Eski sevgilim ve ben?

Merhabalar eski sevgilimle biz birbirimizi çok seviyorduk arada tartışmalarımız olsa bile zaten bu işin tadı tuzu normaldi ama seviyorduk işte birbirimizi. İstanbula yaşıyordum o dönem ve o Avrupa yakasında yaşıyordu ben ise Anadolu neredeyse hergün geliyordu evime , sabahta işe gidiyordu. Herneyse büyükannem ankaradan geldi ve ilişkimizi bozdu beni Ankara’ya götürdü iş mesafeye dönünce bizim bir senelik ilişkimiz bitti. Daha ayrılalı bir buçuk ay oldu okul için İstanbul’a gidip geliyorum. Geçen hafta İstanbul’a gittiğimde onun yanında kaldım beni sevdiğini söyledi ikimizde ağladık ettik ama akşam telefonunu karıştırdığımda bir çok kızla konuşmuş ve istemediğim kızla da konuşmus. Eskortlara gitmiş… falan ben çok kötü hissediyorum. Erkekler gerçekten öyle midir? Hesap sorduğumda senle ayrıldık ve ayrıldıktan sonra karısamazsın dedi bana. Ben bu aptalı hala çok seviyorum maddi manevi hep yanında oldum, daha 22yasındayım ve biliyorum karşıma daha nice insanlar çıkacak. Ben bu adamı nasıl unuturum basıl yaparım Allah için çok kötü hissediyorum. Şimdi yine ankaradayım ama rüyalarımda bile hep o hep o aklımdan hiç çıkmıyor.. çok mutsuzum
Eski sevgilim ve ben?