Kimse hayır affetmem diye atıp tutmasın. Herkes 2. Şansı hak eder eğer özüründe samimiyse ve pişman olduğunu gerçekten gördüysem..
Cevap
71Cevap
Never ever. Affetmem. Büyük konuşabileceğim tek konu bu. Genelde affedenler tekrar aldatılıyor. Birincisinde Aldatacak kadar karaktersiz ve yüzsüz olan biri, affedildikten sonra “aa bu kadını/adamı bir daha aldatmayayım beni affetti” diye kendini düzeltmiyor, sonuçta onda değişen bir şey olmuyor.
Affedenler var. Açık ilişki yaşayacak kadar rahat insanların, affetmesinde bir sorun görmüyorum. Kıskançlık duygusu falan yok onlarda çünkü. Benim açımdan zor.
Çükünü keser ağzına veririm ne affetmesi
Selam gadası 🙃
Seviyorum affederim diyen insanın bile içindeki güven hissi yıkılmaya başlar. Bu his insanın içinden hiçbir zaman gitmez.
Ben affetmezdim
Duygusal konularda çok soft düşünen biri olarak diyebilirim ki. Mantığımız affetse bile bilinçaltımız affetmez. Affetmiş gibi bi izlenim bırakmış olsanız bile o öyle derinlerde hep sizi rahatsız eder. Tabii aldatılmanın dozları var. En yakın arkadaşınızla ya da kanbağı olan biri ile aldatılmak gibi. Allah düşmanımı o duruma düşürmesin diyebileceğim şeyler.
Kişiden kişiye değişir bu durum bazı insanlar vardır böyle bir durumda hemen gardını alır ve bir daha aşkından ölse yüzüne bakmaz ki keşke hepimi yapabilsek bunu ama bazılarıda duygularına yenil düşer affeder sonu ne olur bilmem ya hayal kırıklığıdır ya da karşıdaki kişide düzelme eyilimi varsa mutlu olurlar
aldatmak bir hata değildir ki affı olsun. karşındaki sevdiğin kişi, onu üzeceğini bildiğin halde sonunu bile bile yapıyorsan ihanet ediyorsan bu bir hata değil hastalıktır. ve affı olmaz bilinçli yapılıp sonra yanlışlıkla aldattım kaza ile oldu demekte önce sıçıp üstüne tüy dikmektir kendimce. ya geçen burada okudum sevgilimi 9 kere yanlışlıkla aldattım dedi vöh be :d 🤦♂️
Aldatmanın affı yoktur. Ama akıllanmayan kişiler affediyor
Aldatmanın affı yoktur, olmamalı, olması teklif bile edilmemeli. Aklı başında olan hiçbir insan aldatmaya yanaşmaz
Aldatmak bir insana yapılacak en kötü şeylerden biridir. Beslediğin duygu ne olursa olsun bende affı yoktur kesinlikle..
Hayır etmem. Ettim diyende kendini kandırır. Neden dersen şöyle ki hadi ettin devam ettin, o içindeki şüphe, o kırılan güven bile yeter o ilişkinin eskisi gibi olmadığını kanıtlamaya. O şüpheyi o güven kırıklığını bir kere verdi mi karşı taraf sana istediğin kadar sev karşındakini zemini sağlam olmayan bir bina gibi olursun. En ufak sarsıntıda kolayca yıkılırsın bir ilişkinin en temel yapıtaşı güven gitmiştir çünkü.
Hayır affetmem bu benim hiçbir zaman aşamayacağım ve aşamadığım bir konu. Çok kırılıp üzülürsün affedilebilir görmezden gelinirsin uzun bir süre affedilebilir ama ihanetin yeri her zaman çok farklı affedilmemeli.
Aslında aldatmanın affı olmaz. Ancak insan seviyorsa bunu kendisi için bir bencillik yapıp affedebilir. Tabi ilerde sevgisi biterse tekme.🙂
Affedenin kendine saygısı yoktur ben yaşadım deneyimledim kesinlikle gözünün yaşına bakmayın koyun kapının önüne sizin duygularınızı maf etmesine izin vermeyin biplemeyin hayatınızdan çıkarın bir kere aldatan binkere aldatır sakın kendinizi suçlamakla zaman kaybetmeyin kısaca Next >>
toplum benim gibilere hazır değil. gözlerimin önünde yapmasını tercih ederim ve desteklerim. küfür ve hakaretlerinizi şimdiden duyar gibiyim. hayat benim elletirim, eş benim belletirim, size ne? tabiki buna acık bir eşim olsun istiyorum. maalesef bekarım.
Hayır, yoktur... Birinden çok etkilenip şeytana uyup gecelik kaçamak yapmak belki affedileblir, ama uzun süreli ilişki affedilmez, iki kişiyi birlikte idare etmek yani... Başıma geldi...
Eee, sen zaten sorunun içinde söylemişsin. İnanmaya gönlün olduktan sonra herşeye inanılır tüm hatalar affedilir.
Aslında olmamalıdır. Karşımızdaki insan bize vazgeçilmez geldiği için, sanki onsuz yaşamayacakmışız gibi hissettiğimiz için bu hatayı yapıyoruz.
Bunun üzerine konuşulmaz bile.
Hayatından tamamen def etmek ve yok saymak en güzeli. Diğer şıkları düşünmek bile anlamsız bana göre.
Affedilmemeli böyle bir şey, ileride tekrar aldatmayacağının garantisi yok belki aldatmaya meyillidir.
Yoktur. Aldatılmayı ve yalanı asla affetmem. Geri kalan ger durumu alttan alabilirim.
aldatmanın ne bir affı ne de bir geri dönüşü olmaz affettiğiniz sürece aldatılmaya mahkumsunuz
İstemiyorum! Öyle bir şeyi affetmek istemiyorum. Ölüm daha cazip geliyor 😥
Affı varsa tekrarı çok olur.. affediyorsan bile bedel ödeyecek ki kıymetini anlasın..
Sen af diyorsun, ben babamın av tüfeği diyorum. Biz tam da orada ayrıldık seninle.
Affetmek? Kimin a*ltından çıktıysa, onun a*ltına geri gitsin.
Siz ister bilin ister bilmeyin her erkek aldatir. Evliyseniz gormemezlikden gelceksiniz %90
Hayır bu konuda çok hassassın benim için asla olamaz
Bana göre yok affı. Sonuçta bilinçli bir şekilde yapılan bir eylem bu.
Bende yoktur da var öyle affeden arkadaşlar. Bir daha aldatılmak için falan sanırım
Hayatta affedilmez hatalar vardır aldatmak da bunlardan biri zaten tabi affedenlerde yok değil affedenide yargılamamak gerek sonuç ta iki çeşit insan var biri basit diğeri güçlü
İhanetin ve şiddetin affı olmaz. Her şeyi affederim ama bu ikisini affetmem söz konusu dahi olamaz.
Affettim bir kere pişman da olmadım. Herkes hata yapabilir önemli samimi olması verdiği sözlerde
Aldatmanın ve ihanetin hiçbir şekilde affı olamaz, benim mezhebim ve karakterim o kadar geniş değil
Her zaman derim her insan 2. şansı hak eder. Başına gelmeden affetmem demek oldukça kolay.
Şuanki sevgilimle gayet mutluyum ve aşırı çok seviyorum 1 sene oldu birlikte olalı eğer aldatma gibi bi durum olsaydı gözünün yaşına bakmadan bitirirdim en hassas olduğum noktadır
Bir ilişkiye başlamadan yalan olmayacağına ve her zaman dürüst olacağımıza diye bir söz alırım. Ben aldattığını öğrenirsem asla affetmem ve orada biter.
Aldatan aldanırmış salla… üzeni yolla
Aldatan sevgiliyi affetmek kendine karşı bir saygısızlıktan başka bir şey değil çok seviyorsundur aşıksındır ama aşk ve sevgi de bir yere kadar
Edilmez icinde kalir zaten surekli konu oraya gelir kavgalarda o yara hic gecmez intikam al cok mutluymus gibi takil. Hiç beklemediği anda terket
İhanetin bedeli * bahanesi olmaz. Aldatmanın affı olmaz
Affetme hayatim boyunca unatamam sevmek kolay degil
Madem aldatacaktı niye heveslendirdi tabi ki affı olmayacak şeylerden biri.
Seven insan aldatmaz aldatan insanın sizin üstünüzden çıkar peşinde olandır
Affetmem aldatmanın affı olmaz, affedersen salça olur alışkanlık olur bir daha yapar
Yapacağı her neyse söylesin yapsın hem aldatmış olmaz hemde af dilemez
Ben bu konuda biraz enayiyim biraz ağlarsa özür dilerse hemen affederim
Çok seviyorsam affederim
Affı olmaz
Olamaz
Kim olursa olsun
Etmem. Affedilen yüz bulur
f/b ise tabıkı derdim olmaz .
Bu AffeDileBikeCek Bi Sey değil
affetmem yuzune kusarim
Hayır olmaz kesinlikle
af insanın kalbinde olur